Hiç korkmayın benim son 4-5 ayda adetten 10 gün önce kasık ağrım başladı transferden önceki 2 gün de aynı kasık ağrım oldu hatta eşime dedim adet olacak gibi kasık ağrım var dedim uygulamama girdim baktım kaç gün kalmıştır diye 10 gün vardı yani transferden önce de vardı ağrım şu an da çok ayakta kaldığım zaman oluyor bazen uzanırken anlık giriyor geçiyorHerkese merhabalar 20 şubat çift embriyo transferi oldumdünden yani 3. Günden itibaren adet öncesi ağrım başladı tam olarak aynı ağrı alt karnımda, benm adet ağrılarım da hep erkenden başlar çok korkuyorum, sürekli de devam ediyor bu durumu yaşayan var mı
Benim 1 haftadır var yatıyorum hala geçen bişi yokKızlar lekelenme olunca full yattınız mı geçene kadar. Yoksa rutin hayata devam mı
Ay inşAllahİnşallah umudum o yöndeakşama hayırlı haber vermek nasip olur inşallah
Bana hiç bişe demediler rahat benim doktorum sadece çay kahve işini azalt biraz dedi o kadar
Tutunma için serum iğne falan veriyorlar onlardan istiyorum dedim para tuzağı onlar boşver dedi
Evet canım ben 3 tane kullanıyorum 8 saat ara ile kullanmaya çalışıyorumBen fitili sabah akşam kullanıyorum tam 12 saat mi olması lazım arası saat yazmadılar bana sabah akşam yazdılar sadece
Ne diyorsunuz ??
Çok teşekkür ederim bu 4. Denemem diğerlerinde de aynı şeyi yaşadım olumsuzduHiç korkmayın benim son 4-5 ayda adetten 10 gün önce kasık ağrım başladı transferden önceki 2 gün de aynı kasık ağrım oldu hatta eşime dedim adet olacak gibi kasık ağrım var dedim uygulamama girdim baktım kaç gün kalmıştır diye 10 gün vardı yani transferden önce de vardı ağrım şu an da çok ayakta kaldığım zaman oluyor bazen uzanırken anlık giriyor geçiyor
Sizin 50 den 43e düşmesinden önce kanamanız olmuş muydu?Canım benim arkadasım ilk 50 çıktı sonra 400e yükseldi. Seninki de öyle olur inşallah simdi gebe. Ama mesela benim de ilk transferimde 50 çıkmıştı ama sonra 43e düştü.
Kızlar bugün transferin 4.günü ayağım ile halıyı düzelteyim dedim kasık bacak birleşiminden çat ses geldi ya nerden düzelttim diyorum ;(ay heyecanlandım..
kan diyince bi değişik oluyorum wampir gibi
Korkma bir sey olmaz... o kadar ince detaylara ben takilmam takilmadim.Kızlar bugün transferin 4.günü ayağım ile halıyı düzelteyim dedim kasık bacak birleşiminden çat ses geldi ya nerden düzelttim diyorum ;(
Ne zaman tekrar kan vericeksin..seni merak ediyorum..insallah guzel artis gorursunSizin 50 den 43e düşmesinden önce kanamanız olmuş muydu?
Yarın vericem ama umudum yokNe zaman tekrar kan vericeksin..seni merak ediyorum..insallah guzel artis gorursun
Sağolasin cnm aslında bende hep kafamı rahatlatıyorum çünkü normal olmak diyorum daha çok olumlu etkiler belki inş sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı haberlerle ama hep sağ kasik ağrısı bayağı çokKorkma bir sey olmaz... o kadar ince detaylara ben takilmam takilmadim.
Tabi ki dikkat ediyorum ama evham yapacak kadar degil.. farkinda olmadan kizimi bile kucakliyorum.
Seste heryerden gelir canim.) Rahat ol lutfen bu stres daha zararli sana.
Allaha emanet umarim saglikla kavusur bekleyen herkes.
Oyle deme ya.. yarin 2 kat artis olursa iyi devam eder bence. Dur bakalim. Hic belli olmaz.Yarın vericem ama umudum yok
Agri dereceside degisiyor. Herkesin farkli..hayra isarettir insallahSağolasin cnm aslında bende hep kafamı rahatlatıyorum çünkü normal olmak diyorum daha çok olumlu etkiler belki inş sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı haberlerle ama hep sağ kasik ağrısı bayağı çok
Canımm Yat dinlen uğraşma iş güçle ltfeenKızlar bugün transferin 4.günü ayağım ile halıyı düzelteyim dedim kasık bacak birleşiminden çat ses geldi ya nerden düzelttim diyorum ;(
9.gün için 100-200 bunlar iyi değerler zaten ikiz olup olmadığı belli olmaz canım. Yani pek böyle bir örnek göremedim benim gibi olan.Oyle deme ya.. yarin 2 kat artis olursa iyi devam eder bence. Dur bakalim. Hic belli olmaz.
Ben de ikiz mi diye merak ettim eski degerlerime baktim. 9. Gun 120 olan var 260 olan var.
Yani hic belli olmuyor.
Canim o degerleri gordum artis iyiydi ama sonrasi kotu oldu.9.gün için 100-200 bunlar iyi değerler zaten ikiz olup olmadığı belli olmaz canım. Yani pek böyle bir örnek göremedim benim gibi olan.
Öyle yapıyorum cnm kaymış güya düzelttimCanımm Yat dinlen uğraşma iş güçle ltfeenbol su iç sadece WC’ye kalk en az birhaftaa
bugün 17 . günüm benım hesabıma göre 5+0edosko bugün kaçıncı gününde tekrar kan verdin canım sonucu bildir muhakkak çıkar da inşallah hemen senin sağlık ocağına güvenim kalmadı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?