aynen sağlıklı olsun da. pozitif cıkınca da sevinilmiyor hep bir korkuEvet ikiz istedim ama gözüm korktu birazSağlıkla gelsinde tek ikiz ne olursa razıyım Sen verdin mi tekrar
10. Gün 964G gamze9183 @umut357 @Su_Umut @Marlymone @Tubisotperikiz35 @buset @dagsev @Bebgim @Balimbalim @sevgim benim @Halll
kızlar sonucunuz belli oldu mu ?
Aynen canim ikinci test sonucunu titreyerek açtım. Simdi ne olcak merakla bekliyorum. Korku hic bitmiyoraynen sağlıklı olsun da. pozitif cıkınca da sevinilmiyor hep bir korkuben de bu akşam vereceğim canım asıl test günüm bugun 12. gün. en son 3 gün once vermiştim
Hayırlı olsun inşallah.belirtileriniz var mıydı10. Gün 964
12. 2301
Pozitif çok şükür. Haftaya muayene var. Pozitif haberi bekleyen herkese nasip etsin ALLAH'IM.
Çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim sizin adınıza. Böyle güzel haberler almak burada çok güzel.
Benimde 9. Günüm test yapmaya korkuyorum
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsinYarın mi normalde test gününüz
5.gün embriyosu muyduAmin inşallah.
12. Gün 05 Mart'ta kan tahliline gidicem.
Evet 5. Gün 2 adet. 4bb kalitesi5.gün embriyosu muydu
Merhaba öncelikle geçmiş olsun histeroskopi hakkında bilgi verirmisin gebelik olmazsa regli sonrası histeroskopi yapacağım dedi. Korktum biraz ameliyat gibimi sizin nasıl oldu anestezi altında mı, uzun mu sürüyor işlem ,sonrasında aynı gün mü eve gittiniz.Kızlar merhaba
Bugün kontrole diye gittim histeroskopi yapıldı. Şimdi çıktım hastaneden. Kanamamın 5. günüydü. Nasipse önümüzdeki adetin 5. günü tekrar çağırdı doktor. Dondurulmuş embriyo önümüzdeki aya yapılacak inşallah
Ben kalitesini bilmiyorum ama 1.kalite dediler 5.gün 2 adet. Insallah seninde 2 side tutmustur gelsin ikiz bebelerEvet 5. Gün 2 adet. 4bb kalitesi
Tek belirti gögüs hassasiyeti vardı. Sevmediğim yiyecekler bile hoş gelmeye başlaması sanırım psikolojik ancak pozitifi görmüş oldum bunlarla. Bence belirti aramak yersiz oluyor çünkü herkeste olmuyor . Mesala ben öyle aman aman bişey olmamıştıHayırlı olsun inşallah.belirtileriniz var mıydı
Canım çok çok teşekkürlerBen kalitesini bilmiyorum ama 1.kalite dediler 5.gün 2 adet. Insallah seninde 2 side tutmustur gelsin ikiz bebeler
Canim bende ocak ayinda oldum anestezi aldim. Sonra ertesi gün kuzenime kahve icmeye gittim hic sıkıntı ağrı yaşamadım. Korkma rahime çizik atmak istedi doktorum bir sonraki ay transfer oldum ve pozitif aldım. İnşallah gönlüne göre olur herşeyMerhaba öncelikle geçmiş olsun histeroskopi hakkında bilgi verirmisin gebelik olmazsa regli sonrası histeroskopi yapacağım dedi. Korktum biraz ameliyat gibimi sizin nasıl oldu anestezi altında mı, uzun mu sürüyor işlem ,sonrasında aynı gün mü eve gittiniz.
Senin yaş kaç canım. İlk denemen mi.Ben kalitesini bilmiyorum ama 1.kalite dediler 5.gün 2 adet. Insallah seninde 2 side tutmustur gelsin ikiz bebeler
Anestezi altında yapıldı bana da. Hiç bir şey hissetmiyorsun. Çokta kısa bir işlem sonrasında da bir ağrın olmuyorMerhaba öncelikle geçmiş olsun histeroskopi hakkında bilgi verirmisin gebelik olmazsa regli sonrası histeroskopi yapacağım dedi. Korktum biraz ameliyat gibimi sizin nasıl oldu anestezi altında mı, uzun mu sürüyor işlem ,sonrasında aynı gün mü eve gittiniz.
Bende 33 yaşındayım canim. 2 kere doğal yolla hamile kaldim kimyasal oldu sonra 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu. Bu ikinci tüp bebek denememdi şükür tuttu umarım sağlıkla ilerlerSenin yaş kaç canım. İlk denemen mi.
Ben 37 yaşındayım ilk denemem. Histereskopi de yapıldı. Donmuş embriyo transferi oldu
merhaba canım ben de gecen ay histereskopi oldum şimdilik pozitif inşallah. uyuyorsun zaten uyandıgında da hiçbir şey hissetmiyorsun ben cıkıp gezmeye bile gidebilirdim.uyandıgımda cok normal her zamanki gibiydim. korkma canım bir şey hissetmiyosun.1-2 saat sonra eve gidiyorsunMerhaba öncelikle geçmiş olsun histeroskopi hakkında bilgi verirmisin gebelik olmazsa regli sonrası histeroskopi yapacağım dedi. Korktum biraz ameliyat gibimi sizin nasıl oldu anestezi altında mı, uzun mu sürüyor işlem ,sonrasında aynı gün mü eve gittiniz.
Bende ocak ayında histereskopi oldum.Bende 33 yaşındayım canim. 2 kere doğal yolla hamile kaldim kimyasal oldu sonra 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu. Bu ikinci tüp bebek denememdi şükür tuttu umarım sağlıkla ilerlerBende ocakta histeroskopi oldum bu ay transferim oldu
Yarın 10.gün olacak senin sanirim yaparsan cikar benceBende ocak ayında histereskopi oldum.
Belki yarın sabah evde test yaparım dayanamayıpBu arada hala lekelenme var
Merhaba. Bende cem çelikte transfer oldum 3.gun 13 Şubatta ama negatif oldu benimkiBenim transferim 14. gün oldu mesela,Cem Çelik doktorum son adet tarihinden hesaplayacağız dedi,yurtdışında yaşıyorum,ilk kese kalp atışı Martın 9-10’u gibi muayene olucam bakalım buradaki doktor ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?