Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya.Bebegi öyle izin almadan öpmeleri bile çok itici bir de rujla.tanımadık çocuklar falan sevmek istiyor avmde.İcim gidiyor bir şey diyemiyorum ama ellerini yıkamadan etmeden içim kötü oluyor.Bu konuda ben de mi abartıyorum diyorum bazen ya bilmiyorumKızlar birşey soracağım dün benim görümcemin görümcesi kıpkırmızı ruju ile resmen bebeğimi vakumladı çocuğun yüzü ruj doldu sesimi çıkarmadım sadece naptınız ya dedim aşırı sinir bozucu bi kız daha 21 yaşında olay çıkarmak istemedim ama içime çok battı susmak. Siz olsanız ne yapardınız bebeğinize izinsiz böyle bişey yapılsa? Ben mi abarttım diye düşünüyorum ama çocuğumu öyle kıpkırmızı rujla öpmesi beni aşırı sinir etti
Bence abartmıyorus çocıklar bilmiyor ama düşüncesiz büyüklere ne demeliNe kadar düşüncesiz insanlar var ya.Bebegi öyle izin almadan öpmeleri bile çok itici bir de rujla.tanımadık çocuklar falan sevmek istiyor avmde.İcim gidiyor bir şey diyemiyorum ama ellerini yıkamadan etmeden içim kötü oluyor.Bu konuda ben de mi abartıyorum diyorum bazen ya bilmiyorum
Kaynanamdan yüz buluyorlar. Sanki ben değilim çocuğun annesi gibi davranıyorlar beni hiçe sayıp istediğini yapacağını zannediyorlarSiz onu güzel bir uyarınOlmaz ki böyle.
Bilmiyorum ama çok huysuz bebeğimHuysuzluk yapıyor mu? Diş çıkarma dönemi garanti sancılı bişey mi yoksa hafif atlatılma ihtimali var mı acaba?
Ya güneş kremi seçerken bile en doğalını temizini arıyoruz leş gibi içerikli kırmızı ruju bebeğin suratına sürmeye ne hakkı var tövbe yarabbi ya.Bence haddini bildirin çünkü saha önce de yaptığını söylemişsiniz bir iki bildirirsiniz bir daha cesaret edemezler. Ne demek inadına yapmak çok isteyen kendi doğurup rujuyla yalasın yutsunBence abartmıyorus çocıklar bilmiyor ama düşüncesiz büyüklere ne demeli
Ay çok sevindim profil fotoğrafın değişmiş monica olmuşKızlar iyi haber yarın hava serinliyormuş inşallah rahat uyuruz
Biz de 5 ay 20 günlüğüz bizde de diş belirtisi yok herkesin erken çıkacak diye birşey yok.. Benim kuzenim 1 yaşında çıkardı doktor normal dedi..ek gıdaya geçiş yapıyoruz ama benim çocuk hala oturma konusunda sorunlu. Ne zaman oturtsam kendisini aşağı kaydırıyor bilerek. Mama sandalyesinde nasıl oturacak ki? Bir de 5 ay 4 günlüğüz daha. 6. Ay dolunca mı oturabilir sizce ? Ve hala dişimiz gelmedi. Beyazlık kabarma bile yok.
