Geçmiş olsun canım, Evet benim kuzenim ve kuzenimin çocuğu ishal kusma ile doktora gitmişler yazlıkta doktor denizden kapmışsınız demiş. Çanakkale tarfındalarBende arada dusunuyodum yalan yok artık kaynatmadan arada vereyim diye ama bu sefer korkuttu. Allahim korusun eşimi böyle sarstiysa bebeği ne hale getirir
Bu arada mayıs ayından beri denizler içinde sürekli salgın duyurusu yapılıyor bizim sahil ilçelerde. Yani belki yöresel değil genel bi virüs salgını olabilir. Tatil düşüncesi olan varsa da çok dikkat etsin.
DeneyeyimCam bardağı bastırıyorsun diş etine dişler yakındaysa görünüyor beyaz beyaz
Geçmiş olsunValla bende bu şekilde kullaniyodum bugun şu alıp kaynatıp kullanmaya başladım. Esim dun gece rahatsizlandi sabah acile gitti ve sularda salgın olduğunu söylemişler. Duyunca hemen tüm sulari döküp hazir şu aldım. Esim hala ateşler içinde. Kızı da takip ediyorum şuan binsey yok gibiben uzunca süre hazir suyla devam ederim sanirim
Kesinlikle öyle iyilik güzellik bekleyince olmuyor direk söyleyeceksin ancak öyle. Dün bana diyor ki izin günümde bile kendime vakit ayıramıyorum. Lafa bakın ya vakit ayıramıyırmuş kendisineBizim son 10 gündür kusmalarımız baya baya azaldı. Öyle hemen kaldırıp hoplatmazlarsa kusmuyor...
@meraklibirisi1 A Alliswell23 çocuklarla ilgili kocalara her dönem öfkelenecek bir şey bulacağız çünkü onlar baba biz anayız
Mesela sünnet günü çocukları alıp annemlere geldik. Kalabalıktık. Allah razı olsun yalnız bırakmadılar. En son kw ve görümcem kaldı. Akşam yemekler yendi. Eşim annesini ve ablasını teyzesine götürecek çünkü annemler de yer yok. 5 kişi biz, annem babam ve benim dedem var. Neyse büyük oğlan sorun çıkarmadı ama küçük olanın uyuşukluğu geçince gün boyu ara ara çok ağladı kucaktan inmedi, oturmadı sürekli benim kucağımda gezdi. Gece beni iyice korkutmaya başlamıştı. Yemekler yendi çaylar tatlılar yendi. Saat olmuş 10 eşim bey gelmiş beni beklemeyin çay varsa teyzemlerde otururum çay içerim dedi.Benim kulaklarım yanmaya başladı resmen.... Sabah 6 da kalkmışım ve saat olmuş 10 ve ben yorgunluktan bayılıyorum.
İyi misin sen dedim, normal bir gün mü yaşıyoruz... Yorgunluktan bayılacağım ve bebeğin nasıl bir gece geçireceği meçhul sen çay içeyim diyorsun diye söylendim... Bişey diyemedi ama hazda etmedi bananeeee
Ama çok şükür ikisi de çok iyi uyudular. Canıma deysinnnn
Yani durumu kör olan görür ama demekki göze sokmak gerekiyor... Bir arkadaşım eşten bişey anlamasını beklemeyeceksin direk isteyeceksin söyleyeceksin demişti. Gerçekten çok haklı...
Hıııh söyle ya birilerinden duymak iyi geldi nereye kadar kaynamış soğumuşBen hazır su veriyorum 1 aydır.
Küçük olan kendini kurtarır esas zor olan büyüğüCok saol tatlım. Bu gece 2 bebem var ahahahah
Valla bizde baya yakın görünüyordu birkaç güne patladıAyyyy evet bizde cam biberonla yerleri büyüteç gibi yaptığından gördük minik incileri öyle olunca ne zaman çıkar acaba yerleti bile beli oyuk oyuk ayrılmış alt iki yer
Ayyyyyy gotumKesinlikle öyle iyilik güzellik bekleyince olmuyor direk söyleyeceksin ancak öyle. Dün bana diyor ki izin günümde bile kendime vakit ayıramıyorum. Lafa bakın ya vakit ayıramıyırmuş kendisineben saçımı tarayamıyorum adam kendine vakit ayıracakmış
Ama şey her seferinde söylemen lazım. Bugün söylediğimi emsal alayım yarın söylemesin bu kadin demek yok. Mesela o çoraplar kirli sepetine at diye 10 senedir söylüyorum 3600 gündürBizim son 10 gündür kusmalarımız baya baya azaldı. Öyle hemen kaldırıp hoplatmazlarsa kusmuyor...
