- 3 Ekim 2023
- 687
- 313
-
- Konu Sahibi Mervenur277
canım bu ay olmazsa bende alacağım eşimden gizli yapacağım düzeni değiştirmem ama en azından yumurtlama oluyormu onu bilmek içinTestlerin o kısmı doğru insan bazen stres yapıyor :) bayağıdır yapmıyorum ama bu aralar gene bir testle takip edesim var
Aynen stres yapmadan düzeni bozmadan takip olabilircanım bu ay olmazsa bende alacağım eşimden gizli yapacağım düzeni değiştirmem ama en azından yumurtlama oluyormu onu bilmek için
Evet benim de yumurtlamaya yakın tarihlerde pik olmasa da yine o çizgi görünürdü dün yaptım silik çıktı gene bakalım bugün gene bakıcam ben de bir kutu almıştım inşallah bozuk değildir hepsiMerhaba canım bende 3 ay önce almıştım iki ay kullandım geçen ay eşim kullandırmadı bu ay tekrar bi yapayım dedim dediğin gibi ikinci çizgi hiç çıkmadı denilecek kadar silikti bende tekrar kafamı karıştırmasın diye elimde 3 tane vardı attım hepsini bende bozuldu mu aceba diye düşündüm çünkü yaptığımda benimde yumurtlamaya yakın tarihlerdi
Baktır bakalım canımYarin gostericem sonuçları bakalm ne diyecek geçen sene yumurta takibinde doktor çok üzerinde durmamisti ben dedimde hap yazmıştı oda midemi bagirsaklarimi kötü yapmıştı bende bıraktım esas dahiliyeye tam teşekküllü baktrmam gerek yada kadn doğuma
ben 3 ay yaptım canım üst üste hepsinde piki gördüm farklı günlere denk geldi bir ay 12. gün sonra ki ay 13. gün sonraki ay 14. gün ama pikleri görmüştüm bu ay tek bir tane 12. gün yaptım ama silik bile çıkmadı yani böyle çok aşırı silikti sonra attım bende ya testler bozuldu yada bende bi sıkıntı var bilemedimEvet benim de yumurtlamaya yakın tarihlerde pik olmasa da yine o çizgi görünürdü dün yaptım silik çıktı gene bakalım bugün gene bakıcam ben de bir kutu almıştım inşallah bozuk değildir hepsi
Benim bugün 11. Günüm eve gidince yapıcam bakalım nasıl çıkacak sana yazarım kuzumben 3 ay yaptım canım üst üste hepsinde piki gördüm farklı günlere denk geldi bir ay 12. gün sonra ki ay 13. gün sonraki ay 14. gün ama pikleri görmüştüm bu ay tek bir tane 12. gün yaptım ama silik bile çıkmadı yani böyle çok aşırı silikti sonra attım bende ya testler bozuldu yada bende bi sıkıntı var bilemedim
Hayır kuzum yarın burafa olur büyük ihtimalle bebeğimMervenur277 eşin geldi mi? Başladı mı çalışmalar?
Duydum canım evet umarım gelir tekrarCnm ikizleri olan savasci idi ama hesabı kapalı onun.
Ay evet ben pekmezi suyla karıştırıp içiyordum günlük hastaneye gittim doktorum diyo ki demirin hala düşük ama ferritin baya yüksek onun demire dönüşmesini bekleyeceğiz pekmez içmeyi artık bırak demiştiCok üşüyen biriyim ondan baktiraym dedim
Demir 39
Demir bağlama kapasitesi 349
Demir bağlama kapasitesi doymamış 388
Ferritin 11
Folat 7.57
B12 723
Pekmezi duydum canm deneyeyim bakalm
tamam kuzum bekliyorum merak ettimBenim bugün 11. Günüm eve gidince yapıcam bakalım nasıl çıkacak sana yazarım kuzum
Yok bısey demedı bebısm dr kalmadıkı inan zaten.saçma sapan hepsi.kendı doktorumuz kendımızız en iyisi bu.ben kuru hurmaya lımon sıkıp yıyorum sabah bırde kecıboynuzu pekmezı yıyorum gunde bır kaşık.Canm doktorun birsey dedimi gebelik için bu değerleri yukseltmemiz gerek vs diye
Dogru söylüyorsun valla Bakalm yarn bana ne diyecekYok bısey demedı bebısm dr kalmadıkı inan zaten.saçma sapan hepsi.kendı doktorumuz kendımızız en iyisi bu.ben kuru hurmaya lımon sıkıp yıyorum sabah bırde kecıboynuzu pekmezı yıyorum gunde bır kaşık.
Ya böyle farklı uzun demir aletler var ben çok can yakici diye korkmuştum gerçekten kolay oluyomu ben 2022 yılının sonunda özelde cekilmisyim anestezili şimdi tekrar çekinmek istiyoeum devlette olacak büyük ihtimalleHiç korkma benden tırsıyordumanestezi almadan çekildim en fazla 5 dakika süren yoğun regli ağrısı o kadar sonra 2 saat fakat ara ara olan hafif ağrı başka birsey yok
Ben özel görüntüleme merkezinde çekilmiştim hastanede nasl bilmiyorm bence çeken makineyi araştırın c kollu deniyorYa böyle farklı uzun demir aletler var ben çok can yakici diye korkmuştum gerçekten kolay oluyomu ben 2022 yılının sonunda özelde cekilmisyim anestezili şimdi tekrar çekinmek istiyoeum devlette olacak büyük ihtimalle
Tatlım beni de ekler misin 11 ocak sat- 6 şubat batGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat R rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat L laylsari 12 Ocak 12 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat kirmizi puantiye
Kuzum benim normalde pik olurdu böyle çıktı hatta iki test yaptım aynı idrarla koyulaşmaya başlıyor mıtamam kuzum bekliyorum merak ettim
canım döngünün kaçıncı günündeydinKuzum benim normalde pik olurdu böyle çıktı hatta iki test yaptım aynı idrarla koyulaşmaya başlıyor mı
sanki biraz koyulaşmaya başlamış gibi canım yarın da tekrar bi yap bakalım nasıl olacakKuzum benim normalde pik olurdu böyle çıktı hatta iki test yaptım aynı idrarla koyulaşmaya başlıyor mı