- 9 Aralık 2023
- 902
- 1.039
- 34
- Konu Sahibi sinemsen1992
Merhaba kızlar. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. 27 yaşındayım ilk tüp bebek denemem aralık ayında taze transfer olarak yapıldı ve kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi şubatta Allah izin verirse ikinci transferim olacak. Doğal siklus ile ilerliyoruz. Yumurtam bu sabah 13 mm olmuştu. Bakalım yarın kaç olacak. Doğal transfer biraz beni korkuttu çünkü iptal olan çok kişi olmuş. Ama ilaçsız olması da çok konforlu ve daha ekonomik oluyor. Benim ilaçlar hep migrenimi tetiklediği için doğal siklus istedim. Doktor da ilaçlı olanlarda gebelikte tansiyon riski falan oluyor doğal siklus o açıdan avantajlı demişti. Benim fsh 11 amh 1,3. Kendime de pek güvenmiyorum yani süreç ilerlerken aksilik olacak yumurta büyümeyecek falan diye korkuyorum. Kaygılı biri oldum çıktım iyice eşim ağır kripto olarak geçiyor. Tek tük çıkış oldu ve 12 yumurtadan 8i döllenmişti. 7si 5.güne ulaştı. Biri tutmadığından şu an 6 embriyom var. Tek embriyo transferi olacağım. Doktordan çift istedim ama kabul etmedi. Öyle işte kızlar biraz kendimden bahsedeyim dedim. Aksilik olmazsa şubatın ilk ya da ikinci haftası transfer olacağım gibi duruyor herkese Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin