2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Geç döllenme olmuş olabiliyor canım hiç korkma inşaallah

Ben dedim sana hiç senin için kötü his yok içimde sağlıkla doğacak annesi merak etme sen
İnşaallah canım seninki de sağlıkla gelsin. Yarın için o kadar heyecanlıyım ki gebelik haberinde bu kadar heyecanlanmadim. Kanama olmayışı beni çok mutlu ediyor günde bir tane progestan kullanıyorum. Düşük olsa ya da bir sıkıntı kesecek miktarda değil. Rüyalarıma da giriyor bebeğim sağlıklı inşaallah heyecanla yarın sabahı bekliyorum

Canım ben resmen bütün tuşlara basmaya çalışıyorum henüz kesin gittiğim bir doktor yok sürekli farklı yerlere gidiyorum karar veremedim bir türlü ya canımı çok sıkıyor bu durum
Cnanım bencede artık karar ver çünkü bir yola başlaman lazım Çünkü herkes başka birşey söyler kafan karışır gerek yok :)

Merhaba hamile olduğunuzu saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ? Absürt bir şekilde kilo alımım oldu göbeğim şiş duruyor.Dışarıdan bakınca anlaşılıyor.Kimseye söyleme 3-4 aylık olana kadar derler ya.Dışarıdan kimseye söylemek istemiyordum ama gören soruyor gören soruyor.Yalan da söyleyemiyorum.İlk hamileliğim suan 9 haftanın içerisindeyiz.soranlara söylemek zorunda kalınca kendimi savunmasız hissediyorum.Bir şey olacak korkusu sarıyor beni Allah korusun.sizler henüz yeni diye saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ?

Herkese söylüyorum valla ben ta başından beri çift çizgide söylemeye başladım

Avmlerde x ray geçmiyorsunuz dimi boş bulunup geçmeyelim dün geçecektim yanlışlıkla eşim tuttu yana çekti
Suan sok oldum ben geçiyordum.Sizin yazdığınızı okumasam hiç aklımdan geçmemek gelmeyecekti.İyi ki böyle bir hatırlatma yazmışsınız

bana kalsa ben 4ay soyelemek ıstemezdım ama eşim heyecanlı :)))
gercı suan 8haftalıgım karnım resmen gaz mı, sıskınlık mı bılmıyorum hafıften şiş yani.. 12 haftada muhtemelen herkes anlardı..
annemlere, esımın annesıne vs soyledık ama kucuk cablı duyuldu tabi.
Rabbım korusun yavrularımızı bol bol okuyorum, Allahıma emanet

Avmlerde x ray geçmiyorsunuz dimi boş bulunup geçmeyelim dün geçecektim yanlışlıkla eşim tuttu yana çekti
iş yerımde her sabah ,aksam xray var bosluguma denk gelmezse yandan gecıyorum genelde .. ama onunda kotu etkıledıgı hakkında bılımsel bırsey yok ama ıste gonlum rahat etsın dıye dıkkat etmeye calışıyorum..

İnsan sürekli yanlış bir şey yaptım mı diye tedirgin oluyor.Allahım korusun bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım.

İnsan sürekli yanlış bir şey yaptım mı diye tedirgin oluyor.Allahım korusun bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım.
ben aslında cok soylemek ıstemıyordum ama dedıgım gıbı sureklı uyku halı,mınık gobek vs en yakınından saklamak zor.. ya hıc kımseyle gorusmeyeceksın ya da anlaşılır bır sure sonra ..
Rabbıme emanetler , Rabbım korur
felak,nas okuyorum gecelerı falan sureklı

Ben de herkese söylüyorum ya Allah’a emanet ne yapalım inşallah sağlıkla ilerler hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…