2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benimki de bazen 2 gün yapmıyor. Ama her gün yapsa da top top katı yapıyor. Bi düzelmedi. Hep böyle sıkıntı mı çekilcek bu çocuklar ya. 😞
Benim ortancam öğleydi ya, zorlanmazdı ama hergün yapsa da top top bazende keçi pisliği gibi küçük topçuklar yapardı 🙈🙈

kızlar selam sadece mama alan anne sütü almayan bebişler günde kaç kez mama alıyor ? Gece ve gündüz olarak kaç mama kaç cc içiyorlar
Biz sadece gece yatarken ve gece mama içiyoru (yani gün içerisinde ictigi çok nadirdir) toplam 360cc içiyor bazen bıraktığı da oluyor 3x120cc

Ben gece bebiş uyanmadan mama veriyorum hala iki kez . Yani bazen deneyim vermeyim diyorum her vermediğimde tamamen uyanıyor ve 2-3 saat uyanık kalıyor

Benimki hiç çorba içmiyor keşke içseler :(
Yayla çorbası da mı sevmiyor. Genelde onu seviyor bebekler . Benimki onu içiyordu . Ondan da bıkıyor arada. . Valla keşke ne versek yeseler😞. Bazen oyunla falan yediriyorum . Bazen çok ısrarcı oluyorum . İnşallah iyice soğutmam yemekten . Dişi patlıyor bugün çok çok az yedi . Sinir küpü gbi geziyor etrafta .

Kızlar bizimde uykularımız çok kötü birde 3 gündür kalkıyor 2 3 saat uyumuyor bugünde 3te kalktı yataktan inmeye çalışıyor evin içinde yürüyor oyuncaklara gidiyor saat 5 olmuş hala uyumak istemiyor zorla uyutmaya çalışıyorum hala direniyor :( zaten sürekli kalkıyordu birde bu çıktı 3 gündür alışkanlık yaptı sanki, gerçekten insan da sabır felan kalmıyor
Biz de o donemden gectik daha yeni yaaa bixim bebeler resmen ayni şekil

Yayla çorbası da mı sevmiyor. Genelde onu seviyor bebekler . Benimki onu içiyordu . Ondan da bıkıyor arada. . Valla keşke ne versek yeseler😞. Bazen oyunla falan yediriyorum . Bazen çok ısrarcı oluyorum . İnşallah iyice soğutmam yemekten . Dişi patlıyor bugün çok çok az yedi . Sinir küpü gbi geziyor etrafta .
4 kasik corbasi yap yayla corbasi gibi uzerine zeytinyagi nane yak benimki cok seviyor

Biz sadece gece yatarken ve gece mama içiyoru (yani gün içerisinde ictigi çok nadirdir) toplam 360cc içiyor bazen bıraktığı da oluyor 3x120cc
Biz de günde 3x120 içiyoruz bazen altında kaldığı da oluyo.. gece yatarken gece bı kere ve sabah ilk uyanınca veriyorum başkada vermiyorum ama bı kaç aya bıraktıracam artık bn mamayi

Ben de ısrar ediyorum ama kafasını dönüyor açmıyor ağzını üst üste çok deniyorum yesin diye istemeyince bırakıyorum

Kızlar herkes mamayı bırakmayı düşündüğünü söylemiş peki sadece emzirenler ne düşünüyor ne zaman emzirmeyi bırakmayı düşünüyorsunuz?

Back
X