Arkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.Merhaba arkadaşlar,
36 yaşımdayım. 3. transferimi 16.07.2024 te yaptırdım. Normalde yarın kan testim ama çalıştığım için gidemeyeceğim. Cumartesi gideceğim Bu sabah idrar testi yaptırdım. Lütfen yorumlar mısınız.
Bugün 5. Günüm idrar negatifMerhaba ben 43 yaşındayım
Pkos ve adenomiyazis var
Ayrıca tansiyon ve graves hastasıyım rutin ilaçlarım var
40 yaşımda evlendim ondan bebek işi çok ötelenmiş oldu 20 temmuzda 2 tane 3. Gün embriyom taze transfer oldu 1 ağustos tahlil günüm inş hepimiz güzel sonuçlar alalım
Harika bir değer benceArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
Çok erken yapmışsınız henüz belli olmaz idrar testiyle uğraşıp modunuzu hiç düşürmeyin benceBugün 5. Günüm idrar negatif
Ne güzel bir değer darısı başımızaArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
Canım merhaba 7 mm nin altında transfer yapılmıyor embriyonun tutunabilmesi için rahimin belli kalınlıkta olması gerekiyor. Benim rahim kalınlığım 6.9 mm çıkmıştı 7 mm altında diye doktorum transferimi iptal etmişti 0.01 mm bile önemli demek ki. Bence doktorunla tekrar konuş tek bir embriyo bile değerli riske atma bence.Arkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacak. İlk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum cumartesi opu işlemim olacak. Doktor ama rahim duvarın biraz ince ama yine de rahmin iyi göründüğü için taze transfer yapacağını söyledi. Bu duruma çok canım sıkıldı aynı durumu yaşayıp olumlu sonuç alan var mı acaba?
Bir doktora görünün isterseniz o aşamaya gelmediğim için hiç bilemedim benKizlar 6+4deyim bugun kanamam var hatta sortuma bile gecmis.. yerlesme kanamasi ne kadar oluyo
Evet canımKuzucum senin trasfer 3 gün embiyosuydu değilmi
Amin canım Allah cefanizi boşa götürmesin inşallahBende manisalıyım.izmirde yaşıyorum medicalparkta tedavideyim...inşallah bizlerde güzel haberler verebiliriz darısı başımıza
Hayırlısı olsun inşallahAraştırdım Dr İsmail küçük varmış daha arama yapmadım ama en çok kafama yatan o oldu bakalım hasta olmama daha var en kısa zamanda randevu için arayacağım.
Çok erken test yapmışsın. 3. gün embriyosu için en azından 9. günü beklemen lazım idrarda öğrenmek için. Benim 5. gün embriyosuydu 7. gün erken gebelik testinde çok silik çizgi çıkmıştı o da predictor erken gebelik testi en kaliteli olanı diğer marka aldığım erken gebelik testlerinde negatif çıkıyordu mesela 7. gün . 3 4 gün sonra yap bence çok da erkenden yapmaya başlayıp kendini strese sokma.Bugün 5. Günüm idrar negatif
çok çok güzel bi değerArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
çok erken henüzBugün 5. Günüm idrar negatif
Sağolun Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallahHayırlısı olsun inşallahRabbim kolaylık versin
Manisadayiz canım İzmire tedavi için gidip geliyoruz sadece
Değerin çok güzel canım. Ben de 3.gün embriyosu 12.günde 115 ile öğrendimArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
Hayırlı olsun canım çok güzel bi değer bence niye kimyasal gibi düşündün ki sevin benceArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
Yaa demek ki benim 7 mm gibi sınırda. Ama kararlıydı rahmin içi iyi gözüküyor ilk transferini taze yapacağım dedi. Ben de bir şey diyemedimCanım merhaba 7 mm nin altında transfer yapılmıyor embriyonun tutunabilmesi için rahimin belli kalınlıkta olması gerekiyor. Benim rahim kalınlığım 6.9 mm çıkmıştı 7 mm altında diye doktorum transferimi iptal etmişti 0.01 mm bile önemli demek ki. Bence doktorunla tekrar konuş tek bir embriyo bile değerli riske atma bence.
Pazartesi kan testi yapayım 9. Gün olacak hayırlısıÇok erken test yapmışsın. 3. gün embriyosu için en azından 9. günü beklemen lazım idrarda öğrenmek için. Benim 5. gün embriyosuydu 7. gün erken gebelik testinde çok silik çizgi çıkmıştı o da predictor erken gebelik testi en kaliteli olanı diğer marka aldığım erken gebelik testlerinde negatif çıkıyordu mesela 7. gün . 3 4 gün sonra yap bence çok da erkenden yapmaya başlayıp kendini strese sokma.
Hayırlısı pazartesi tekrarlayacağım 9. Günçok erken henüz
8. gunden önce yapmayın bence