-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Yaa inşallah tutar hepimizin kiHiç endişelenme canım kaliteleri çoook iyi tutacağına inan
O zaman benimde geç olacak demek ki dengem şaştı resmen ya ne zor bir süreçmiş iğnesi ayrı ilacı ayrı beklemesi ayrıBenim de 2 adet embriyom var biri 4aa biri 3aa opu’dan sonra bir hafta kadar erken adet oldum sonrasında da adetim normal zamandan gecikti genelde uygulamadan takip ederim ve günü gününe olurum gecikince doktoruma yazdım ilaç kullanayım mı yoksa böyle bekliyim mi dedim bekleyelim dedi ve normal olmam gereken günden 6 gün sonra da adet oldum yani opudan sonra ilki bir hafta erken oldu ikincisi de 1 hafta geç oldu kayma oldu yani normaldir
Hadi hayırlısı olsun inşallah çok heyecanlı bir süreçŞu an ben 3. Adetimi bekliyorum 2 güne de olacam karnım yoklamaya başladı olurum 2 güne sonra doktoru arayıp randevu alacam transfer öncesi hazırlık için
3 gün canimOpu öncesi erkekler için kaç günlük cinsel perhiz gerekli dedi doktor size
Bana 1 gün dedi de az geldi merak ettim3 gün canim
Bu biraz sperm durumuyla alakalı.Bana 1 gün dedi de az geldi merak ettim
Merhaba, size bir tavsiyede bulunmak isterim Taze transfer diye kalan embriyoları dondurun çünkü tanıdığım birinde 4 embriyo oluştu 1 transfer edildi geri kalanlar dondurulmadığı için ziyan oldu. Transferi tuttu ama düşük yaptı, diğerleri dondurulmuş olsaydı tekrar transfer olabilirdi ama dondurulmadığı için bu şansı kaybetti sil baştan tedaviye başlamak zorunda olduğu için tekrar yaptırmadı emekleri boşa gitti.Ben taze transfer olacağım inşallah, pazartesi opu var sonrasında güzel kalite de vs olursa taze transfer dedi hoca az önce catlatma ignellerini yaptım hayrlara vesile olsun bu iğne işi de bi tuhaf canın çok yanmıyor ama bi geriliyorumHayat erkeklere güzel
Tabi ki bu transfer taze olacak ama kalan doldurulacak yoksa en baştan başlamak gerçekten insanı tüketir teşekkürler bilgilendirdiginiz içinMerhaba, size bir tavsiyede bulunmak isterim Taze transfer diye kalan embriyoları dondurun çünkü tanıdığım birinde 4 embriyo oluştu 1 transfer edildi geri kalanlar dondurulmadığı için ziyan oldu. Transferi tuttu ama düşük yaptı, diğerleri dondurulmuş olsaydı tekrar transfer olabilirdi ama dondurulmadığı için bu şansı kaybetti sil baştan tedaviye başlamak zorunda olduğu için tekrar yaptırmadı emekleri boşa gitti.
Canım merhaba gonca hanımda mı tedavi oldun bende o doktora gitmeyi düsünüyorum memnun kaldın mı benim amh düşükTransfere kadar donduruldu hepsi ücret ödemedik dedi ki kalanları saklamak istersen senelik 10 bin
Yok ben Kayseri Acibadem Doc. Dr. Mustafa Taş ile tedavi oluyorumCanım merhaba gonca hanımda mı tedavi oldun bende o doktora gitmeyi düsünüyorum memnun kaldın mı benim amh düşük
Bana da 2 gün denilmiştiBana 1 gün dedi de az geldi merak ettim
Ben varım eşimde ileri hızlı hareketlilik düşüktü sebep de o gösterildi biraz ameliyat önerdiler ama biz istemedik tüp yapmaya karar verdikKızlar aranızda erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek yapan var mı?
İnşallah olacak canım ilk denemeniz mi? Bizde sperm sayısı çok düşükBen varım eşimde ileri hızlı hareketlilik düşüktü sebep de o gösterildi biraz ameliyat önerdiler ama biz istemedik tüp yapmaya karar verdik
Merhaba canım bende histereskobi oldum pazartesi gunu rahıme cızık de atıldı. Aralık transferım tutmamıstı tekrar opu yapılıp histereskobı oldumMerhaba canım beni de ekler misinbu gidişle tüm listelere girecek gibiyim ha Ocak ha şubat derken 2. transferim olacak ama histereskopi sonrası adeti bekleyeceğimiz için şubata kalacak gibi duruyor rabbim tümmm bekleyenlerin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah
Merhaba canım Benım 2. DenememHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız
Bende oraya gıdıyorum aralık ayında denedık tutmadı histereskobi yaptık sımdı adetımı beklıyoruz 2. DenememYok ben Kayseri Acibadem Doc. Dr. Mustafa Taş ile tedavi oluyorum
Çok geçmiş olsun canım ben de Kasım transferinden buralara geldim hedefim şubatMerhaba canım bende histereskobi oldum pazartesi gunu rahıme cızık de atıldı. Aralık transferım tutmamıstı tekrar opu yapılıp histereskobı oldum
Benimde ilk denemem benimde histereskopi oldu rahime çizik atıldı bugün transfer hazırlığına başlayacağız yoldayım şuan kayseri doğruBende oraya gıdıyorum aralık ayında denedık tutmadı histereskobi yaptık sımdı adetımı beklıyoruz 2. Denemem