- 3 Ekim 2023
- 686
- 313
- Konu Sahibi Mervenur277
canım regl olmamışın ki daha 5 gün varMerhaba kızlar o ay şubay ayı şubatta gebe kalıcam inanıyorum sat 21 ocak bat 20 şub beni de ekler miisniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım regl olmamışın ki daha 5 gün varMerhaba kızlar o ay şubay ayı şubatta gebe kalıcam inanıyorum sat 21 ocak bat 20 şub beni de ekler miisniz
Test yaptim negatif çikti canım maalesef yokcanım regl olmamışın ki daha 5 gün var
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat L laylsari 12 Ocak 12 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @kirmizi puantiye
Topigimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bir aylığına da olsa sahalara geri döndüm
sevayd
beyons
@imagination forever
@melisaa93
Ay heyecandan bir türlü yazamadımTopigimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bir aylığına da olsa sahalara geri döndüm
sevayd
beyons
@imagination forever
@melisaa93
İlk aylarda kullandigimda pik olmasinj bekledim testi gönderdim ebru hanım yumurtlama deyince benm kafa karıştı e diğerleri gibi pik değil diye sonra bıraktm o testi meğer 20 mm olmadı diyemiscanım ben onun testlerini de aldım ama onda her zaman pik olmadı hatta gecen ay ınnovita ile birlikte denedim pik günü innovıta baya koyuydu bir gebeninki eşit gibiydi sanırım onun piki 20 mm üstünü görüyor pik göremezsen canın sıkılmasın
canım bu testlerin yumurta çapına göre çıktıığı düşünmüyorum ben testler lh hormonunu ölçüyor yükseldikçe koyulaşıyor lh hormunu tavan yaptığında da pik oluyor yani yurmurtanın büyüklüğü küçüklüğü ile alakası olabilir mi bilemedimİlk aylarda kullandigimda pik olmasinj bekledim testi gönderdim ebru hanım yumurtlama deyince benm kafa karıştı e diğerleri gibi pik değil diye sonra bıraktm o testi meğer 20 mm olmadı diyemis
bazı testler çok hassas aynı gebelik testlerinin hassaslığı gibi düşün bazıları beta 10 da algılıyor bazıları 20 de gibi yani umarım anlatabilmişimdir :) yani ben öyle düşünüyorum yumurtanın büyüklüğüyle alakalı değil gibi sankiİlk aylarda kullandigimda pik olmasinj bekledim testi gönderdim ebru hanım yumurtlama deyince benm kafa karıştı e diğerleri gibi pik değil diye sonra bıraktm o testi meğer 20 mm olmadı diyemis
Valla olabilirde canm zaten az daha uğraşırsak doktor olup cikicaz bu gidişlebazı testler çok hassas aynı gebelik testlerinin hassaslığı gibi düşün bazıları beta 10 da algılıyor bazıları 20 de gibi yani umarım anlatabilmişimdir :) yani ben öyle düşünüyorum yumurtanın büyüklüğüyle alakalı değil gibi sanki
aynen canım o yüzden çok takılmamak lazım yumurta 18 19 mm dede sağlıklı catlıyor önemli olan kaliteli yumurta o da şans işte ben innovita aldım onunla takip ediyorum bir gebeninde testleri güzel ama kafam karışmasın oldu mu olmadımı ondada bazen baya pik gördüm demekki bazen yumurta 19 da da catlıyor bazen 20 üstündede o her ay değişiyorİlk aylarda kullandigimda pik olmasinj bekledim testi gönderdim ebru hanım yumurtlama deyince benm kafa karıştı e diğerleri gibi pik değil diye sonra bıraktm o testi meğer 20 mm olmadı diyemis
:) :) :) aynen öyle canım tıbbi terimleri bile öğrenir oldukkValla olabilirde canm zaten az daha uğraşırsak doktor olup cikicaz bu gidişle
Ben omegayı yemekten önce içiyorum bi yerde okumuştum içip yemek yedikten sonra daha etkili diye ama yanlışta olabilir bilmiyorumm eczacınıza sorun istersenizBu gün kan sonuçlarımı gösterdim doktora hiçbir sıkıntı yok çok şükür bu ay da klomen kullanalım dedi. Eczaneden omega ve magnezyum sipariş ettim yarın gelir dediler. Aç yok fark eder mi kızlar nasıl kullansam daha etkili olur?
mazgnezyumun hangi formunu alacaksınız kimisi gece içiliyor kimisi gündüz enerji versn diye eczaneci daha iyi bilirBu gün kan sonuçlarımı gösterdim doktora hiçbir sıkıntı yok çok şükür bu ay da klomen kullanalım dedi. Eczaneden omega ve magnezyum sipariş ettim yarın gelir dediler. Aç yok fark eder mi kızlar nasıl kullansam daha etkili olur?
Olur sorarımBen omegayı yemekten önce içiyorum bi yerde okumuştum içip yemek yedikten sonra daha etkili diye ama yanlışta olabilir bilmiyorumm eczacınıza sorun isterseniz
Burada görmüştüm bu markayı istettikmazgnezyumun hangi formunu alacaksınız kimisi gece içiliyor kimisi gündüz enerji versn diye eczaneci daha iyi bilir
ay evet kimdi ya burdan biri bunu kullanıyormuş hayırlısı olur inlşallahOlur sorarım
Burada görmüştüm bu markayı istettik
Evet sevayd kullandığını söylemişti güvenip aldım sonuçta vitamin bi zararı yok. Doktorum da kullanabilirsin dediay evet kimdi ya burdan biri bunu kullanıyormuş hayırlısı olur inlşallah
Sağol canım tamamdırMervenur277 hayırlı olsun yeni topik sat 8 ocak bat 4 şubat benim dee
Bu ay hepimiz gebeyiz inşallah ekliyor canımTopic hayırlı olsun bize mucizelerimizi getirsin benim de bat 8 Şubat ekler misin canım?
bu ay gebeyim hadi bakalım
Seni de eskilerden hatırlıyorum bebeğim umarım alırız bu ay güzel haberleri ekliyorumMerhaba kızlar o ay şubay ayı şubatta gebe kalıcam inanıyorum sat 21 ocak bat 20 şub beni de ekler miisniz