Canim en son cumartesi verdim ve 1653 geldi bu haftaici birdaha vermek istiyorum açıkçası
Dün gece ve bugün sabah biraz kasık agrim oldu korktum açıkçası. Yarin sabah gidip saglik ocagina kan vereyim diyorum 1 hafta böyle nasil geçecek bilmiyorumcanım benim de transfwr tarihi ve muayene tarihim aynıperikiz35 da aynı şekilde. ama o tarihe kadar bebek var mı yok mu onu bile bilmiyoruz ben de hiçbir belirti yok beta verecek misiniz o sürece kadar böyle belirsiz beklemek cok zor
inşallah canım ben dr birsürü şey düşünüyorum araştırıyorum sabretmek zor geliyor. en korktuğum da bu kadar bekleyip doktordan kötü bir şey duymak inşallah iyi olurBir sürü sacmasapan şey oluyor aklıma getirmemeye calisiyorum kese ve kalp atışına odaklandiminşallah haftaya hepimiz sevinclerimizi paylasiriz çok stres heyecan
ben de en son cumartesi verdim 1320 di ve yarın tekrar vermeyi düşünüyorum. ilaç yazdıracagım gitmişken vereyim diyorum biraz onunla avunurum bariCanim en son cumartesi verdim ve 1653 geldi bu haftaici birdaha vermek istiyorum açıkçası
Çok sevindim canım darısı kalp atışınaKızlaaaaaarrrr bugün keseyi gördük
İnşallah canım darısı kalp atışınaÇok sevindim canım darısı kalp atışınaher şey sağlıkla ilerler inşallah
kasıklarda ara ara batma ağrı bu tür şeyler normal benim de oluyor endişelenmenize gerek yok.Pozitif gören arkadaşlarım sağ kasığım ağrıyor normal mi? Sizde de ara ara oluyor mu ? Endişelenmeli miyim? Bişeyim yoktu bugün başladı
Canım...Caniiim tebrik ederim hamilesinnn evettt bak gördün müHayırlısı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canımm çok sevindim katlanarak artsın inşallahBeta hcg 220 çıktı
Evet canım bugün keseyi gördük çok şükürkasıklarda ara ara batma ağrı bu tür şeyler normal benim de oluyor endişelenmenize gerek yok.
Amin canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım hamilesin
hayırlı olsun canımKızlaaaaaarrrr bugün keseyi gördük
Çok teşekkür ederim. Hepinizle burada yazışmak sanırım en büyük moral oldu.Canımm çok sevindim katlanarak artsın inşallah
Sağol canım inşallah devamı da güzel olur hepimiz içinhayırlı olsun canım
Kesinlikle katılıyorum dünden beri mide bulantım arttı ağzımda değişik bi tat var zorluyor bayaKızlar benim de hiç belirtim yoktu. Midem bulansa sevinecektim yani. Ama şimdi de bulanmaya başladı ve çok zorlanıyorum. Belirti istemeyin Allah'tansadece sağlıklı olması için her şeyin güzel yolunda ilerlemesi için dua edin
Dün ben gittim ilac yazdirmaya ama gec gittim biraz bugün de gec kaldim muhtemelen yarin giderim. Umarim alirlar Dün ebe gerek yok artik kan verme demişti beklemek cok zor değerimiz inşallah artar.ben de en son cumartesi verdim 1320 di ve yarın tekrar vermeyi düşünüyorum. ilaç yazdıracagım gitmişken vereyim diyorum biraz onunla avunurum bari
Canım tebriklerKızlaaaaaarrrr bugün keseyi gördük
Darısı bizeKızlaaaaaarrrr bugün keseyi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?