- 6 Şubat 2024
- 115
- 170
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah 9. gün 188 çıktı canım senin kaçıncı gün ikiz mi yoksaAy çok sevindim inşallah iki gün sonra da ikimizinkide iki katına çıkar değerimiz .kaç çıktı şu an benim 334cikti
Hemen kan testi ver hemennn
Arkadaşlar benim transfer günü hariç bugün yedinci günüm normalde kan testi tarihim 14 şubat dayanamadım üst üste iki test yaptım trasfer 5 şubat 5. gün çift embriyo inşallah kan testide güzel sonuç olur
Hayirlisi olsun canim. Zaman su gibi. Daha iyi olacaktir senin icinBenim transferim ertelendi malesef progestron değerim 0,9 çıkmış reglinin 3. günündeyim, bir sonraki reglime 10 gün kala estoferme başlayıp regli olunca bırakacakmışım.Nisana falan kaldım kısaca
Ben devlette çektirdim aneztesi almadan zordu birazBen geçen sene bir kez yumurta toplama işlemi yaptırmıştım ve hazırda bir döllenmiş embriyom vardı. Bu sene tekrar yumurta topladık ve havuz sistemi yaptı ikisinde de rahim filmi istemedi birde nerede çektirdiniz rahim filmini memnun kaldınız mı
Hayirlisi neyse o olsun canimYaaa öyle mi
Ben birde yarım rahimliyim aslında tek gebelikte bile risklerim çok fazla ama yine de istiyorum ikiz ya
Tabi rabbim sağlıklı bir tane versin gerisi önemli değilde
Gayet net cikmis.hayirli olsun
Arkadaşlar benim transfer günü hariç bugün yedinci günüm normalde kan testi tarihim 14 şubat dayanamadım üst üste iki test yaptım trasfer 5 şubat 5. gün çift embriyo inşallah kan testide güzel sonuç olur
Cumartesi gunu transferımdı transfer sonrası o gun kasık bel agrım çok belırgındı farklı bır belırtı yasamıyorum sadce ayakta durmak azda olsa kasık bel agrısı yapıyor ne çok yatabılıyorum nede ayakta durabiliyorum . İlerki günlerımde neler olur bilemiyorum hayırlı sonuçlar alalım inş bıze sıkı sıkı tutulurlar hıc bırakmasınlarKızlarrrr durumlar nasıl?
Bugün belirtileriniz neler?
Sönük göğüslerimle kasık ağrısı yaşıyorum yalnızca. Sabah biraz süpürge yaptım ondan mı acaba?
Anladım canım hayırlısı Rabb'im hicbirimizin emeğini boşa çıkarmasın bende senden duydum canimSonuçta canlı hücre ya , bölünmeye devam etmesi lazım ki o hücrelerin embriyo fetüse ardından da bebeğe dönüşebilsin çözülmede sıkıntı yoksa iyidir muhtemelen dert etmeyin ama bende arkadaştan yeni duydum ve mutlaka soracağım nasıldı embriyom diye
Bana sadece çözmede sıkıntı olmadigini söylemişti canımYani işte @Allesiaa arkadaşımın dediği gibi çözüldükten sonra bölünmeye devam etsin ki rahimde tutunsun ama doktorum şey demişti laboratuvar ortamında bazen gelişmiyor anne rahminde gelişimi devam ediyor demişti. Yeter ki embriyo çözülürken hücre kaybı yaşanmasın dejenere olmasın demişti.
Rabbimin izniyle miniklerimiz bizleTabi o zaman 31 32 yasindaydim. Su an 38 yine cift koyduk . Ama gonlumden gecen 1 tanesinin tutunmus olmasi risklerinden dolayi..ilk donem ozellikle 3 ay hep risk ama ikiz olunca daha fazla gibi .
Ben de birazdan gireceğim canım nasıl geçti transferinCanim az önce transfer oldum embriyolugum sadece kalitesi çok guzrl dedi ayrıca bir şey söylemedi
Ben 2 saat sonra filan gittim.rahatsiz edecek derecede skismamistim cunku..Kızlar trasnferden kaç dakiak sonra lavobaya gittiniz ben bir saat yattıktan sonra gitmek zorunda kladm çok kötü olmuştum artik
Bana 1 saat dediler ama şimdiden çok fena sıkıştım nasıl duracağım bilmiyorumKızlar trasnferden kaç dakiak sonra lavobaya gittiniz ben bir saat yattıktan sonra gitmek zorunda kladm çok kötü olmuştum artik
Kaset test mi yaptin..ben ikisi ile de denedim. Kaset test daha silik cikiyor... bide tutunmasina bagli. 1 3 arasi diyor mesela 5.gun embriyosu icin . erken cikanlar belki hemen tutunanlar
Bende bir saat ancak dayandm süngü gibi bir şey verdiler ama asla yapamadm onada artık en son lavobaya gittim patlicaktimBana 1 saat dediler ama şimdiden çok fena sıkıştım nasıl duracağım bilmiyorum