İlk kullanımda benimde öyle olmuştu. Ama hemen uyum sağladım şükür. Sizinde alışırYa kızlar bugün iki doz progestan iğnesi oldum fitil de var. Sonrasında üzerimde bir halsizlik bir yorgunluk hali çöktü. Bu durumu yaşananız var mı?
Görünüyor inşallah sağlıkla ilerler darısı olmayanların başınaarkadaşlar selaamm
Ben dayanamdım ama sizde bi görün istedim .9 şubat transfer günümdü .çarşamba günü kan vericektim test yaptımsilik görünüyor ama
Birde siz bakın
Canım inş ama senin 6.gününde ilk 10 dk içinde böyle çıkmıştır ben testi yaptım baya bekledim hiç çizgi çıkmadı bu sonradan oldu 2 saat falan geçtikten sonraBenimde altıncı günümde böyle çıktı sonra iki gün ara verdim tekrar yaptım ve net bir şekilde iki çizgi çıktı canm hergun yapma iki gün arayla felan yap inşallah sağlıkla tutunma olmuştur miniğin seninledir
Kuruma çizgisine benzemiyor ama iki gün bekle normal testte yap çıkar inşallahCanım inş ama senin 6.gününde ilk 10 dk içinde böyle çıkmıştır ben testi yaptım baya bekledim hiç çizgi çıkmadı bu sonradan oldu 2 saat falan geçtikten sonra
İnanamıyorum gerçekten. Ama sen kendini ferah tut. Nasıl hissediyorsun kendini
Tamam canım öyle yaparım sağolKuruma çizgisine benzemiyor ama iki gün bekle normal testte yap çıkar inşallah
Merhaba hayirli olsun insallah sag saglim kucaginiza almakda nasip olurBugün tahlil günümdü sonucum pozitif beta hcg 1000 gelmiş benide ekleyebilirsiniz tabloya
iyiyim gayet normalım.transferden sonra eve gelene kadar kasıkta hafif agrım vardı uyudum uyandım şimdi o da yokİnanamıyorum gerçekten. Ama sen kendini ferah tut. Nasıl hissediyorsun kendini
Merhaba hayirli olsun insallah sag saglim kucaginiza almakda nasip olurne gibi belirtiler yasadiniz transfer sonrasi
6. Günse Noolmuş yani 10. Gün yapım diyorlar zaten on güne kadar tutunma olabilir çünkü diyor doktor hemen umut yitirmeyin yaaa üzülüyorum walla sizin adınıza yapmayın nolurProdictor canım ama gerçekten umudum yok bugün 6.günümdü
Millet 2 kat artsın diye dua eder seninki 4 kat artmış işte daha ne istiyosun kızzz maşallah hep böyle devam etsin inşallah9.gün 227
11.gün 423
13.gün 1800
Kızlar bi dengesiz beta artışı var. İlk baş az artıp şimdi birden 4 kat artmış. Böyle bir duruma şahit olan oldu mu. (5.gün tek embriyo)
Noupojen mi yazıyor bana doktor bunu yaptı aşı olarak rahmine rahim duvarını kalınlaştırıyor tutunma olasılığını yükseltiyor muşMeraba arkadaşlar burda ne yazıyor okuyabileniniZ var mı?
Eki Görüntüle 3389889
Ah canım ya 2.test 2 kat artmadı. Sonra 3.test 4 kat arttı. Düzensiz bir artış olduğu için korktum. Ne biliyim iyice pimpiriklendim. Ortadaki değer 800 falan olsa okey diyecektim mantıklı artıyor. Oranı benzer artışlar daha güven verici geliyor6. Günse Noolmuş yani 10. Gün yapım diyorlar zaten on güne kadar tutunma olabilir çünkü diyor doktor hemen umut yitirmeyin yaaa üzülüyorum walla sizin adınıza yapmayın nolur
Millet 2 kat artsın diye dua eder seninki 4 kat artmış işte daha ne istiyosun kızzz maşallah hep böyle devam etsin inşallah
Bende transferin 4. Günündeyim ara ara hafif kasik agrilari oluyor ve gogus hassasiyetimde var ama öyle aşiri degil birde bacak agrisi yasiyorum umarim pozitif belirtileridirTeşekkür ederim Allah razı olsun herkese nasip olsun inşallahadet olacakmış gibi ağrı yaşadım kramp giriyodu hâlâ arada giriyor bide göğüs hassasiyeti yaşıyorum lekelenme felan olmadı
Uğur hoca mi yaptı iğneyi? Nerene enjekte ettiNoupojen mi yazıyor bana doktor bunu yaptı aşı olarak rahmine rahim duvarını kalınlaştırıyor tutunma olasılığını yükseltiyor muş
Rahim den yaptı transferden bi kaç gün önce genelde başarısıZ tüp bebek denemelerinden sonra yapıyorUğur hoca mi yaptı iğneyi? Nerene enjekte etti
Negatif testimi mi? Neden ?testlerini paylaşır mısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?