- 27 Ağustos 2022
- 426
- 470
Sende iyiki varsınCanım benim çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya hepimizin ki sımsıkı tutunsun inşallahbenim 6 yıl önceki tüp bebek denemesinden o kadar çok arkadaşım oldu ki burada hala görüşürüz dediğin gibi bizi başkası anlayamaz
Kuzum senin yarın kan testi günün demi? Yanlış hatırlamıyorum?Çok az canim. Benimde. Sürekli de değil. Peceteyr geliyor sürekli.
Evet canımKuzum senin yarın kan testi günün demi? Yanlış hatırlamıyorum?
Evet canımKuzum senin yarın kan testi günün demi? Yanlış hatırlamıyorum?
Bugünden beri tutunun annnecim yavrucaklarim deyip duruyorumben Perşembe günü opu oldum canim..pazar günü aradilar biri iptal dedi..dün aradılar takipteyiz bugün aradılar aynı..yarın ne dicekler.rabbim.yuzumuzu güldürsün
Bebeğim sonucun çok güzel çıkmış katlanarak artarak devam etsin inşallah çok sevindim vallaKuzum çıktı çok şükür 570maşallah diyeyim hala inanamıyorum şoklardayım. Farklı laboratuvarda verdim buranın hastanesinde. Çok da güvenemiyorum sma doğrudur dimi ya? Eşimin bir değeri buradaki hastanede bayağı yüksek çıkmıştı. O yüzden yine acaba mı diyorum. Doktoruma attım sonucu normal iyi dedi. Perşembe bir daha kan istedi.
Evet canım maalesef çok maliyetli işlemler Allah yardımcımız olsunTüp Bebek için 66.000 dediler 5 yıl kasa 14.000 dediler
vitaminler kullanıyorum zaten maşallahlari varpeyder peyder 20.000 e yakın gitti
İğne mi hap mi bilmiyorum Onun için yumurtalar karar verecek dedi doktor. Bizi onlar yönlendirecek dedi. Bilmiyorum yarın gideceğim birşey der miçokta tırsıyorum açıkçası
Canım işte sigarayı kesinlikle içmemelisin. Ben de süreçten önce 1-2 tane içiyordum onu da kestim. Hiç riske atmamak gerekiçtim bugün küçük bardakk sigara kullanan var mı onu nasıl yapıyorsunuz
Kan verdin mi canımEvet canım
Çok teşekkür ediyorum çiçeğim benimBebeğim sonucun çok güzel çıkmış katlanarak artarak devam etsin inşallah çok sevindim valla
Evet canım verdim. 2.5 saat sonra çıkarmış.Kan verdin mi canım
Çok ama çok teşekkür ederim kuzum benim amin inşallah rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsünCnm masallah sonucun çok iyiinşallh saglıcakla kucagına alırsın. Darısı @bebekheyecani @melisaa93 @sevayd @aynurland daha aklıma gelmeyen arkadaslarımın başına
Ben kullanıyordum canım transferden sonra içmiyorum bazen zorluyor ağlama noktasına kadar bile geldiğim olduiçtim bugün küçük bardakk sigara kullanan var mı onu nasıl yapıyorsunuz
Ay çok heyecanlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvet canım verdim. 2.5 saat sonra çıkarmış.
Şimdi gördüm canım hadi inşallah bekliyorumEvet canım verdim. 2.5 saat sonra çıkarmış.
İnşallah kuzuuum dua et olur muÇok teşekkür ediyorum çiçeğim benimrabbim en yakın zamanda senin de yüzünü güldürsün inşallah
Rabbim yüzüne baksın heycanla bekliyorum valla ben deEvet canım verdim. 2.5 saat sonra çıkarmış.
Sen hiç merak etme kuzum duam seninle ve bekleyen tüm annelerle Allahım beklediğinize kavuştursun inşallahİnşallah kuzuuum dua et olur mu
Rabbim yüzüne baksın heycanla bekliyorum valla ben de