2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

O zaman benimde geç olacak demek ki dengem şaştı resmen ya ne zor bir süreçmiş iğnesi ayrı ilacı ayrı beklemesi ayrı inşallah hayırlı haberler alırız bekleyişimizin sonunda

Merhaba, size bir tavsiyede bulunmak isterim Taze transfer diye kalan embriyoları dondurun çünkü tanıdığım birinde 4 embriyo oluştu 1 transfer edildi geri kalanlar dondurulmadığı için ziyan oldu. Transferi tuttu ama düşük yaptı, diğerleri dondurulmuş olsaydı tekrar transfer olabilirdi ama dondurulmadığı için bu şansı kaybetti sil baştan tedaviye başlamak zorunda olduğu için tekrar yaptırmadı emekleri boşa gitti.

Tabi ki bu transfer taze olacak ama kalan doldurulacak yoksa en baştan başlamak gerçekten insanı tüketir teşekkürler bilgilendirdiginiz için

Ben varım eşimde ileri hızlı hareketlilik düşüktü sebep de o gösterildi biraz ameliyat önerdiler ama biz istemedik tüp yapmaya karar verdik
İnşallah olacak canım ilk denemeniz mi? Bizde sperm sayısı çok düşük

Merhaba canım bende histereskobi oldum pazartesi gunu rahıme cızık de atıldı. Aralık transferım tutmamıstı tekrar opu yapılıp histereskobı oldum

Merhaba canım Benım 2. Denemem
26 yaş
5. Gun Embrıyo
Transfer tarıgı suanlık tahmınen Subat 4. Haftası

Merhaba canım bende histereskobi oldum pazartesi gunu rahıme cızık de atıldı. Aralık transferım tutmamıstı tekrar opu yapılıp histereskobı oldum
Çok geçmiş olsun canım ben de Kasım transferinden buralara geldim hedefim şubat artık hayırlısıyla güzellikle kolaylıkla olsun diyip adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…