- 12 Mayıs 2023
- 89
- 66
- 35
Bugünde kan verdim değer 12den 10 a düştü maalesefİlaçları bıraktıktan 3 gün sonra ama ikinci bir kan vermeden ilaçları sakın bırakmayın hiç belli olmaz belki yükselişe geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde kan verdim değer 12den 10 a düştü maalesefİlaçları bıraktıktan 3 gün sonra ama ikinci bir kan vermeden ilaçları sakın bırakmayın hiç belli olmaz belki yükselişe geçer
İlacı kestim bugünDoktorunuzla konuşun ilacı kesince adetiniz başlar
Ben de gün gün yaptım yapın sizde yarın da bakalımSizin baya belirginmiş maşallah belki yarın benimde biraz belirginleşir
Allah kabul etsin kuzum ❤Rabbim duaları geri çevirmez ben okumuyordum Meryem suresini bugün başlıcam bende okumaya inşallahcanım ben her gün 7 ayetel kursi 7 inşirah 7 nas 7 felak okuyorum her gün meryem suresini dinliyorum başka elden birşey gelmiyor zaten dua etmekten başka allahım sen bizim ellerimizi boş bırakma
başla canım çok rahatlatıyor inşirah suresi de öyle çok rahatlatıyor insanıAllah kabul etsin kuzum ❤Rabbim duaları geri çevirmez ben okumuyordum Meryem suresini bugün başlıcam bende okumaya inşallah
Benimde 5. Gün embriyosu taze transfer 6. Gün yaptım ama var gibi de yok gibiden çizgi anlamadım yatın tekrar yapacağım 2. Transferimde 7 gün belirgin çıkmıştı o zaman inşallah bu seferse çıkar sizindeYarın transferimin 7. Günü. 5. Gün taze embriyo idi. Evde idrar testi yapsam mı çok mu erken olur
Ben de gün gün yaptım yapın sizde yarın da
Teşekkür ederim yarından deneyim tekrarBen de gün gün yaptım yapın sizde yarın da bakalım
İnşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBenimde 5. Gün embriyosu taze transfer 6. Gün yaptım ama var gibi de yok gibiden çizgi anlamadım yatın tekrar yapacağım 2. Transferimde 7 gün belirgin çıkmıştı o zaman inşallah bu seferse çıkar sizinde
Yaa çok teşekkür ederim doktoruma sordum çocuklara verilen bir öküsük şurubu yazdı@Aylinay1986 A Anneolmayolundayim Hanimlar acaba hatmi cicegi cayi icebiliyor musunuz serbest mi? Ben oksuruk oldugumda hep ondan icerim ve iyi gelir. En kotu ihtimalle ihlamur icersiniz o da yumusatir o serbest diye biliyorum. Gecmis olsun
Çok üzgünüm Rabbim gönlünüze ferahlık versinBugünde kan verdim değer 12den 10 a düştü maalesef
Rabbim tez vakitte sağlıkla kolaylıkla afiyetle nasip etsin aminBugünde kan verdim değer 12den 10 a düştü maalesef
Canımm naptın gittin mi gördünmü keseyiiİnşallah kuzum inşallah bugün kese görünür kendi görünür mü daha bilmiyorum inşallah hepsi sırasıyla hayırla sağlıkla olur Allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah
Sen naptın çiçeğim gördün mü keseyi bayadır konuşamadık seninle nasıl minik yaramazCanımm naptın gittin mi gördünmü keseyii
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah asla inancınızı yitirme elbet birgün olacak canımBugünde kan verdim değer 12den 10 a düştü maalesef
İnşallah Ağustos pozitif ayı olur canımKızlar haziranda yüksek oranda pozitif vardı temmuz da yüksek oranda negatif var demekki şanssız bir aymış
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsınKızlar merhaba benim de 12 temmuzda 2 adet dondurulmuş emriyo transferim oldu. Ayin 19 unda yani transfer sonrasi 7. Günümde gece çok az kahverengi leke gördüm sabah bir daha olmadı.O gece sabaha kadar uyumadım yeniden gelirse diye ama çok şükür olmadi. Test günüm ayin 25 i çok heyecanlıyım.İnsaallah pozitif sonuçlar aliriz hepimiz ..