2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Oy oy işte ondan korkuyorum benimki kesin çeker çıkarır onları ayağa kalkıyor yürümüyor ama yine üste uzanır çekerse üzerine gelir diye korkuyorum bende

kızımın bir süredir kitaplara olan ilgisi azaldı kitapları çok seviyordu sizdeki gibi sesli kitaplar hareketli kitaplar vs var ama yeni kitaplar da alayım diyorum kızlar elinizdeki severek oyalandığınız kitapları müsait olduğunuzda görsel olarak atabilir misiniz toplu şekilde bizlere de fikir olsun

Kumaş kitap veya yırtılmayan kitapları deneyebilirsiniz. Benimki de okumadan önce kesin bir tadına bakıyor. Sert ve kalın sayfalı kitapları var hep. Yırtılmıyor o nedenle.
Oy maşallah benimki sadece dağıtmayı biliyor şuan
Benimkinin de geri koymayı öğrenmesi zaman aldı
Hareketli ve cırtlı kitaplar favorisi. Bir de sesli olanlar.

O kalın kitaplardan da aldım hep ağzıyla kemirip durdu hepsi şuan yırtık pırtık

Valla bende kaç aydır alayım diyorum bi alamadım
Hahah bende bir iki haftadır bakıyorum tam alıcam kafamda senaryolara falan aslında o dolapları dolduracak bir oyuncağımı yok ama düzenli olsun falan dedim illaki artık alıcam. Havuz topları var mesela sepeti bir döküyor hepsi koştuk altına gidiyor poşete koydum kaldırdım artık topları

O kalın kitaplardan da aldım hep ağzıyla kemirip durdu hepsi şuan yırtık pırtık
Bizimde çok kitap yırtıktı cırtlı etkinlik kitapları aldım lnlarıda çıkarıyor hayvanları ısırıyor geri takmıyor takmak istemiupr cidden oğluma bişey öğretmek çok zor geliyor bana hiç o havalarda değil bişeyi iki kere söylesem sinirlenip ağlıyor

Siringa ile denedin mi canimm cok gecmis olsunn. Uyku zamani gelince benimki de icmez boyle biseyler ac izletirken icir yapacak bisey yok. Kusmuk temizlemek cook zor
İlacın içinde ölçü şırıngası var bugün elini kolunu tutup olabildiğince dilinin altına sıkıp vermeye çalıştım çaresiz ağladı sadece elden bir şey gelmiyor

Valla bende o topları kaldırdım 3 4 tane bıraktım onlarla oynuyor ama ben oyuncak işini abarttım galiba hala da abartıyorum ne görsem alıyorum çocuğa her yer oyuncak oldu

Ya evet o cırcırtlı kitaplar hep ısırıklı oldu kopartıldı diğer serisini alacaktım öyle yapıyor diye almıyorum bizim bu bebekler çok sinirli kime çektilerse

Valla bende o topları kaldırdım 3 4 tane bıraktım onlarla oynuyor ama ben oyuncak işini abarttım galiba hala da abartıyorum ne görsem alıyorum çocuğa her yer oyuncak oldu
Ben ufak tefek şeyler aldm ama büyük çok almadım kendimi zor tutuyorum oynayacağını bilsem neler alırım da yüzüne bakmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…