Kuzum yeni doğan zamanı aldığımız set icinden 1 numara çıkıyor o setin 2 sine geçtim. Sonra uçlar 3+ 1+ olarak numaralandiriliyor sen yrni mi aldın 1 numarayiBen 1 numara kullanıyorum geçen 2 denedim eğrekli boğazına gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum yeni doğan zamanı aldığımız set icinden 1 numara çıkıyor o setin 2 sine geçtim. Sonra uçlar 3+ 1+ olarak numaralandiriliyor sen yrni mi aldın 1 numarayiBen 1 numara kullanıyorum geçen 2 denedim eğrekli boğazına gitti
Asla böyle düşünmeyin. Ben işe gidiyorum bırakıp bakıcıya. İyi bir şey mi derseniz hayır değil elbette bebeğin anneye ihtiyacı var. Ama kendinize zaman ayırın. Mutlu huzurlu anne mutlu huzurlu çocuk demek.Haklısın canım vallahi biri bakınca kendimi kötü anne gibi hissediyorum
Ben 1 numara kullanıyorum geçen 2 denedim eğrekli boğazına gitti
Geceleri nasıl yapıyorsun canım uyku düzeniniz nasıl erken nasıl gidiyorsun bende baslicam bakalım nasıl olcakAsla böyle düşünmeyin. Ben işe gidiyorum bırakıp bakıcıya. İyi bir şey mi derseniz hayır değil elbette bebeğin anneye ihtiyacı var. Ama kendinize zaman ayırın. Mutlu huzurlu anne mutlu huzurlu çocuk demek.
son zamanlarda çok sık uyanıyordu ama yeni bir program uyguluyoruz. Beslenme saatlerinin arasını açıp daha yüksek cc mama veriyorum. Gece 1 kere emziriyorum anne sütü veriyorum. 9 da uyuyor. 12 de mama. 3 te mama. 6:30 da uyanıyor. Hedefimüz kesintisiz 6 saat uyuması.Geceleri nasıl yapıyorsun canım uyku düzeniniz nasıl erken nasıl gidiyorsun bende baslicam bakalım nasıl olcak
Benimki de alışıktı bu aralar durmuyor kimsede. Bende bazen diyorum keşke mama felan kullansa 1 gece bırakırım ama tabi vicdanım hiç rahat etmez bi kaç saat bırakınca bile kendimi sorguluyorum. Ama cidden eşiyle insanın bişeyleri hatırlaması da lazım ne zaman başbaşa kaldık bi yere gittik hatırlamıyorum. Belki 1 yaşından sonra bırakırım diyecem ama galiba sadece emzirdiğim için imkansız gibi gece kalkar meme isterseOlur mu öyle şey. Ben iki hafta önce bebeğimi bir akşam anneme bıraktım onda uyudu ertesi sabah gittim eşimle akşam bişeyler içmeye çıktık dışarı o kadar iyi geldi ki.Bebegimin gündüz uyuduğu beşikten annemde de var her şeyi orda da var hem düzeni bozulmadı hem benim için çok güzel oldu.Ama alışık benim bebeğim anneanneye.Beni aramadı bile
Su ekleyebiliyor muyuz ben tadı kaçar vitamini azalır diye hiç su eklemedim çok az kaldı 45 tablet çıktı ancakEt de vardı canım.Makarna lütfedin sayfasında o şekilde kaynatıyordu sayfa sahibi orda gördüm o yüzden kuzu boyun artı kuzu kemik kaynattım su azaldıkça da ekledim çok yoğun ve güzel oldu
Kesinlikle. Önceden annemde duruyordu şimdi yeni moda çıkarmış durmuyor zaten eşimde kendisi çok bakmaya gelemiyor. Bari eskisi gibi annemde biraz dursa bazen dinleniyorum. İşte vicdan muhakemesi hiç bitmeyecek orası ayrı da. Bazen yemeğini altını annem değiştirince bile ben yapmadım acaba benim yapmamı mı ister diyorum. Bazen oynarken kendi kendine bırakınca yada telefona bakıp onla ilgilenmeyince kendimi suçlayıp kızıyorum. Galiba hiç bitmeyecek bu durum hep kendimizi sorgulayıp yetemediğimizi düşüneceğiz belkideAsla böyle düşünmeyin. Ben işe gidiyorum bırakıp bakıcıya. İyi bir şey mi derseniz hayır değil elbette bebeğin anneye ihtiyacı var. Ama kendinize zaman ayırın. Mutlu huzurlu anne mutlu huzurlu çocuk demek.
