- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
Bana söylemediler sorduğumda orta kalite dedi sadece ama harf şeklinde bilgi verilmediKızlar doktor veya embriyologlarınız embriyo kalitelerinizi söyledi mi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana söylemediler sorduğumda orta kalite dedi sadece ama harf şeklinde bilgi verilmediKızlar doktor veya embriyologlarınız embriyo kalitelerinizi söyledi mi size
Canımm nasılsın transferin nasıl geçtiSüper o zaman beni ekler misin?
5 şubat pazartesi 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olacağım
Olursun canım az daha sabırKızlar selam ya benim opudan 4 gün sonra adetim başladı normalden çok çok erken, şimdide 2. Adeti olmam lazım ama henüz olmadım kafam allak bullak oldu ben ne zaman adet olacağım hangi tarihte olacak son 2 aydır ne yaşıyorum ben anlamadım transfer için ikinci adetimi bekliyoruz ama tık yok bende
Ben de regl oncesi mide bulantisi ve koku hassasiyeti fazla olur..o yuzden hic ayirt edememKızlar transferimin 4. günü ve ben bugün baya yorulmuştum deliksiz uyurum dedim ama gece saat 4 gibi uyandım uyuyamadım, yan komidinde sadece oda kokusu var ama fıs fıs şeklinde olanlardan, şişede duruyor yerine koymamıştım. Ay o bütün gece burnuma koktu, diğer günler gelmemişti burnuma, şişedeki koku gelir mi ay ama regl öncesi de hassas olurum kokuya bide karnım gurulduyor adet öncesi gibi
Bende ayırt edemedimmBen de regl oncesi mide bulantisi ve koku hassasiyeti fazla olur..o yuzden hic ayirt edemem
Evet iki tane var biri 4aa biri 3aaKızlar doktor veya embriyologlarınız embriyo kalitelerinizi söyledi mi size
Benimde aynı oldu 2. Adetim 35 gün oldu opudan sonra erken olduğumuzdan diğerinin gecikmesi normal benim 3. Adet bile gecikti 3 gün gecikti ki akşamına oldum transfer hazırlığına başladıkKızlar selam ya benim opudan 4 gün sonra adetim başladı normalden çok çok erken, şimdide 2. Adeti olmam lazım ama henüz olmadım kafam allak bullak oldu ben ne zaman adet olacağım hangi tarihte olacak son 2 aydır ne yaşıyorum ben anlamadım transfer için ikinci adetimi bekliyoruz ama tık yok bende
Üstte ki baya genişlemiş canım hayırlı olsun sıkıca sağlıkla tutunsunlarkizlar transfer icin bekliyorum.. gorusme yaptik kagit verdiler ama ab vs diye bisey demedi.. 5 uzerinden 4 ve 4.5 dedi.. hepsi degisik ifadesi gercekten... hucre filan soylemedi su kadar bu kadar diye.. dra sorayim bari merak eder...
Ben goruntulerinden anlamiyorum ama iyidir insallah . Bunlardan haric 5 tane devam ediyormus ama sanirim dondurulcak kadar kaliteli degil..yarin son kez bakacaklarmis.Üstte ki baya genişlemiş canım hayırlı olsun sıkıca sağlıkla tutunsunlar
Eneeee ne guzell resimlerini vermiş yine de sana bisey vermişler en azından , doldurduracaklar mi taze transfermiydi seninkizlar transfer icin bekliyorum.. gorusme yaptik kagit verdiler ama ab vs diye bisey demedi.. 5 uzerinden 4 ve 4.5 dedi.. hepsi degisik ifadesi gercekten... hucre filan soylemedi su kadar bu kadar diye.. dra sorayim bari merak eder...
Taze 2 tane canim.. 5 tane devam ediyormus ama sanirim dondurulmayacak.. 4bb gibi bisey dedi drla hemsire konusurken.. yarin bakicaklarEneeee ne guzell resimlerini vermiş yine de sana bisey vermişler en azından , doldurduracaklar mi taze transfermiydi senin
Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Margee Şubat 3.hafta @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat mygenius 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta N nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat G gulcan14 27 1 adet 5. Gün @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün H Hukukcu1 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta G gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
inşallah dondurulacak da olur canım olmazsa da dert etme 1 tane olsun bizim olsun biz o doğru embriyo için uğraşıyoruz kalbini ferah tutBen goruntulerinden anlamiyorum ama iyidir insallah . Bunlardan haric 5 tane devam ediyormus ama sanirim dondurulcak kadar kaliteli degil..yarin son kez bakacaklarmis.
Insallah canim. Bekliyecegiz artik bundan sonra.inşallah dondurulacak da olur canım olmazsa da dert etme 1 tane olsun bizim olsun biz o doğru embriyo için uğraşıyoruz kalbini ferah tut
2 tane de güzel vallahi insanların transferleri iptal oluyor 3 üncü 5 inci güne ulaşılamıyor diye Sağlıkla kolaylıkla güzel haberlerimiz olsunTaze 2 tane canim.. 5 tane devam ediyormus ama sanirim dondurulmayacak.. 4bb gibi bisey dedi drla hemsire konusurken.. yarin bakicaklar
Yani halimize sukur..iyileri de var daha cok ugrasanlarda...2 tane de güzel vallahi insanların transferleri iptal oluyor 3 üncü 5 inci güne ulaşılamıyor diye Sağlıkla kolaylıkla güzel haberlerimiz olsun