- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.561
Toplu gebelik testi alıyormusunuz ne marka alıyorsunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebısm ben almıyorum.arada yapıyorum test zaten ovulasyonun ıcınden cıkanları kullanıyorum,ama ilk heycanlı zamanlarımda eczaneden alıyodum 5 er 5 erToplu gebelik testi alıyormusunuz ne marka alıyorsunuz :)
5 er 5 er mantıklı :)Bebısm ben almıyorum.arada yapıyorum test zaten ovulasyonun ıcınden cıkanları kullanıyorum,ama ilk heycanlı zamanlarımda eczaneden alıyodum 5 er 5 er
tatlım ben trendyoldan kasımda 10 lu oncomed aldım 40 tl ye gelmişti ovulasyondan cıkanlarda var tabiToplu gebelik testi alıyormusunuz ne marka alıyorsunuz :)
bende de kaşıntılar başlıyor al diyetatlım ben trendyoldan kasımda 10 lu oncomed aldım 40 tl ye gelmişti ovulasyondan cıkanlarda var tabi
ben stok yaptım ne yapim en sevdiğim hobim oldu resmen gebelik testi almak bi kac defa eczane var işyerine yakın ordan alıyordum en son gittiğimde artık beni tanıyorlar bakışlarından sanki acıdılar bana bişeyler önermeye başladılar bende daha utandım eczaneye gitmeye internetten alıyorumbende de kaşıntılar başlıyor al diye
dimi ya hobimiz oldu ay bende artık başka mahallere gidiyorum beni tanımasnlar diye ajan gibi şekilden şekle giriyorumben stok yaptım ne yapim en sevdiğim hobim oldu resmen gebelik testi almak bi kac defa eczane var işyerine yakın ordan alıyordum en son gittiğimde artık beni tanıyorlar bakışlarından sanki acıdılar bana bişeyler önermeye başladılar bende daha utandım eczaneye gitmeye internetten alıyorum
ya sorma onuda yaptım ikinciye gidince tanıyorlar işte ben bu kadar zor olacagını hiç bilmiyordumkız ben kuzenlerin hepside dogurdu bi ara demiştimya hepsi hamile diye ben hala bekliyorumdimi ya hobimiz oldu ay bende artık başka mahallere gidiyorum beni tanımasnlar diye ajan gibi şekilden şekle giriyorum
en güzeli internetten al kimseyle muhattap olma :) benmde yeğenim benmle bir evlendi çocuğu 1.5 yaşında hayır ne bu aceleniz :))ya sorma onuda yaptım ikinciye gidince tanıyorlar işte ben bu kadar zor olacagını hiç bilmiyordumkız ben kuzenlerin hepside dogurdu bi ara demiştimya hepsi hamile diye ben hala bekliyorum
Canım basınız sağolsun Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah ben de Ağustos ta sezeryan oldum 52.gunumde regl olmaya başladım yanlış hatırlamıyorsam 2.ve ya 3.adette hamile kalmıştım ama kimyasal oldu ilk bebeğim tüp Bebek ti o yüzden şimdi bende normal yolla hamile kalmak istiyorum bakalım oğluma kardeşi gelsin istiyorum tüp Bebek süreci maddi manevi çok zorlandığımız bi şeydi çünküKızlar ben Kasım'da sezeryan oldum ve bebeğim bir gün yaşayıp vefat etti . Doktorum 3 ay sonra gebelik düşün dedi . Aranızda sezeryan sonrası hemen hamile kalan var mı veya kalmayı düşünen
nasip işte canım napalım ama benim inancım var bi şekilde biz de anne olacaz hayırlısıyla o kadar zorluktan gectikki bizimki daha da güzel olacaken güzeli internetten al kimseyle muhattap olma :) benmde yeğenim benmle bir evlendi çocuğu 1.5 yaşında hayır ne bu aceleniz :))
hayırlısı canım hakkımzda doğru zamanda en güzel şekliyle nasip olsun inşallahnasip işte canım napalım ama benim inancım var bi şekilde biz de anne olacaz hayırlısıyla o kadar zorluktan gectikki bizimki daha da güzel olacak
başın sağolsun canım rabbim tez zamanda yerini doldursun benim bildiğim sezeryanda 6 ay bekleyın diyorlar kürtajda bile dr bana 3 ay korun demişti yani bilemedim dikişlerin var sonucta başka doktora daha görünmende fayda var diye düşünüyorum yinede sen bilirsinKızlar ben Kasım'da sezeryan oldum ve bebeğim bir gün yaşayıp vefat etti . Doktorum 3 ay sonra gebelik düşün dedi . Aranızda sezeryan sonrası hemen hamile kalan var mı veya kalmayı düşünen
senın test ne oldu silikleştimihayırlısı canım hakkımzda doğru zamanda en güzel şekliyle nasip olsun inşallah
bugün artık silikleşmeye başladı nerdeyse 3 gün sürdu pozitiflik :)senın test ne oldu silikleştimi
Sen çok pozıtıf bır kişi oldugun ıcın obugün artık silikleşmeye başladı nerdeyse 3 gün sürdu pozitiflik :)
Yaaa yerime aşırı mutlu oldumSen çok pozıtıf bır kişi oldugun ıcın o
tatlımmmmm ebru hanım senin ovulasyonu paylaşmış hemen tanıdım kız o bile bu ay seni gebe bekliyor bizim gibiSen çok pozıtıf bır kişi oldugun ıcın o