Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mesela sadece yumurta sarısını ezip zeytinyağı döküp yedirdim. Önceki günler avokado ve yoğurt eklemiştimYumurta sarısı kahvaltı tarifi nedir peki Feryasu nasıl yumusatiyorsunuz kızlar
2numara aldım.biberonu ucu ayda 1kere degismesi gerekiyorPhilips avent kullanan anneler biberon uclariniz kaç numara ile değiştirdiniz ? Lansioh biberon kullanan anne var mı ? Mamanin tadı güzel cidden acaba biberon mu begenmiyoruz diye düşünüyorum
Benim bebiş 10 günlük olduğundan beri kaka sıkıntısı var 10 güne kadar yapmadığı olurdu katı gıdaya başlayınca kakasını daha sık yapmaya başladıKatı gıdaya geçince normalde kabız olurdu bizim ki bir ara kabız di mamadan değişikliğinden şimdi günde 2 ye çıktı ilk defa yaşıyorum böyle birşeyi. Katı gıdanın etkisi olabilir mi ? Yoksa pamukçuk için agzidan aldığı ilacin etkısı mi artık kullanmayacağım sürecierak ediyorum. Yarın rota 2 olucaz geç kaldık doktorumiz 6. Ay da olur dedi diğer asilarimizida 5 gün sonra olucaz tartıda merak ediyorum ciddi kilo alımı düştü Allah yardımcımız olsun mental olarak çok yoruluyorum
Aynı durum günaydınBizim iyi geçen gecemiz 5 kez uyandığımız gecemiz günaydın
Molfix doğduğunda beri memnunumHangi bezi kullanıyorsunuz sızdırma yaşamıyorsunuz geceleri erkek bebek
Biz de sleepy kullanıyoruz taşırma yapmıyorHangi bezi kullanıyorsunuz sızdırma yaşamıyorsunuz geceleri erkek bebek
Evet sleepynin en iyi serisi bio natural hem kalıbı büyük hem de daha iyi tutuyor . Biz 7 kiloyuz 4 numara kullanıyoruzoznur_musti07 4 numara molfix pure soft M merakediyorum1 5 numarada sleepy bio natural istedim bakalım onun biraz kalıpları küçüktü 2 numarada onu kullandım
Bunu kullanıyorum.molfix 3numara kullaniyorsam sleepy bio natural alicaksam 4numara alırım sleepy bezi kalıplari küçük.oznur_musti07 4 numara molfix pure soft M merakediyorum1 5 numarada sleepy bio natural istedim bakalım onun biraz kalıpları küçüktü 2 numarada onu kullandım
Biz de 7 kiloya yakınız 4 numara kullanıyoruzEvet sleepynin en iyi serisi bio natural hem kalıbı büyük hem de daha iyi tutuyor . Biz 7 kiloyuz 4 numara kullanıyoruz
Evet ellerini çok uzun zamandır sokuyor şimdi de ayak parmaklarına başladıkızlae bebekleriniz ellerini ağzına sokuyor mu ve ayak parmaklarını ağzına sokuyor mu ? Bunun bir sakıncası var mı alışkanlık olur mu müdahale etmeli miyiz
Öyle yaptım bende şimdiye kadar baby turco sleepy pure baby ve goon kullandım. Molfix hastaneden vermişlerdi onu da beğenmiştim. Aslında bu bezlerin hepsi kullanılabilir belli kalitede bezler ama çocuğa göre ihtiyaç değişiyor işte benim oğlanın Goon da tüm çişi ön kısma birikiyor öyle olunca da yüz üstünde hep üstüne çıkıyor. Molfix ve goon kalıbı daha geniş diğerleri biraz daha küçük bence de.Bunu kullanıyorum.molfix 3numara kullaniyorsam sleepy bio natural alicaksam 4numara alırım sleepy bezi kalıplari küçük.
Her ikisini de yapıyor müdahale etmeyin diyor doktorlar genelde ben hiç müdahale etmedim. Kaynanam bi zorla çocuğun ağzından elini çıkarmaya çalışıyordu büyük oğlu alışkanlık olmuşta koca çocukken daha elini emiyormuş diye elleme bırak dedimkızlae bebekleriniz ellerini ağzına sokuyor mu ve ayak parmaklarını ağzına sokuyor mu ? Bunun bir sakıncası var mı alışkanlık olur mu müdahale etmeli miyiz