- 26 Ekim 2021
- 2.398
- 1.185
- 83
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
-
Benim dokunmadım sürece hiçbir hassasiyet yok öyle gözlerimde belirgin bir acı yok hafif dolgunluk var hepsi bu onun dışında hiçbir belirtim kalmadı terleme sıcak basması dışında bir de iki gündür geçmeyen bir baş ağrım var bugün kendime geldim iki gün resmen migren ağrısı çektim hiçbir şekilde geçmedi
Evet ay bi an diyorum al testi yap kurtul yoksa boşa umutlanma ama bi yandanda bu ihtimalle yaşamak da çok güzelOff migren zor ya bendede var ama uykusuz kalıyorum o yüzden oluyorgöğüs hassesiyeti bence progestan hapindan oluyo ne zaman kullansam oldu çünkü. Ya insan durup durup kendini dinliyor belirti var mı yok mu bundan mi oluyo ondan mı oluyo diye diye bitircez kendimizi
Aynen ya ben yapmam heralde beklerim çünkü moralim bozulur negatif falan çıkarsa. En iyisi kanda gorcem 1 defa bitecek,böyle aynı şeyi 2-3 kere görürsem moral kalmaz.Evet ay bi an diyorum al testi yap kurtul yoksa boşa umutlanma ama bi yandanda bu ihtimalle yaşamak da çok güzel
Evet evet çok haklısın ben de cesaret edemiyorum zaten vallahi pazartesine şurada bir şey kalmadı ama hem heyecanlıyım hem korkuyorum Allah yardımcımız olsun canım benim inşallah ikimiz birbirimize güzel haberler veririzAynen ya ben yapmam heralde beklerim çünkü moralim bozulur negatif falan çıkarsa. En iyisi kanda gorcem 1 defa bitecek,böyle aynı şeyi 2-3 kere görürsem moral kalmaz.
Amin canim benim inşallahEvet evet çok haklısın ben de cesaret edemiyorum zaten vallahi pazartesine şurada bir şey kalmadı ama hem heyecanlıyım hem korkuyorum Allah yardımcımız olsun canım benim inşallah ikimiz birbirimize güzel haberler veririz
Varmı bie his bie belirti nasıl hissediyorsunAmin canim benim inşallah
Kasıklarım yokluyor işte arada oralarda bı ağrı gibi hafif hafif :) sende var mı belirti?Varmı bie his bie belirti nasıl hissediyorsun
Ben de bugün sol bacağımda arka tarafında bir ağrı var iki kısığımda da kendini hissettiren hafiften atmalar var canımKasıklarım yokluyor işte arada oralarda bı ağrı gibi hafif hafif :) sende var mı belirti?
Canım benim inşallah pozitifi görürsün nasıl hissediyorsunMerhaba ben de 3 Şubatta transfer oldum. 7. Günümdeyim heyecanla bekliyorum. 2. Denemem. Bu sefer sadece test günümü bekliyorum.
Kasıklarinda falan olmuyor mu ara ara?Ben de bugün sol bacağımda arka tarafında bir ağrı var iki kısığımda da kendini hissettiren hafiften atmalar var canım
Yok ya psikolojik değil bence de. Transferin 5.-6. günü bel ağrısı falan oldu bizde şimdi yokta ama adet olcakmisim gibi kasıklarım ağrıyor bazen. Göğüs hassasiyetim de var ama bence o ilaçtan oluyo1.si taze transfer olduğu için zaten ağrım vardı belirti hiç anlayamamıştım, 2 ay sonra dondurulmuş yapıldı. Bu sefer adet olacakmış gibi ağrı, kasık ağrısı, bacağım ağrıyor ve psikolojik olmadığına inanıyorum umarım pozitif olur, Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Sizde durumlar nedir :)
Ben sadece progesteron fitil kullanıyorum başka bir ilacım yok bu sefer. Sen ne kullanıyorsunYok ya psikolojik değil bence de. Transferin 5.-6. günü bel ağrısı falan oldu bizde şimdi yokta ama adet olcakmisim gibi kasıklarım ağrıyor bazen. Göğüs hassasiyetim de var ama bence o ilaçtan oluyo
Benim de bu seferki taze bir önceki dondurulmuş tu olmadı malesef bu taze transfer ben de bunu da belirti gördüm1.si taze transfer olduğu için zaten ağrım vardı belirti hiç anlayamamıştım, 2 ay sonra dondurulmuş yapıldı. Bu sefer adet olacakmış gibi ağrı, kasık ağrısı, bacağım ağrıyor ve psikolojik olmadığına inanıyorum umarım pozitif olur, Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Sizde durumlar nedir :)
Ben sabah akşam estrofem alıyorum Corr aspirin alıyorum akşam da iki tane iğne yapıyoruz altıdan sonra biri kan sulandırıcı diğerinin içeriğini bilmiyorum bir de iki tane vitamini vardı ama daha önceden başlatmıştı doktorunuz ayrıca günde bir tane prograf alıyorum tabi sabah öğle akşam fitilBen sadece progesteron fitil kullanıyorum başka bir ilacım yok bu sefer. Sen ne kullanıyorsun
Kasıklarinda falan olmuyor mu ara ara?
Aynen bende sadece onu kullanıyorum sabah2 aksam2Ben sadece progesteron fitil kullanıyorum başka bir ilacım yok bu sefer. Sen ne kullanıyorsun
Hahah çok az kaldı senin yarın test günün hadi inşallah tutmusturrKendimi dinlediğimde evet canım oluyor..öyle çok yüksek sürekli bir ağrı yok belim sırtım ağrıyor bugün çok ağrıdı ayakta durdukça bir de bacağım ağrıyordu öyle göğüslerimde hassasiyet ağrısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?