- 25 Şubat 2024
- 123
- 88
- 13
- 28
Teşekkür ederim. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
dualarımdasınız inşallah bugün ömrünüzün baharı olurSiz yapmıştınız dimi pardon ya dua bekliyorum bir umut
hayırlı olsun canım hamilesin
Caniiim tebrik ederim hamilesinnn evettt bak gördün mü
Ayyy inşallah ne kadar heycanliymis hep yazarlardi okurdum içim burulurdu ama bizde bekliyoruz heycanla umarim kalp atislarinida duyarızTransferden sonraki 1 ay içinde kese kalp hepsi oluyor anladigim kadariylaperikiz35 o zaman bizde 19 martta hepsini duymus görmüş olacağız insallah
Rica ederim ne demek güzel anne herşey gönlünce olsunCanım sana da çok teşekkür ederim
Amin inşallah kardeşim rabbim size de gönlünüzce istediğiniz her şeyi nasip etsin kolaylaştırsındualarımdasınız inşallah bugün ömrünüzün baharı olur
Amin hepimizin inşallah..Rica ederim ne demek güzel anne herşey gönlünce olsun
6 şubat transferKızlar transfer 19 subatti doktor 12 mart randevu verdi 22 gün gecmis oluyor kese görünür mü salı gunu gittiğimde? Kese ne zaman gördünüz gorenler yazabilir mi? Salıya kadar nasıl gececek zaman
Hadi hayırlısı canimAmin hepimizin inşallah..
2 gün sonra tekrar kan vericem
18. GündüCok uzuldum. Bu kadar yüksekten düşme olayını ilk defa gördüm. 750 kaçıncı gündeki değerindi.
canım benim de transfwr tarihi ve muayene tarihim aynıKızlar transfer 19 subatti doktor 12 mart randevu verdi 22 gün gecmis oluyor kese görünür mü salı gunu gittiğimde? Kese ne zaman gördünüz gorenler yazabilir mi? Salıya kadar nasıl gececek zaman
Kızlar benim de hiç belirtim yoktu. Midem bulansa sevinecektim yani. Ama şimdi de bulanmaya başladı ve çok zorlanıyorum. Belirti istemeyin Allah'tancanım benim de transfwr tarihi ve muayene tarihim aynıperikiz35 da aynı şekilde. ama o tarihe kadar bebek var mı yok mu onu bile bilmiyoruz ben de hiçbir belirti yok beta verecek misiniz o sürece kadar böyle belirsiz beklemek cok zor
Hepimiz umutlaniyoruz ,zorlu bir bekleyiş . Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah18. Gündü
ben şu yüzden belirti dedim transferden sonra ilk 10 gün kasık agrım vardı hiç kesilmedi bu beni sevindiriyordu.şuan yok hiç hamile gibi değilim muayeneye kadar bir şeyler olsa onunla teselli olurdum. bilsem emin olsam belirtim olmasın tabiKızlar benim de hiç belirtim yoktu. Midem bulansa sevinecektim yani. Ama şimdi de bulanmaya başladı ve çok zorlanıyorum. Belirti istemeyin Allah'tansadece sağlıklı olması için her şeyin güzel yolunda ilerlemesi için dua edin
binleri görmüşsün artışlar güzel ama yine de beklemek cok zor7.gun 46
9.gun 123
12.gun 683
14.gun 1662
Carsamba ve cuma verip vermemekte kararsızım dayanabilir miyim bilmiyorum benim gogusler sis ve rahimde ara ara 1 dk lik sancilarim oluyor bilmiyorum nasil beklicez
Bir sürü sacmasapan şey oluyor aklıma getirmemeye calisiyorum kese ve kalp atışına odaklandimbinleri görmüşsün artışlar güzel ama yine de beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?