Vallahi bende bı şüphelendim neden bu kadar çok diye 9.gun benimkideAmin canım inşallah 9. gün 188 çıktı canım senin kaçıncı gün ikiz mi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bende bı şüphelendim neden bu kadar çok diye 9.gun benimkideAmin canım inşallah 9. gün 188 çıktı canım senin kaçıncı gün ikiz mi yoksa
Bütün özel eğitim masrafları özel beşik bebek arabası bütün maddi haklarını kullandılar şimdidenBittikçe alıyorum ama yine 10 binleri geçer gibi
Hiç yapmaz mı? Günde 3 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ilacı parça pinçik yapmak geliyor içimden. Hiçbir ilaçtan bu kadar nefret etmedimKızlar progesteron fitil su gibi akıntı yapmaya başladı sizde de oluyor mu ?
Bence iki tane olabilir bu ne hızVallahi bende bı şüphelendim neden bu kadar çok diye 9.gun benimkide
Al benden de o kadar. İlerde iş güç sahibi olurlarsa faiziyle geri alalım diyorum benBütün özel eğitim masrafları özel beşik bebek arabası bütün maddi haklarını kullandılar şimdiden
tek gebelik büyük ihtimalle cok güzsl yükselmiş canımMerhaba , bugün benim 9.günüm tekrar kan verdim, 104 çıktı, 7.gün 44 ti, çift embriyo olmuştum sanırım tek gebelik olacak, bi de değerim sizce düşük mü?
canım transfer oldun mu ben de 1 saat kadae once nova fertildeydimKızlar herkese günaydın bugün transferim var bna dua edin ne olur çok ihtiyacım var
Ben regli olamadım hala tarlusal verdi cumartesi son ilacımı içtim çok şişim reglş olsam gidicem de gidemiyom
Senin transfer mart ayına denk gelir o zaman canımBen regli olamadım hala tarlusal verdi cumartesi son ilacımı içtim çok şişim reglş olsam gidicem de gidemiyom
Oluyo maalesef bende aynı durumdayım ama stres yapma lütfenHiç yapmaz mı? Günde 3 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ilacı parça pinçik yapmak geliyor içimden. Hiçbir ilaçtan bu kadar nefret etmedim
Hayırlısı olsun inşallah canımkızlar bugun muayene oldum doktor rahimi cok begendi tam istedigim gibi işte bu dedi. ay sadece oyle soyleyince bile içim içime sığmadı 19 u da transfer inşallah tedavim de bu şekilde olacak sağlık ocagına yazdırmak için gidecegim yazarlar mı acaba
Canim bana da oyle demisti. Cok iyi filan..sanki iyi ya da kotu olmasi elimdeymis gbi sevinmistim ben de ama su an iyi ilerliyor gbiyimkızlar bugun muayene oldum doktor rahimi cok begendi tam istedigim gibi işte bu dedi. ay sadece oyle soyleyince bile içim içime sığmadı 19 u da transfer inşallah tedavim de bu şekilde olacak sağlık ocagına yazdırmak için gidecegim yazarlar mı acaba
Offf bende yaa sürekli çamaşır değiştiriyorum ilk başlarda böyle ıslaklık yapmıyordu şimdi yapmaya başladı :/Hiç yapmaz mı? Günde 3 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ilacı parça pinçik yapmak geliyor içimden. Hiçbir ilaçtan bu kadar nefret etmedim
Nefret ediyorum o ıslaklıktanOfff bende yaa sürekli çamaşır değiştiriyorum ilk başlarda böyle ıslaklık yapmıyordu şimdi yapmaya başladı :/
sana da oyle demişse daha da umutlanırımCanim bana da oyle demisti. Cok iyi filan..sanki iyi ya da kotu olmasi elimdeymis gbi sevinmistim ben de ama su an iyi ilerliyor gbiyim
Hahaha bak buda mantıklıAl benden de o kadar. İlerde iş güç sahibi olurlarsa faiziyle geri alalım diyorum ben
valla benım tüp bebekte hep tuttu ama hepte kaybettim. o yüzden şu an tam sevinemiyorumsana da oyle demişse daha da umutlanırım