Büyük konuşmayayım 2 yeterli bence de..onlar tabi ister hiç dinlenmeden yorgun uykusuz gece gündüz biz bakıyoruzBenım ıkı oldu çok şükür bın şükür allahım onlara saglıklı sıhattlı uzun güzel mıylu hayırlı ömür versin inş rabbım cocık isteyene hayırlısıyla versin bende dükkan kapalı bıdaha hıc ısyemıyorum benım öküz ıstıyır sankı 20 ligim lıncım cıkmıs benım 36 yasındayım ruhen 100
Acıttigini belli edercesine bir ses çıkarırsan onu oyun sanıp daha çok yapabilirmiş. Dudağının kenarından bas parmağını sokup memeden ayiracakmisiz ısırdığı zamanKizlar bebemin alt disler cikmisti dün gece yeni güncelleme geldi meme ucumu isiriyorne yapmali bilmiyorum böyle bir acı yok deneyimli anneler ne yapmali aydinlatin beni
MasallahhhhBiz de dişlendik
DemııBüyük konuşmayayım 2 yeterli bence de..onlar tabi ister hiç dinlenmeden yorgun uykusuz gece gündüz biz bakıyoruz
Ya deme şunuÇok güvenme benım arkadaş spıralle hamıle kaldı bebelerı ucledı ılkını ıstedı oldu dıger ıkısı suprız korunduğu halde
Nasıl korunuyorsun pekiBenım ıkı oldu çok şükür bın şükür allahım onlara saglıklı sıhattlı uzun güzel mıylu hayırlı ömür versin inş rabbım cocık isteyene hayırlısıyla versin bende dükkan kapalı bıdaha hıc ısyemıyorum benım öküz ıstıyır sankı 20 ligim lıncım cıkmıs benım 36 yasındayım ruhen 100
Aa maşallah alttan mı çıktı? Belirtiler neydi nasıl farkettin?Biz de dişlendik
Demi onu da düşünüyorum tam artık rahat dönemi gelince tekrar aynı sürece girmek çok zor yani biz hiç rahat etmeyecez çocuk istiyorsak unutalım o eski kolay rahat günlerimiziBirden fazla çocuk düşünülüyorsq peş peşe yapıp zorlanmak daha mantıklı geliyor ya aradan zaman geçecek tam rahat edicez derken başa dönmek çok korkutucu değil mii
5-7 gün içinde diye biliyorum. Ben öyle yapıyorum.Kızlar bu kendi yaptığımız yoğurdu kaç günde tüketmek lazım?
Tepki vermemeye çalış canım, ayyy uyy dedikçe oyun sanıyorlar ve ısırmaya devam ediyorlarKizlar bebemin alt disler cikmisti dün gece yeni güncelleme geldi meme ucumu isiriyorne yapmali bilmiyorum böyle bir acı yok deneyimli anneler ne yapmali aydinlatin beni
Diğer instmomlar gibi olacağını düşünüyor galibaBilmiyorum valla ya aynen öyle düşününce ben bile korktumhamilelikte keyifle yatamayacaksın bile çok zor
Kaç yöntemiNasıl korunuyorsun peki
Ben gıbı 13 yıl gercınaradw bır tane kayıp var rabbım ızın verse yasasaydı anaokulu olacaktıDemi onu da düşünüyorum tam artık rahat dönemi gelince tekrar aynı sürece girmek çok zor yani biz hiç rahat etmeyecez çocuk istiyorsak unutalım o eski kolay rahat günlerimizi
Canım herkeste aunı olcak diye bısı yok ben adet duzensıslıgınıcın 1 yıl hapis kullandım dç felaket kg almıstım yasmın marka sımde de geldi adet çok fena yemek yıyorum bunhormaonlat tokum ama yiyorumYa deme şunuhap felan da kullanmak istemiyorum eşimde korunmayı sevmiyor geriye tek spiral kalmıştı onu taktırdım başka çarem kalmadı
Ben bidahanine baba olmak istiyorum yeaaaaBüyük konuşmayayım 2 yeterli bence de..onlar tabi ister hiç dinlenmeden yorgun uykusuz gece gündüz biz bakıyoruz
3. Ayda salyalanmalar başlıyor ya öyle başladı. 4 ayda dr kontrolünde dr gösterdi 1-2 ayi bulur dedi gerçekten de 6. Aya girince ikisi birden çıktıAa maşallah alttan mı çıktı? Belirtiler neydi nasıl farkettin?
Ay sen ne güzel şeyler yiyorsun öyle yaBır yandan bebek salllıyırum bır havadan domates bıber peynır yarım ekmek gömüyorum 1 saat öncesi meyve yedım bugün hepmyeeım akşam yemegını hıc sormayın
Aaaa bozulmuyor mu. Ben 3. Gün vermiyordum döküyodum koca kavanozu ya5-7 gün içinde diye biliyorum. Ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?