Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın kader arkadaşım. Ne güzel tavsiyeler veriyorsun. Mutlaka deneyeceğim canımKuzum biz sanırım yaş engeline takılıyoruz. Kromozom olarak sağlıklı embriyoya denk gelmek çok zor. Omega3 koenzim Q10 vs başla güzelim 2-3 ay yumurtaların enerjisini yükseltmemiz lazım
Öldüm canım iğne kullanıyorum. Salı günü kontrol var. Sanırım haftaya pazartesi de yumurta toplama olacak.teşekkürler sen muayene oldun mu yanlış hatırlamıyorsam en son muayene olacaktım
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Belki Nisan topiğinde yine birlikte oluruz. Nasip kısmet olursaÖldüm canım iğne kullanıyorum. Salı günü kontrol var. Sanırım haftaya pazartesi de yumurta toplama olacak.
Benim süreç uzun olacak. Yaştan dolayı doktor genetige gönderelim diyor. 20-25 gün sonra genetikten gelecek. Sağlam gelirse sonraki dönem de transfer yapilacak. Yani Nisan ayini bulacak.
Pozitif olan arkadaşlarım 5.gün embriyolarınızın kaliteleri nasıldı ?
Ben özel hastanede tedavi oluyorum. Tüp bebek ücretinin içine transferden sonraki ilk kan testi dahil.Kızlar kanlarınızı özel de mi veriyorsunuz?
4AAPozitif olan arkadaşlarım 5.gün embriyolarınızın kaliteleri nasıldı ?
Canım ilk kimyasal olan 5ab. Şu an pozitif olan 4ab inşallah sağlıkla devam ederPozitif olan arkadaşlarım 5.gün embriyolarınızın kaliteleri nasıldı ?
Benim 7. Günde çıktı idrardaKızlar 5.gün embriyosu bugün 6. Günüm sizce yarın idrar testi yapsam çıkar mı
Erken gebelik testinde yap. Çıkmazsa da üzülme ama hepsinin hassasiyeti aynı değil çünkü. Benimki 5.gün çıkmıştı. Ama 8de çıkan da varKızlar 5.gün embriyosu bugün 6. Günüm sizce yarın idrar testi yapsam çıkar mı
İlkini devlette ikincisini kendi kliniğimde verdim. Beta artış oranı şu an yüzde 85. Bence önemli olan hep aynı yerde vermek. Bundan sonra devlette devam edeceğimSelam arkadaşlar kanlarınızı özel hastanede mi veriyorsunuz?
Ben ünv hastanesinde tedavi görüyorum ancak bize biraz uzak ..Ama özel sağlık sigortadamız da var hem yakın o yüzden orda veriyim diye düşünüyorumBen özel hastanede tedavi oluyorum. Tüp bebek ücretinin içine transferden sonraki ilk kan testi dahil.
İnşallah canımCanım ilk kimyasal olan 5ab. Şu an pozitif olan 4ab inşallah sağlıkla devam eder
Hangisini transfer oldun canım
Transferin kaçıncı günündesiniz benimde 3. Gün embriyosu 2 tane bugun 6. Günüm test yapmamak icin zor duruyorum ama çıkmaz diye yapmıyorumİnşallah erken olmuştur ve çok güzel ilerler sürecin. Benimde 3.gün grade 2 iki tane transfer edildi. Kalite konusunda bilgi verdiler mi?
anladım canım hep bir şeyleri bekliyoruz ama onemli olan sonu güzel olsun. sen de güzel düşün kaliteli embriyoların olur inşallahÖldüm canım iğne kullanıyorum. Salı günü kontrol var. Sanırım haftaya pazartesi de yumurta toplama olacak.
Benim süreç uzun olacak. Yaştan dolayı doktor genetige gönderelim diyor. 20-25 gün sonra genetikten gelecek. Sağlam gelirse sonraki dönem de transfer yapilacak. Yani Nisan ayini bulacak.
Bence 8. Günde falan yap canım. Bugün belki cikmayabilir. 6. Gün yapmistim ben de üzülmüştüm yok yereKızlar 5.gün embriyosu bugün 6. Günüm sizce yarın idrar testi yapsam çıkar mı