Yok yok canum aynı ayda doğurduk ama bebişlerde gün bile farkediyor benimkide şubatın tee sonuna doğru doğdu bizde 5 ay 0 günlüğüz oturamıyor bende yeni yeni oturma egzersizlerime başladım zamanla olur inşallahhYa biz bu grupta hepimiz aynı zamanlarda soğurduk ya. Sanıyorum ki aynı şeyleri yaşıycaz:) herkes diş geldi yazdıkça benim bebeye bakıyorum. Salyadan başka bişey yok:))
Ayy benim görümcemin yaşında koskaca kız uyarmak lazım.Benim dilim durmadı kibar bi şekilde uyardım 10 günlük bebeğimi burnunu mendille sile çeke öptüü benim içim gitti sezeryanlıyım kalkamıyorum kayınvalideme dedim hasta kızın bulaşır bebek daha çok minik kaldıramaz öle zamanlarda öpmesin dikkat edelim ortalık salgın hastalık.Noldu biliyomusunuz görümcem küstü ne degerli bebekleri var ben öyle seviyorum bidaha gitmemde evlerine sevmemde dedi gelmedi 5 aydırYa güneş kremi seçerken bile en doğalını temizini arıyoruz leş gibi içerikli kırmızı ruju bebeğin suratına sürmeye ne hakkı var tövbe yarabbi ya.Bence haddini bildirin çünkü saha önce de yaptığını söylemişsiniz bir iki bildirirsiniz bir daha cesaret edemezler. Ne demek inadına yapmak çok isteyen kendi doğurup rujuyla yalasın yutsun
Üste yazdım yanlış etiketlemişim canmvalla aynen öle çok isteyen yapar öle sever yiyosa ama onlar bebelerini cam fanusla gezdirir buraya imzamı atıyorum tüm hırslarını kıskançlıklarını masumlardan çıkartıyoarKızlar birşey soracağım dün benim görümcemin görümcesi kıpkırmızı ruju ile resmen bebeğimi vakumladı çocuğun yüzü ruj doldu sesimi çıkarmadım sadece naptınız ya dedim aşırı sinir bozucu bi kız daha 21 yaşında olay çıkarmak istemedim ama içime çok battı susmak. Siz olsanız ne yapardınız bebeğinize izinsiz böyle bişey yapılsa? Ben mi abarttım diye düşünüyorum ama çocuğumu öyle kıpkırmızı rujla öpmesi beni aşırı sinir etti
Terbiyesiz bi ergen daha 21 yaşında gerçekten olay çıkarsam olay çıkarıp beni rezil edecek bi yapıya sahip son kez müsamaha gösterdim ortam çok kalabalıktı bi daha yaparsa noluyorsa olsun çünkü çocuğun annesi değilmişim gibi davranıyorYa güneş kremi seçerken bile en doğalını temizini arıyoruz leş gibi içerikli kırmızı ruju bebeğin suratına sürmeye ne hakkı var tövbe yarabbi ya.Bence haddini bildirin çünkü saha önce de yaptığını söylemişsiniz bir iki bildirirsiniz bir daha cesaret edemezler. Ne demek inadına yapmak çok isteyen kendi doğurup rujuyla yalasın yutsun
olsun canım 6 aydır emmiş sonuçta hiç üzülme. Kiloya gelince bişey diyemiyorum çünkü ben tam tersi veren tarafım 47 kiloya düştüm hamile kalmadan önce 54tümkızlar benim bebeğin emme serüveni iki hafta önce tamamen sona erdi maalesef çabalarım sonuçsuz kaldı.Spora başladım bugün. Tartıldım ama korkunc bir sonuçla karşılaştım öyle çok abartı yediğim bir şey yok.Zararlı diye evde kızartma dahi yapmıyoruz.Nasıl aldım bunca kiloyu bilmiyorum hamilelik sonrası bu kadar değildim.üzerine katlamışım.Nedir bu kadar kilo aldıran hareketsiz evde kalmak mı acaba.Ev içinde bebekle koşturmaca hareket olmuyor mu bilemedim.
Vücut monotona bagladığı herşey bizi zayıflarken engel gösterirmiş olabilirkızlar benim bebeğin emme serüveni iki hafta önce tamamen sona erdi maalesef çabalarım sonuçsuz kaldı.Spora başladım bugün. Tartıldım ama korkunc bir sonuçla karşılaştım öyle çok abartı yediğim bir şey yok.Zararlı diye evde kızartma dahi yapmıyoruz.Nasıl aldım bunca kiloyu bilmiyorum hamilelik sonrası bu kadar değildim.üzerine katlamışım.Nedir bu kadar kilo aldıran hareketsiz evde kalmak mı acaba.Ev içinde bebekle koşturmaca hareket olmuyor mu bilemedim.
Ya evet friends severim Monica ya da benzerim tip olarak (ah keşke fiziken de benzesem) o yüzden onu yaptımAy çok sevindim profil fotoğrafın değişmiş monica olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?