Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay arkadaş cidden öyle a bu tedavi sürecinde opu sonrası doktorun verdiği ilaçları almaya gittim bin tl dediler aa dedim tamam ucuzmus alayım 10,20,50 binlerden sonra algımızı bozulur yeminleGunaydin yoldaslar... hastaneden aradilar 2 embriyo dondurulabilir diye 11 bin diyor... okey diyecegim zatende fiyat yuksek degil mi yaa... cok guzel cok sukur hep duaciyiz iyi seyler ama.valla adim atsak para
SEninde 5 gun embriyosu dimi... daha erken yaa 7 8 e kadar yol var .. sonrasi.supheli hic mi yok evirip cevirseydin...Bu arada transfer sonrası 4 üncü günüm erken gebelik yaptım negatif bakalım dönecek mi
yok vallahi çok baktım ama fenerle falan bisi göremedim, Allah nasıl hayırlı görüyorsa onu versin ne diyelimSEninde 5 gun embriyosu dimi... daha erken yaa 7 8 e kadar yol var .. sonrasi.supheli hic mi yok evirip cevirseydin...
Aynen 5 inci günSEninde 5 gun embriyosu dimi... daha erken yaa 7 8 e kadar yol var .. sonrasi.supheli hic mi yok evirip cevirseydin...
Canım herhangi bir ağrın falan var mıBu arada transfer sonrası 4 üncü günüm erken gebelik yaptım negatif bakalım dönecek mi
Bu arada ben baktım da 3 bin demişler bana dondurmaya bir tüp de 2 tane donduruluyormusGunaydin yoldaslar... hastaneden aradilar 2 embriyo dondurulabilir diye 11 bin diyor... okey diyecegim zatende fiyat yuksek degil mi yaa... cok guzel cok sukur hep duaciyiz iyi seyler ama.valla adim atsak para
Su an yaptigimiz testler fantazi :) ben galiba 5 de baslarim.. hangi marka kullaniyorsun..yok vallahi çok baktım ama fenerle falan bisi göremedim, Allah nasıl hayırlı görüyorsa onu versin ne diyelim
2 gün önce adet ağrısı gibi vardı şimdi bisey yok bi ara ara kasikta batma gibi oluyor ama ben taze transfer oldum opu dan dolayı da olabilir bu agrilarCanım herhangi bir ağrın falan var mı
Senelik mi... bizi opuyolar mi. Tovbe yaaBu arada ben baktım da 3 bin demişler bana dondurmaya bir tüp de 2 tane donduruluyormus
Prodactir gibi biseydi biraz öyle fantazi tadın bakalimSu an yaptigimiz testler fantazi :) ben galiba 5 de baslarim.. hangi marka kullaniyorsun..
Senelik mi... bizi opuyolar mi. Tovbe yaa
Senelik yazmışım kağıda ama bi uygun geldi tabi bana da şuan sen tüp bebek işlemi opu ve transfer için sadece ne kadar verdinSenelik mi... bizi opuyolar mi. Tovbe yaa
Sen nerede yaptırmıştın , şimdi bi arkadaşta amerikan hastanesin de yaptırmış listesini attı ama geçen senin 5 embriyoya kadar dondurma ucreti 1 yıllık 10.500 TL yazıyor belki de normaldir benimki tane hesabı olduğu için uygun olabilirSenelik mi... bizi opuyolar mi. Tovbe yaa
Toplam 70 bin..ilaclar haric hastaneye verilen...dondurma ucretide haric isteSenelik yazmışım kağıda ama bi uygun geldi tabi bana da şuan sen tüp bebek işlemi opu ve transfer için sadece ne kadar verdin
BAhcelievler medical park. 4 taneye kadarmis burada da. Ya iste vericem de imha edemem hazir yumurta kalitesi icinde 5 uzerinden 4 dedi ..ab diye soylemiyor benim embriyolog...Sen nerede yaptırmıştın , şimdi bi arkadaşta amerikan hastanesin de yaptırmış listesini attı ama geçen senin 5 embriyoya kadar dondurma ucreti 1 yıllık 10.500 TL yazıyor belki de normaldir benimki tane hesabı olduğu için uygun olabilir
Canım ver tabi en başından sürece baslamaktan çok daha mantıklı artık 70 vermişiz 10 da verilir ne olacakBAhcelievler medical park. 4 taneye kadarmis burada da. Ya iste vericem de imha edemem hazir yumurta kalitesi icinde 5 uzerinden 4 dedi ..ab diye soylemiyor benim embriyolog...
Buda benim harcamam canim dondurma ücreti kalanların hepsi 10 bin demişlerdiSen nerede yaptırmıştın , şimdi bi arkadaşta amerikan hastanesin de yaptırmış listesini attı ama geçen senin 5 embriyoya kadar dondurma ucreti 1 yıllık 10.500 TL yazıyor belki de normaldir benimki tane hesabı olduğu için uygun olabilir
Senin fiyatlar da iyiymiş nerede yaptırdın acabaBuda benim harcamam canim dondurma ücreti kalanların hepsi 10 bin demişlerdi