Evet canım, bizimde Bexsora dan sonra olmuştuSizinki de mi menenjit aşısından oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım, bizimde Bexsora dan sonra olmuştuSizinki de mi menenjit aşısından oldu
Benim ortancam öğleydi ya, zorlanmazdı ama hergün yapsa da top top bazende keçi pisliği gibi küçük topçuklar yapardıBenimki de bazen 2 gün yapmıyor. Ama her gün yapsa da top top katı yapıyor. Bi düzelmedi. Hep böyle sıkıntı mı çekilcek bu çocuklar ya.![]()
Pipet ile denediniz mi? Benim kızım kaşıkla içmek istemeyince pipetle veriyorum. Hem oynuyor hem içiyor. Biraz batıyor tabii ortalık o ayrıBenimki hiç çorba içmiyor keşke içseler![]()
Ben sadece yatarken 180 cc veriyorum onu da vermesem olur elimde mama çoktı bitsin kesicem tamamenkızlar selam sadece mama alan anne sütü almayan bebişler günde kaç kez mama alıyor ? Gece ve gündüz olarak kaç mama kaç cc içiyorlar
Biz sadece gece yatarken ve gece mama içiyoru (yani gün içerisinde ictigi çok nadirdir) toplam 360cc içiyor bazen bıraktığı da oluyor 3x120cckızlar selam sadece mama alan anne sütü almayan bebişler günde kaç kez mama alıyor ? Gece ve gündüz olarak kaç mama kaç cc içiyorlar
Düzeldi mi ya sonraBenim ortancam öğleydi ya, zorlanmazdı ama hergün yapsa da top top bazende keçi pisliği gibi küçük topçuklar yapardı![]()
Yayla çorbası da mı sevmiyor. Genelde onu seviyor bebekler . Benimki onu içiyordu . Ondan da bıkıyor arada. . Valla keşke ne versek yeselerBenimki hiç çorba içmiyor keşke içseler![]()
Biz de o donemden gectik daha yeni yaaa bixim bebeler resmen ayni şekilKızlar bizimde uykularımız çok kötü birde 3 gündür kalkıyor 2 3 saat uyumuyor bugünde 3te kalktı yataktan inmeye çalışıyor evin içinde yürüyor oyuncaklara gidiyor saat 5 olmuş hala uyumak istemiyor zorla uyutmaya çalışıyorum hala direniyorzaten sürekli kalkıyordu birde bu çıktı 3 gündür alışkanlık yaptı sanki, gerçekten insan da sabır felan kalmıyor
4 kasik corbasi yap yayla corbasi gibi uzerine zeytinyagi nane yak benimki cok seviyorYayla çorbası da mı sevmiyor. Genelde onu seviyor bebekler . Benimki onu içiyordu . Ondan da bıkıyor arada. . Valla keşke ne versek yeseler. Bazen oyunla falan yediriyorum . Bazen çok ısrarcı oluyorum . İnşallah iyice soğutmam yemekten . Dişi patlıyor bugün çok çok az yedi . Sinir küpü gbi geziyor etrafta .
Biz de günde 3x120 içiyoruz bazen altında kaldığı da oluyo.. gece yatarken gece bı kere ve sabah ilk uyanınca veriyorum başkada vermiyorum ama bı kaç aya bıraktıracam artık bn mamayiBiz sadece gece yatarken ve gece mama içiyoru (yani gün içerisinde ictigi çok nadirdir) toplam 360cc içiyor bazen bıraktığı da oluyor 3x120cc
Kaçıncı ayda bıraktınız demiriHayır mama kullanıyoruz biz gerek duymadık yeterli seviyede dedi doktor
Hah tam olarak öyle keçi kakası gibi yapıyor yaBenim ortancam öğleydi ya, zorlanmazdı ama hergün yapsa da top top bazende keçi pisliği gibi küçük topçuklar yapardı![]()
Öyle hiç denemedimPipet ile denediniz mi? Benim kızım kaşıkla içmek istemeyince pipetle veriyorum. Hem oynuyor hem içiyor. Biraz batıyor tabii ortalık o ayrı
Ben de ısrar ediyorum ama kafasını dönüyor açmıyor ağzını üst üste çok deniyorum yesin diye istemeyince bırakıyorumYayla çorbası da mı sevmiyor. Genelde onu seviyor bebekler . Benimki onu içiyordu . Ondan da bıkıyor arada. . Valla keşke ne versek yeseler. Bazen oyunla falan yediriyorum . Bazen çok ısrarcı oluyorum . İnşallah iyice soğutmam yemekten . Dişi patlıyor bugün çok çok az yedi . Sinir küpü gbi geziyor etrafta .
Düzeldi mi sizin? 2 haftadır aynı hem zor uyuyor hemde gecenin yarısında kalkıp sabaha kadar duruyor uyumuyorBiz de o donemden gectik daha yeni yaaa bixim bebeler resmen ayni şekil
Duzeldi evet sanirim dis sancilari oluyor. Ama patladi mi patlamadi mi bilmiyorum bakinca direkt issiriyorDüzeldi mi sizin? 2 haftadır aynı hem zor uyuyor hemde gecenin yarısında kalkıp sabaha kadar duruyor uyumuyor