- 4 Ağustos 2022
- 5.252
- 2.580
- 103
E bebekte vardı sanırım bunlardanMinik şişe sular var ya hatta içme aparatı da var bebekte çok daha uygun görsel olarak bırakıyorum kullanan var mı
Ceysu Bebek Suyu 12x200 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceysu Bebek Suyu 12x200 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçen benim suya saldırınca kendisine de bardakla azıcık verdim bi ses felan gelmediBen bardakla bakmıştım bi videoda görüp.
benimki babalkk izninden gördü ve direk diyor işe gidiyorumda dinleniyorum, tatillerde haftasonları filan bebekle çok yorucu oluyor diyor, çok şükür halden anlıyor; analık zor diyor ama öyle. yalnız desteksiz annelik gerçekten zor hele birde birden fazla evladı olan anneşer için allahh seyit onbaşı gücü versin vermiyorsa kolaylaştırsınGene inanıyorsa o da bişeysen mi ben mi diyor sürekli ve inanmıyor ne yaptın ki diyor hep
Bu aydan önce bende öyle yapıyordum yavaş yavaş arıtıcıda direk vermeye başladım yada normal şişe suyu alıyorum karışık yani kaşıkla minik minik içiriyorum 5 ay oldu artık ne zamana kadar kaynamjş soğumuş suyla devam edicez bilmiyorum bilen doktora soran olruysa yazsın bizde bilgilenelim:)Ben kendim arıtıcıdan kaynatıp soğuttum öyle veriyorum
Ay evet ben de ondan sordum her an kaynamış soğumuş su bulunmuyor.Dısarda ihtiyaç oluyor örneğin çantaya bu bebek sularından atıp kullansak hala kullanamayız mıBu aydan önce bende öyle yapıyordum yavaş yavaş arıtıcıda direk vermeye başladım yada normal şişe suyu alıyorum karışık yani kaşıkla minik minik içiriyorum 5 ay oldu artık ne zamana kadar kaynamjş soğumuş suyla devam edicez bilmiyorum bilen doktora soran olruysa yazsın bizde bilgilenelim:)
Ya bide büyük adam gibi yapıyolarBende gündüz oyle oturtma yapıyorum arada ama tolere etmeye başlamış. Besliyorum oyun oynamaya geciyoruz mesela gayet keyifli aklıma gaz hiç gelmiyo arada derede kendi kendine gegiriyo. Aşırı mutlu oluyorum. Nerdeyse 4 ay kadar alt üst gaz sorunu aşırı derecede yaşadık. Böyle ugrassiz çıkarttığında huzur doluyorumbizim de disler çıksa az biraz rahat etsek ama baya var gibi gorunuyo
Valla bende bu şekilde kullaniyodum bugun şu alıp kaynatıp kullanmaya başladım. Esim dun gece rahatsizlandi sabah acile gitti ve sularda salgın olduğunu söylemişler. Duyunca hemen tüm sulari döküp hazir şu aldım. Esim hala ateşler içinde. Kızı da takip ediyorum şuan binsey yok gibiBu aydan önce bende öyle yapıyordum yavaş yavaş arıtıcıda direk vermeye başladım yada normal şişe suyu alıyorum karışık yani kaşıkla minik minik içiriyorum 5 ay oldu artık ne zamana kadar kaynamjş soğumuş suyla devam edicez bilmiyorum bilen doktora soran olruysa yazsın bizde bilgilenelim:)
Ay evet ya bazen bosluguma geliyo irkiliuorumYa bide büyük adam gibi yapıyolar
İnsallah acısız ağrısız bi gecede çıkar
Cam bardağı bastırıyorsun diş etine dişler yakındaysa görünüyor beyaz beyazGeçen benim suya saldırınca kendisine de bardakla azıcık verdim bi ses felan gelmedi
Geçmiş olsunValla bende bu şekilde kullaniyodum bugun şu alıp kaynatıp kullanmaya başladım. Esim dun gece rahatsizlandi sabah acile gitti ve sularda salgın olduğunu söylemişler. Duyunca hemen tüm sulari döküp hazir şu aldım. Esim hala ateşler içinde. Kızı da takip ediyorum şuan binsey yok gibiben uzunca süre hazir suyla devam ederim sanirim
Söylemeniz iyi oldu bende hazır sularla devam ediyim ozamanValla bende bu şekilde kullaniyodum bugun şu alıp kaynatıp kullanmaya başladım. Esim dun gece rahatsizlandi sabah acile gitti ve sularda salgın olduğunu söylemişler. Duyunca hemen tüm sulari döküp hazir şu aldım. Esim hala ateşler içinde. Kızı da takip ediyorum şuan binsey yok gibiben uzunca süre hazir suyla devam ederim sanirim
Cok saol tatlım. Bu gece 2 bebem var ahahahahGeçmiş olsunaman dikkat edin
Bende arada dusunuyodum yalan yok artık kaynatmadan arada vereyim diye ama bu sefer korkuttu. Allahim korusun eşimi böyle sarstiysa bebeği ne hale getirirSöylemeniz iyi oldu bende hazır sularla devam ediyim ozaman
Canım çok geçmiş olsun evet yetişkini yoran bebek için daha tehlikeliBende arada dusunuyodum yalan yok artık kaynatmadan arada vereyim diye ama bu sefer korkuttu. Allahim korusun eşimi böyle sarstiysa bebeği ne hale getirir
Bu arada mayıs ayından beri denizler içinde sürekli salgın duyurusu yapılıyor bizim sahil ilçelerde. Yani belki yöresel değil genel bi virüs salgını olabilir. Tatil düşüncesi olan varsa da çok dikkat etsin.
Ayyyy evet bizde cam biberonla yerleri büyüteç gibi yaptığından gördük minik incileri öyle olunca ne zaman çıkar acaba yerleti bile beli oyuk oyuk ayrılmış alt iki yerCam bardağı bastırıyorsun diş etine dişler yakındaysa görünüyor beyaz beyaz
Saolasin kuzum.Canım çok geçmiş olsun evet yetişkini yoran bebek için daha tehlikeliSudan oldupunu nasıl anlaşıldı hastslığın ben olsa nasıl anlarım diye soruyorum
Mamadan sonra her seferinde gaz çıkarması için uğraşıyor musunuz artık yoksa direkt yatırıyor musunuz? Birkaç gecedir 15 dk falan uğraşıyorum gaz maz çıkarmıyor da. Bundan sonra çıkarmamıza gerek yok mu diye düşünmeye başladım
Ay darısı başıma martı boku gibi pat diye atıyor her yere kocamankocaman yoruldum artıkBenim kız daha hastahanede ikenden beri kusuyor. Otururken dik oturmalara baslayip eğilip bukulmeler bitmesiyle kusmada bitti. Artık gazı olsa da kusma pek yapmiyo.
Bizim son 10 gündür kusmalarımız baya baya azaldı. Öyle hemen kaldırıp hoplatmazlarsa kusmuyor...Ah bir de o kusmalar var dimine zaman bitecek bu kusmalar acaba
Ben hazır su veriyorum 1 aydır.Ay evet ben de ondan sordum her an kaynamış soğumuş su bulunmuyor.Dısarda ihtiyaç oluyor örneğin çantaya bu bebek sularından atıp kullansak hala kullanamayız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?