evet . ben zaten ıgne etkısı olabılır dıye dusunmustum. ve 6-7 de yaptım koyulasınca umutlanmıstım.cok zor görünüyor. senin betalarda hep yüksek ilerledi ona ragmen yok gibi. benim de varsa da çıkmaz heralde
8. Günüm canimkacınncı gunun canım
Ah gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz ben de anneme falan diyorum ne şanslıymışsınız hemen bizi doğurmuşsunuz diyeben de cok yoruldum bizi en iyi biz anlarız. kendime cok üzülüyorum evlendigimden beri bir hormon agının içine düştüm sürekli ilaç ilaç ilaç. inşallah bu son olur güzsl haber alırız tüm çektiklerimizi unuturuz
Belirtilerin var mıydı ve neydiKızlar merhaba üstte olan yani normal olan test 8.gün sabah ilk idrarla yapmıştım 1/2 saat içinde bu çizgiyi gördüm
Erken gebelik testini bugün sabah yaptım ama ilk idrarla değil ve bu testte yarım saat içinde hayalet çizgi sizce bişey var mı yoksa kuruma çizgisi falan mı
Ve ben ilk defa testimde byle bişey gördüm hiç kuruma çizgisine denk gelmedim günlerce de kalsa tek çizgiydi yorum yapar mısınız çatlicam meraktan
Evet göğsümde hassasiyet vardı ama öyle aman aman değil ama kasık ağrım oluyordu çok şiddetli değil ara ara böyle tatlı tatlı bide bel ağrısı öğleden sonra kan testi vericem dua edin kızlar rabbim hepimize nasip eder inşallahBelirtilerin var mıydı ve neydi
Kan verdim az önceBenim 5 . Günden kasık ve bel ağrım var dünden sağ kasığımda baya ağrı var dün idrar testi yapmıştım negatifdi sen yaptınmı hiç?
ay heyecanlandım..Kan verdim az önce
En güzel kan var mı yok mu net en azından
Evethaber ver bize desaglık ocagında mı verdin
inşallah canım inşallah güzel haberler bekliyoruz. aynı yerde yaptırdık siz pozitif olunca benim de umudun artıyorEvet göğsümde hassasiyet vardı ama öyle aman aman değil ama kasık ağrım oluyordu çok şiddetli değil ara ara böyle tatlı tatlı bide bel ağrısı öğleden sonra kan testi vericem dua edin kızlar rabbim hepimize nasip eder inşallahçok amin
ben vermedim kitomrisn sordun mu barkod alırken ne zaman cıkar dıye
göz yanılgısı pardonben vermedim ki
ben her şeyi yiyorum. sadece kızartılmış, yağlı ve paketli yiyeceklerden uzak dur denildi.Kızlar transferde sonra ne yemek yiyorsunuz? Karbonhidrat, baharat, yasak çünkü. Bir balık yedim her gün yenmiyor
Ben sabahları kahvaltida bir yumurta ,yarim avokado ve bir avuç ceviz badem yiyorum . Yemek olarak baklagil , kizartma , hamur işi yememeye çalışıyorum . Et, tavuk , balik , sebze ağırlıklı yemeğe çalışıyorum.Kızlar transferde sonra ne yemek yiyorsunuz? Karbonhidrat, baharat, yasak çünkü. Bir balık yedim her gün yenmiyor
İnşallah umudum o yöndeYaaa inşAllah tutunmuştur banada haber verirsen sevinirim
Bana hiç bişe demediler rahat benim doktorum sadece çay kahve işini azalt biraz dedi o kadarKızlar transferde sonra ne yemek yiyorsunuz? Karbonhidrat, baharat, yasak çünkü. Bir balık yedim her gün yenmiyor
Aaa doktorunuz kim acaba :) bana kocamaaan yasaklar listesi verdiler özellikle kahve yasakİnşallah umudum o yöndeakşama hayırlı haber vermek nasip olur inşallah
Bana hiç bişe demediler rahat benim doktorum sadece çay kahve işini azalt biraz dedi o kadar
Tutunma için serum iğne falan veriyorlar onlardan istiyorum dedim para tuzağı onlar boşver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?