@meraklibirisi1 A Alliswell23 çocuklarla ilgili kocalara her dönem öfkelenecek bir şey bulacağız çünkü onlar baba biz anayız
Mesela sünnet günü çocukları alıp annemlere geldik. Kalabalıktık. Allah razı olsun yalnız bırakmadılar. En son kw ve görümcem kaldı. Akşam yemekler yendi. Eşim annesini ve ablasını teyzesine götürecek çünkü annemler de yer yok. 5 kişi biz, annem babam ve benim dedem var. Neyse büyük oğlan sorun çıkarmadı ama küçük olanın uyuşukluğu geçince gün boyu ara ara çok ağladı kucaktan inmedi, oturmadı sürekli benim kucağımda gezdi. Gece beni iyice korkutmaya başlamıştı. Yemekler yendi çaylar tatlılar yendi. Saat olmuş 10 eşim bey gelmiş beni beklemeyin çay varsa teyzemlerde otururum çay içerim dedi.Benim kulaklarım yanmaya başladı resmen.... Sabah 6 da kalkmışım ve saat olmuş 10 ve ben yorgunluktan bayılıyorum.
İyi misin sen dedim, normal bir gün mü yaşıyoruz... Yorgunluktan bayılacağım ve bebeğin nasıl bir gece geçireceği meçhul sen çay içeyim diyorsun diye söylendim... Bişey diyemedi ama hazda etmedi bananeeee
Ama çok şükür ikisi de çok iyi uyudular. Canıma deysinnnn
Yani durumu kör olan görür ama demekki göze sokmak gerekiyor... Bir arkadaşım eşten bişey anlamasını beklemeyeceksin direk isteyeceksin söyleyeceksin demişti. Gerçekten çok haklı...
Benım eşimde felaket hasta işgal ateş mıde yanması benım evde hep hazır şu ıcılır alınır dısarda şu ıcmıs büyük ıhtımal çok frnaBende arada dusunuyodum yalan yok artık kaynatmadan arada vereyim diye ama bu sefer korkuttu. Allahim korusun eşimi böyle sarstiysa bebeği ne hale getirir
Bu arada mayıs ayından beri denizler içinde sürekli salgın duyurusu yapılıyor bizim sahil ilçelerde. Yani belki yöresel değil genel bi virüs salgını olabilir. Tatil düşüncesi olan varsa da çok dikkat etsin.
Ya özür dilerim ama baya iyi güldüm benzetmeneAy darısı başıma martı boku gibi pat diye atıyor her yere kocamankocaman yoruldum artık
Bn de dışarıda yanımda su yoksa hazır su veriyorum bi sorun yaşamadık şimdiye kadarHıııh söyle ya birilerinden duymak iyi geldi nereye kadar kaynamış soğumuş
Saolasin tatlımGeçmiş olsun canım, Evet benim kuzenim ve kuzenimin çocuğu ishal kusma ile doktora gitmişler yazlıkta doktor denizden kapmışsınız demiş. Çanakkale tarfındalar
Valla büyüğü tam dayaklık. Kendi dogurdugumdan çok memnunum ama disardan alınanlar biraz sey oluyolarafsfaffzfFzKüçük olan kendini kurtarır esas zor olan büyüğü
Kalkıyor dan kasıt ne canım. Baya gözünü açıp bakıyor mu ? Yoksa sürekli dönüp duruyor mu ?Bu geceden umutluydum yine saat başı kalkıyoruz
Yani yanımda olup görsen sende aynı benzetmeyi yapardınYa özür dilerim ama baya iyi güldüm benzetmene
Benim takibimde oturma dengesini tutmaya basladiginda oldu ay gün hiç dikkat etmemişim ama her bebek farklı olduğu için nasıl olur zamanlamasi bilmiyorum. Amma en en kısa zamanda sağlıkla kusmalar biter cidden nalet bi durum
HahajjajaAyyyyyy gotumkız bunlar niye böyle ya benimki de diyo aynisini. kendime hiç zaman ayıramıyorum 5 aydır. Ben hergun pilateste manikürdeyim ya
Tutucan ağzından totosuna kadar ayırcan öyle ayrılmaz böyle ayrılır kocacim diyeceksin
Aaa bende söylüyorum da anlamıyorAma şey her seferinde söylemen lazım. Bugün söylediğimi emsal alayım yarın söylemesin bu kadin demek yok. Mesela o çoraplar kirli sepetine at diye 10 senedir söylüyorum 3600 gündürhani bi kere söyleyince bitmiyor
BizdeeeeeeBu geceden umutluydum yine saat başı kalkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?