Benimde tedavi başlangıç kilom 58 şuan 65 buçuk devam bakalım yine bulantılarım başladı herhalde bı kaç kilo vericem yineBen aldım canım maalesef çok bulantidan bastirsin içimi diye surekli peynir ekmek sonuç 78 den 73 bucuk
14 haftadan selamlar
Canım cinsiyet14 haftadan selamlar
Ense kalinligi normal ölçüldü canım. Onda sıkıntı yokCanım ultrasonda nasıl bebek ense kalınlığı falan. Benim arkadaşımın bebeğide ikilide risk yüksek cıkmıştı doktor çokta doğru sonuc vermez canını sıkma dedi. Gerçekten de bebeği 3 yaşlarında çokta sağlıklı
Yani erkek dedi ama net konuşmuyor benim doktorumCanım cinsiyet
Devlet doktoru muYani erkek dedi ama net konuşmuyor benim doktorum
Acıbadem Ataşehir hastanesıDevlet doktoru mu
Tam 14 haftada hani erkek diyo ama testis tam görmeden yüzde yuz demedi
12de ne demiştiTam 14 haftada hani erkek diyo ama testis tam görmeden yüzde yuz demedi
Erkek12de ne demişti
Aman bu doktorlar da bizi yoruyorlar
Ya peki testim yalnış çıkma ihtimalini söylemedimi doktorlar ben çok böyle örnek gördüm sıkma canını canımEnse kalinligi normal ölçüldü canım. Onda sıkıntı yok
Canım nipt testi için yüzde 99 sonuç deniyor 2 güne çıkıyormuş genel herseyine bakılsın diye ben de yarin kan vericem 2 güne cikiyormus sonuclarOnu kabul etmiyorum yüzde yüz sonuç vermiyor down sendromu disinda bir sürü sendromlar var dedi perinatolog. Sizce napmaliyim offf? Amniyosentezden de korkuyorum acikcasi
2 güne mi. Yok canım bize 2 hafta dediler. Özel hastanelerin hepsine sorduk 2 haftadan aşağı yokCanım nipt testi için yüzde 99 sonuç deniyor 2 güne çıkıyormuş genel herseyine bakılsın diye ben de yarin kan vericem 2 güne cikiyormus sonuclar
guzel sonuclar alırsın umarım.2 güne mi. Yok canım bize 2 hafta dediler. Özel hastanelerin hepsine sorduk 2 haftadan aşağı yok
Bana telefonda 2 3 iş günü dediler nipt plis benimki bir de genoks var onların sitesinde de 3 iş günü yaziyor bilemedim2 güne mi. Yok canım bize 2 hafta dediler. Özel hastanelerin hepsine sorduk 2 haftadan aşağı yok