- 10 Mayıs 2020
- 64
- 79
Beni de ekler misiniz yaş 28, 5.gun 2 adet embriyo, 9 subat trasnfer tarihimEkledim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misiniz yaş 28, 5.gun 2 adet embriyo, 9 subat trasnfer tarihimEkledim kızlar
maşallah daha çok yeni transferin. Bu belirtiler bende de oluyor kuzum. Sağlıklı olsunlar da o güzel haberleri alalım inşallahCumartesi gunu transferımdı transfer sonrası o gun kasık bel agrım çok belırgındı farklı bır belırtı yasamıyorum sadce ayakta durmak azda olsa kasık bel agrısı yapıyor ne çok yatabılıyorum nede ayakta durabiliyorum . İlerki günlerımde neler olur bilemiyorum hayırlı sonuçlar alalım inş bıze sıkı sıkı tutulurlar hıc bırakmasınlar
Ekliyorum canım. Bende 9 şubat 2 embriyo hayırlısı olsun inşallahBeni de ekler misiniz yaş 28, 5.gun 2 adet embriyo, 9 subat trasnfer tarihim
Oh oh maşallah sağlıkla artsın inşallah canım
Arkadaşlar benim transfer günü hariç bugün yedinci günüm normalde kan testi tarihim 14 şubat dayanamadım üst üste iki test yaptım trasfer 5 şubat 5. gün çift embriyo inşallah kan testide güzel sonuç olur
Dr yarım saat sonra gidebilirsin demişti. 45 dk sonra gittim ben canımKızlar trasnferden kaç dakiak sonra lavobaya gittiniz ben bir saat yattıktan sonra gitmek zorunda kladm çok kötü olmuştum artik
5-6 bin tl tuttu benimKızlar bişey sorucam opu dan sonra transfere kadar kullandığınız ilaçlar ne kadar tuttu aşağı yukarı
Ekliyorum canım. Bende 9 şubat 2 embriyo hayırlısı olsun inşallah
Opu öncesi 30 bine yakın tutunca korktum yine o kadar verecek miyiz diye walla razıyım 5-6 binlere5-6 bin tl tuttu benim
Transferden beri ara ara kasık ağrısı dışında bir şeyim yok seninHakkımızda hayırlısı olsun herhangi bir belirtiniz var mı?
Bittikçe alıyorum ama yine 10 binleri geçer gibiOpu öncesi 30 bine yakın tutunca korktum yine o kadar verecek miyiz diye walla razıyım 5-6 binlere
Benimde yarın transfer günüm belli olacakpozitif cıkanlara hayırlı olsun cok sevindim darısı bize ve evlat bekleyen tüm kadınlara inşallahben de yarın muayene olacağım rahim kalınlığına göre gün verecek transfer için tahmini 19 ocak demişti ama kesin degil yarın kesin olacak inşallah
14 Şubati bekliyorum benn kan günüm o zaman eşimi daha öncesinde kan vermeye ikna edemedim çok heycanliyimm
Climara fort kadın doğumcuya yazdırdım devlet karşılıyorKızlar Aranızda climara forte bantı ve folidoce kullanan varmı sağlık ocağı yazıyor mu bunları
Hayırlısı olsun canım az kalmış haberlerini bekliyoruz14 Şubati bekliyorum benn kan günüm o zaman eşimi daha öncesinde kan vermeye ikna edemedim çok heycanliyimm
Benim de 10:20’de orda görüşelim mutlaka Belki yumurta toplama günümüz de aynıydı çok ağlayan bağıran kızım benBenim randevum 10:00 du sanırım
Bazen geri gelince daha sıvı olabiliyor evetKızlar progesteron fitil su gibi akıntı yapmaya başladı sizde de oluyor mu ?