- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Ben de bunu merak ediyorum, acaba 2 yumurtlama görenlerin adeti 2.yumurtlamaya göre mi geliyor?Kızlar ben de bu topiğe girmek istiyorum ama malesef giremiyorumm çünkü regl hala gelmedi 8 gün gecikti. Regl hep düzenlidir normalde o yüzden ne yapacağım bilmiyorum. 27 aralıkta yumurtlama belirtileri gördüm daha sonra 31 aralıkta tekrar gördüm büyük ihtimal 2 kez yumurtladım. Dün test yaptım negatif çıktı. Yani 2. Yumurtlamama göre battan 2 gün önce test yapmış gibi varsayıyorum. Hamile şansım var mı hala acaba geç döllenme ile idrarda ne kadar geç öğrenilir. Pek sanmıyorum ama niye gecikti anlamadım
Bakalım eğer çarşambaya kadar gelirse ben de 2. Yumurtlamaya göre geldi derim.Ben de bunu merak ediyorum, acaba 2 yumurtlama görenlerin adeti 2.yumurtlamaya göre mi geliyor?
Benim geçen ay adetim mesela 3 gün geç geldi yumurtlamaya göre. Hamile de değildim. Kafaya taktım niye böyle oldu sıkıntı mı var acaba diye ama sonradan aklıma geldi luteal faz 16 güne kadar uzayabiliyormuş. Benim de öyle oldu heralde.
Eğer 2.yumurtlamaya göre adet görülüyorsa senin de öyle olacaktır belki de. 16.güne daha gelmemişsin.
canım bende de oluyordu arada ama o bence yumurtalar küçük yeterince büyümüyor sen vitaminlerini al büyüyecek bide bu çörek otu kürü baya etki eder regl oldunmuBenim hormonlarımda da sıkıntı var canım nerdeyse 10 gün yaptım bi kaç günü çok hafif silik çıktı onun haricindeki günlerde silik bile çıkmadı bilmiyorum ben kendi bozukluğuma yordumkullananların çoğu memnun çünkü gayet pik oluyor herkeste anlamadım yani
nasıl çıkmış degerlerin canım ben onlara en son ne zaman baktırdım bilmiyorum benimde cok yüksek degildi ama referansın az üstüydü galiba pekmeze limon sık ye çok iyi bi demir ferittin takviyesiKızlar herkese saglikli mutlu haftalar
cuma kan degerlerime baktirmiştım bugün çıkmış sonuclar demir değerlerim normal ferritin değeri düşük yarın doktora gostericem sonuçları Ferritin değeri sizlern nasıl gebelikte etkilimi
Merhaba canım bende 3 ay önce almıştım iki ay kullandım geçen ay eşim kullandırmadı bu ay tekrar bi yapayım dedim dediğin gibi ikinci çizgi hiç çıkmadı denilecek kadar silikti bende tekrar kafamı karıştırmasın diye elimde 3 tane vardı attım hepsini bende bozuldu mu aceba diye düşündüm çünkü yaptığımda benimde yumurtlamaya yakın tarihlerdiMerhaba canım laboquick testlerini yeni mi aldın benim 3.ayım o testte dünkü testim senin dediğin gibi akça pakça çıktıbugün yine biraz daha çizgi belirdi ben hatalı olduğunu düşünüyorum hormon sorunum da yokm
Benim 30 çıkmış 2 hafta önce. Dr bişey demedi. Ama dahiliye dr u bakmıştı. Tiroid değeri kontrolü için gitmiştim.Kızlar herkese saglikli mutlu haftalar
cuma kan degerlerime baktirmiştım bugün çıkmış sonuclar demir değerlerim normal ferritin değeri düşük yarın doktora gostericem sonuçları Ferritin değeri sizlern nasıl gebelikte etkilimi
Cok üşüyen biriyim ondan baktiraym dedimnasıl çıkmış degerlerin canım ben onlara en son ne zaman baktırdım bilmiyorum benimde cok yüksek degildi ama referansın az üstüydü galiba pekmeze limon sık ye çok iyi bi demir ferittin takviyesi
11 çıkmış benm aile hekimliğinde yaptırdım tahliliBenim 30 çıkmış 2 hafta önce. Dr bişey demedi. Ama dahiliye dr u bakmıştı. Tiroid değeri kontrolü için gitmiştim.
Senin ferritinin kaç?
canım b12 degerin süperCok üşüyen biriyim ondan baktiraym dedim
Demir 39
Demir bağlama kapasitesi 349
Demir bağlama kapasitesi doymamış 388
Ferritin 11
Folat 7.57
B12 723
Pekmezi duydum canm deneyeyim bakalm
bunlarda hamileliğe cok etkili daha önce hiç baktırmişmıydın11 çıkmış benm aile hekimliğinde yaptırdım tahlili
Bugün ateşim düşmeye başladı canım yarın sabah muhtemelen regl olacağım hiç sekmiyorcanım bende de oluyordu arada ama o bence yumurtalar küçük yeterince büyümüyor sen vitaminlerini al büyüyecek bide bu çörek otu kürü baya etki eder regl oldunmu
Bişey dedi mi sonuca aile hekimliği? Bunu kadın hastalıkları dr una danışmak lazım galiba. Bu yeter mi takviye lazım mı diye. Benim 30a dr bişey demedi ama şimdi baktım referans aralığını daha yüksek tutan yerler de varmış. Bi daha inşallah hamilelikte falan giderim dr a o zaman sorarım11 çıkmış benm aile hekimliğinde yaptırdım tahlili
hadi bakalım bu ay güzel sonuçlar alıcaz inşallahBugün ateşim düşmeye başladı canım yarın sabah muhtemelen regl olacağım hiç sekmiyorçörek otuna da başlayacağım hemen bugün hazırlarım hatta . Bakalım inşallah etki eder
Benin de ferritin 2,5 çıktı son tahlilimdeCok üşüyen biriyim ondan baktiraym dedim
Demir 39
Demir bağlama kapasitesi 349
Demir bağlama kapasitesi doymamış 388
Ferritin 11
Folat 7.57
B12 723
Pekmezi duydum canm deneyeyim bakalm
Folik asit bayağıdır kullanmiyorum canm aslnda dahiliyede bütün degerlerime baktiracaktm ama randevu bulamadım aile hekimide hepsine bakmiyorlarms 13 -150 olması gereken ferritin 11 çıkmış yarin gostericem doktoracanım b12 degerin süperfolatın düşük folik asit kullanmıyormusun bende şimdi baktım feritinim en son gecen yıl yaptırmışım 34 çıkmış seninki biraz düşük canım iğnede yaptırabilir doktor
Yarin gostericem sonuçları bakalm ne diyecek geçen sene yumurta takibinde doktor çok üzerinde durmamisti ben dedimde hap yazmıştı oda midemi bagirsaklarimi kötü yapmıştı bende bıraktım esas dahiliyeye tam teşekküllü baktrmam gerek yada kadn doğumaBişey dedi mi sonuca aile hekimliği? Bunu kadın hastalıkları dr una danışmak lazım galiba. Bu yeter mi takviye lazım mı diye. Benim 30a dr bişey demedi ama şimdi baktım referans aralığını daha yüksek tutan yerler de varmış. Bi daha inşallah hamilelikte falan giderim dr a o zaman sorarımBezdim geçen yıl çok gittim dr a.