Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin duan için hep birlikte güzel haberler alalım inşallah
Transferiniz oldu mu?Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Yaaa çok teşekkür ederim çok tatlısın ben de işlem sırasında dahil hepimiz için dua edicemSen aklımdasın aklıma geldikçe dua ediyorum senin için flowers35
Amin amin cümlemizinkini destekleriniz çok güzel gerçekten iyi ki varsınız
Benim rahim kalınlaşması uzun sürdü ama 25.güne falan denk geldi ta ama genelde 20.günde istenilen kalınlığa ulaşmış oluyor rahimBenimde yarın belli olacak transfer günü 25i adetin 1.günüydü nasıl oluyo 14.günü falanmı transfer olunuyodu donmuş emriyo konulacakta
A çokmuşBenim rahim kalınlaşması uzun sürdü ama 25.güne falan denk geldi ta ama genelde 20.günde istenilen kalınlığa ulaşmış oluyor rahim
İlaçlı mı doğal siklus bir şey dediler mi. İlaçlı biraz daha hızlı ilerliyorA çokmuş
İlaçlı o zaman 16-17.günde de olabilir belki ama kişiden kişiye göre değişiyor tabiEsrofem kullanıyorum günde 3 tane
Sen de çok tatlısın ne demek kalbimiz bşr atıyor burada. Ben de çok teşekkür ederim Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahYaaa çok teşekkür ederim çok tatlısın ben de işlem sırasında dahil hepimiz için dua edicem
Amin amin cümlemizinkini destekleriniz çok güzel gerçekten iyi ki varsınız
Bende 7 haziran adetin 2. Gunu muayneye gittim etrofemle gunde 3 le baslafim 25 haziranda transfer oldumEsrofem kullanıyorum günde 3 tane
İnşallah hepimizinSen de çok tatlısın ne demek kalbimiz bşr atıyor burada. Ben de çok teşekkür ederim Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Kız ben bile uyuyamadım seni düşünmekten seni tahmin edemiyorum sabahın köründe de kalktım. Allahım dedim bebeği ona sımsıkı tutunsun, işi rast gitsin, aksilik çıkmasın, kolaycacık atlatsın dedim. Allahım güzel haberlerini bekliyorum inşallah her şey çok güzel olur senin içinTam tahmin ettiğim gibi gece heyecandan
ve gerginlikten uyuyamadım
Test gününü beklerken çok zorlanacağım belli oldu bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı artık
Amin amin amin bin kere amin. Bu güzel içten dileklerin için çok teşekkür ederim inan ben de kendime dua ederken sürekli size de ediyorum.Kız ben bile uyuyamadım seni düşünmekten seni tahmin edemiyorum sabahın köründe de kalktım. Allahım dedim bebeği ona sımsıkı tutunsun, işi rast gitsin, aksilik çıkmasın, kolaycacık atlatsın dedim. Allahım güzel haberlerini bekliyorum inşallah her şey çok güzel olur senin için
İnşallah amin amin amin canım benim ben de cok teşekkür ediyorum çıkar çıkmaz kendini iyi hissettiğin ilk an yaz tamam mıAmin amin amin bin kere amin. Bu güzel içten dileklerin için çok teşekkür ederim inan ben de kendime dua ederken sürekli size de ediyorum.
Çıktıktan sonra artık sıra sen de sana dua etmeye başlıycaz Ondan sonrasını beraber bekliycez
Tabi ki yazmaz mıyım hemen yazıcam çıkar çıkmaz uyanık olacağım için inşallah sıkıntı olmaz diye düşünüyorumİnşallah amin amin amin canım benim ben de cok teşekkür ediyorum çıkar çıkmaz kendini iyi hissettiğin ilk an yaz tamam mı
Hadi bakalım inşallah bekliyoruzTabi ki yazmaz mıyım hemen yazıcam çıkar çıkmaz uyanık olacağım için inşallah sıkıntı olmaz diye düşünüyorum