Mama bile alsa yine annesi sen olacaksın yine senin kokunu ister annesi bende emziriyorum gece kalkıp mama hazırlamakta çok zor cidden ilk ay bende mama verdim baya en azından yattığın yerden emziriyorsunBenimki de alışıktı bu aralar durmuyor kimsede. Bende bazen diyorum keşke mama felan kullansa 1 gece bırakırım ama tabi vicdanım hiç rahat etmez bi kaç saat bırakınca bile kendimi sorguluyorum. Ama cidden eşiyle insanın bişeyleri hatırlaması da lazım ne zaman başbaşa kaldık bi yere gittik hatırlamıyorum. Belki 1 yaşından sonra bırakırım diyecem ama galiba sadece emzirdiğim için imkansız gibi gece kalkar meme ististerse
Offf noldu canım anlatmak istersen tabiEşimle çok büyük kavga ettik . Küfürler , el kaldırmalar hepsi oldu çocuğumu alıp gitmek istiyorum herhangi bir yere
Ben mama kullanmıyorum ama dışarı cikinca falan emzirmemek için süt sağıp veriyorum hergün kullandığım birşey değil ama ben henüz ucu değiştirmedim +0 ile devam ediyorum bebisimde yadırgamadı o istemeyene kadar devam
Sakin ol nereye gideceksin hepimiz kavga ediyoruz inankş bende eşimle sürekli kavga ediyorum hep ayrı kalmaktan oluyor bunlar eşim bana dün dediği tüm odağın çocukta başka hiç bişryi görmüyorsunEşimle çok büyük kavga ettik . Küfürler , el kaldırmalar hepsi oldu çocuğumu alıp gitmek istiyorum herhangi bir yere
Annen yakınında mı oraya git istersen ya da sen değil o gitsin kapıyı kilitleEşimle çok büyük kavga ettik . Küfürler , el kaldırmalar hepsi oldu çocuğumu alıp gitmek istiyorum herhangi bir yere
bende mesaj attım gelme akşam eve dedim . M meraklibirkisi A Alliswell23 sigara içtim bir tane onu gördü demediğini bırakmadıAnnen yakınında mı oraya git istersen ya da sen değil o gitsin kapıyı kilitle
Bismillah hayırdır neden ? Bir anda bu kadar gerildinizEşimle çok büyük kavga ettik . Küfürler , el kaldırmalar hepsi oldu çocuğumu alıp gitmek istiyorum herhangi bir yere
Nefret ediyorum gerçekten hamilelikten beri sigara içmiyordum bir tan arkadaşımdan almıştım onu içtim o da gördü demediğini bırakmadı pislikBismillah hayırdır neden ? Bir anda bu kadar gerildiniz
Benim eşim de bu konuda çok hassas ilk tanıştığımız zaman içerdim baya şimdi bıraktım vallahi o görse ictigimi direkt boşaniriz. Hani zamanında oda içmiş bırakmış biri olmasına rağmen. Neden böyle tepki verirler anlamış değilim. Ki benim bağırsak sorunum ameliyatlarında doktor günde 1-2 içmesi lavabo olaylar ni çözer demişti 3 kere ameliyat olan biri olarak ona rağmen asla demişti değişiklerbende mesaj attım gelme akşam eve dedim . M meraklibirkisi A Alliswell23 sigara içtim bir tane onu gördü demediğini bırakmadı
Aynılar galiba bizimkiler bilmiyorum ben her şeyi normal karşılıyorum ona göre dünyadaki en büyük olayBenim eşim de bu konuda çok hassas ilk tanıştığımız zaman içerdim baya şimdi bıraktım vallahi o görse ictigimi direkt boşaniriz. Hani zamanında oda içmiş bırakmış biri olmasına rağmen. Neden böyle tepki verirler anlamış değilim. Ki benim bağırsak sorunum ameliyatlarında doktor günde 1-2 içmesi lavabo olaylar ni çözer demişti 3 kere ameliyat olan biri olarak ona rağmen asla demişti değişikler
Sakin ol canim içmek istemen çok normal onun tepki vermesi yersiz olmuş. Sakin ol.Nefret ediyorum gerçekten hamilelikten beri sigara içmiyordum bir tan arkadaşımdan almıştım onu içtim o da gördü demediğini bırakmadı pislik