- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
Bir sey olmaz canim. Zorlanarak kaldirdiginda karnin geriliyor ya . O sekil olursa zararliKızlar az önce 7 kilo kadar Bi tencere vardı onu kaldırdım ama sizce bu tip şeyler sorun olur mu yani çok ağır olmadığı sürece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sey olmaz canim. Zorlanarak kaldirdiginda karnin geriliyor ya . O sekil olursa zararliKızlar az önce 7 kilo kadar Bi tencere vardı onu kaldırdım ama sizce bu tip şeyler sorun olur mu yani çok ağır olmadığı sürece
7 kilo az değil yapma bidahaKızlar az önce 7 kilo kadar Bi tencere vardı onu kaldırdım ama sizce bu tip şeyler sorun olur mu yani çok ağır olmadığı sürece
Teşekkür ederimBir sey olmaz canim. Zorlanarak kaldirdiginda karnin geriliyor ya . O sekil olursa zararli
Evet canım ben hiç belirti aramıyorum inan 5 yıldır hep aradım hep olumsuz olunca artık saldim gittiya ben de oylr hiç hareketlerime dikkat edemiyorum elim durmuyor. bende kasık agırsı vardı dünden beri ama şuan hafifledi yok denecek gibi. zaten pozitif olsa da hemen beliryi olmaz bence daha cok erken
selam benimde test günüm yarınBenim test günüm yarın.
Benimde 29 şubat nasil gececek bilmiyorumUzanıyorum arada kalkıp yürüyorum evde. Bir de test tarihim 29 şubat benim
Masallah Allah tamamına erdirsin insallahMerhaba kızlar dün sağlık ocağında test vermiştim bu sabah beta 4237 çıktı ilki de 1571 di.artık kese gözükür mü yarın kese için gitmeyi düşünüyorum.yani esasen dünkü kan değerim 4 bin civari bugün ve yarın daha da artmıştır gözükür diye düşünüyorum
evet ben de oyle düşünüyorum. birsürü hormon alıyoruz ve gebelikte de hormonlar degişiyor o yüzden aynı belirtiler.Evet canım bunlar ilaçların yan etkileri.
Goguslerde dolgunlukta ilaçların yan etkisi.
Ben ilkinde tüm belirtileri yaşadım kimyasal bile değildi, tutmamisti. İlaçları bırakınca belirtiler de kayboldu.
Benimde 29 şubatBenimde 29 şubat nasil gececek bilmiyorum
Hayırlı olsun inşallah , amin amin Rabbim bu duyguyu bize nasip etsinBende az önce transfer oldum inşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunur
Benimde boynumda ve yuzumde benek benek hafif.kabarik oldu..yuzumdeki.gecti boynumda var..Estrofem, progestan fitil, lugesro iğne ve Dupbaston tablet kullanıyorum transferden sonra ama son zamanlarda vücudumda kırmızı lekeler çıktı hatta bazıları kaşınıyor. Benim gibi aynı ilaclari kullanan ve böyle bir şikayeti olan var mı ?
Benim de kolumda ve karnimda var normal herhalde o zamanBenimde boynumda ve yuzumde benek benek hafif.kabarik oldu..yuzumdeki.gecti boynumda var..
Benim de iyi bi temizlik yapasım var. Eve dokunmadım günlerdir, zor tutuyorum kendimiKızlar az önce 7 kilo kadar Bi tencere vardı onu kaldırdım ama sizce bu tip şeyler sorun olur mu yani çok ağır olmadığı sürece
Ya değil mi ama yapacak bişey yok. Süt vardı sobanın üstünde işte tencereyle beraber 7 kilo gelir. Taşıyordu kimse de yoktu odada ben aldım ama alınca da acaba bişey olur mu diye düşündüm işte insan her şeyden nem kapıyorBenim de iyi bi temizlik yapasım var. Eve dokunmadım günlerdir, zor tutuyorum kendimi
Canim benim kizim 20 kilo..kac kez kucagima atladi.. anlik bir sey.. tuttu mu tuttu en azindan idrar testlerimiz pozitifYa değil mi ama yapacak bişey yok. Süt vardı sobanın üstünde işte tencereyle beraber 7 kilo gelir. Taşıyordu kimse de yoktu odada ben aldım ama alınca da acaba bişey olur mu diye düşündüm işte insan her şeyden nem kapıyor