2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba,

yaş 37 1,5 senelik evliyim hiç gebelik olmadı. 1 kez aralık ayında aşılama denedik negatifti.

amh değerim ağustos ayında 1.27 iken ; ekim ayında babamı kaybettim muhtemelen üzüntüyle felan değerlerim düştü. şuan amh 0,50 üzülerek. bir de kasım gibi 2 arkadaşımın 3-4 aylık denemelerle hamile kaldıklarını öğrendim. o da çok üzdü beni. 1,5 senedir uğraşıyorum çünkü.

kendim de sağlık sektöründe çalıştığımdan muayene olduğum tüm doktorlar görünür de bir sorunun yok yaşın 30 olsa 3 sene bekle öyle gel deriz dediler(3 farklı dr aynı şeyi söyledi). ama yaş geçiyor ve son 2-3 ayda hızla değerlerim düştü.

ağustos da 12 yumurta görünürken ocakta 2 yumurta göründü. hemen tedaviye başlamak istemedi 2 yumurtayla.

ocak ayından bu yana vitaminler , bal arı sütü ceviz fındık havuç zaman zaman çörek otu yağı kullandım hazırlık amaçlı.

bugün regli oldum yarın muayenem var. sürece başlayacağız nasipse. İnşallah içi dolu bol kaliteli yumurtam çıkar.

bu yolda dileyen herkese rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. dualarınızı bekliyorum yol arkadaşlarım.

Merhaba nerde tedavi oluyorsunuz?

Insallah guzel gecer ilk randevun.. sonrasinda devami da tabiki..

muayene mi oldum ,

yine 2 yumurta görünüyor. ama başladık. havuz yaparız dedi doktor.
maliyetler de çok yüksek Allah yardımcımız olsun.

ilaçlar için rapor çıkarttım , ama sağ olsun eczaneler raporla ilaçla satmaya yanaşmıyor. şikayet edeceğim ilgili yerlere.

Kizlar selam. Bugun catlatma ignemi olucam persembe opu.. kan vermistim sonuclarim nasil. Doktora attimda donene kadar meraklarda kalmayayim sizinle paylasmak istedim.

Eklentiler

• 1000050798.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar merhaba
Bugün yine kontrolüm vardı. Yumurtalar gonapeptyl iğne sayesinde aynı oranda büyüyorlarmış.
Can sıkıcı durum ise kistimin de büyüyor olması Doktorum boyutlarını ölçtü bana söylemese de büyük görünüyordu
Perşembe tekrar kontrolüm var Cumartesi muhtemelen opu yapacak. Ama kistten dolayı yumurtaları bir süre dondurabiliriz dedi
Bana bu durumu önceden yaşayan bir arkadaşım varsa bilgilendirebilir mi? İçim çok sıkılıyor

Kizlar selam. Bugun catlatma ignemi olucam persembe opu.. kan vermistim sonuclarim nasil. Doktora attimda donene kadar meraklarda kalmayayim sizinle paylasmak istedim.
anladıgım kadariyla normal görünüyor canım. E2 yüksek o da yumurtalar büyütüldüğü için

Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim transfer günüm belli oldu 5 Şubatta transfer olacak. 3. Transferim olacağı için çift embriyo transferi olacak.histereskopi de oldum son olarak doktor embriyo glue uygulayalım dedi konu hakkında bilgisi olan ve faydasını gören var mı acaba

Bende yaklasik 2 haftadir bekliyorum transfer hazirligina basladim 10 gündür estrofem kullaniyorum. bu cuma yine kontrole gidecegim transfer günü belli olacak.
ignesiz gercekten cok rahat oluyor .transfer öncesi sanirim progesteronda baslatiyorlar..

Dün doktora gittim transfer sürecine başladık rahim kalınlığı güzel dedi ilaçlarımı verdi yarın başlıyorum ilaçlara 13 şubatta progestan ve muayene istedi. Artık tahmini ne zaman olur bilmiyorum. İlaçlarımı estofem coraspin omegrav multibiyol bunları kullanacağım.

Benim de cuma adetimin 9. günü doktorum kontrole çağırdı doğal olacağı için sık sık kontrole gideceğim sanırım. Bir de kızlar şu tuvalete sıkışma durumu beni biraz korkutuyor siz ne durumdasınız

glue yi ilk kez duydum canım. ben de histereskopi oldum ve ozon tedavisi alıyorum

canım korkma oyle aşşırı sıkışık her an tutamayacak gibi olmana gerek yok. hem zaten bence en dert edilmeyecek yanı bunlar biz neler neler yaşadık ne süreçten gectik bu ne ki bi kaç saatlık bir şeykorkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…