- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Geç döllenme olmuş olabiliyor canım hiç korkma inşaallahMerhaba kızlar bugun doktora gittim. Sonunda kap atışını duyduk bebekte ordaydı. Bugun 8+0 amma doktor 7 haftalıj dedi. 28i yine çağırdl kontrole bide testler yapıtırıcam onları gostericem. Çok şükür allahım yolda o kadar dua ettimki tüm duaları okudum felek nas ayetel kursi. İnşallah hepimizin duası kabul olur. Allah isteyen her kese nasip etsin
B Buffalosos canım beni yazarmısln 5+4 kese gorduk 8 hafta kalp atışı
İnşaallah canım seninki de sağlıkla gelsin. Yarın için o kadar heyecanlıyım ki gebelik haberinde bu kadar heyecanlanmadim. Kanama olmayışı beni çok mutlu ediyor günde bir tane progestan kullanıyorum. Düşük olsa ya da bir sıkıntı kesecek miktarda değil. Rüyalarıma da giriyor bebeğim sağlıklı inşaallahBen dedim sana hiç senin için kötü his yok içimde sağlıkla doğacak annesi merak etme sen
Cnanım bencede artık karar ver çünkü bir yola başlaman lazımCanım ben resmen bütün tuşlara basmaya çalışıyorum henüz kesin gittiğim bir doktor yok sürekli farklı yerlere gidiyorum karar veremedim bir türlü ya canımı çok sıkıyor bu durum
Yaş ve kaçıncı çocuk
Dilerim bizde duyarizKalp atışını görünce insanın içi rahatlıyorbekliyoruz bakalım artık hepimiz
Merhabalar siz de mi koray beye gidiyorsunuzBugun ameliyat günüymüş doktorun yarın gidicez canım inşaallah güzel haberlerle dönerim lekelenmem yok çok şükür hareket etmeye de başladım
Herkese söylüyorum vallaMerhaba hamile olduğunuzu saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ? Absürt bir şekilde kilo alımım oldu göbeğim şiş duruyor.Dışarıdan bakınca anlaşılıyor.Kimseye söyleme 3-4 aylık olana kadar derler ya.Dışarıdan kimseye söylemek istemiyordum ama gören soruyor gören soruyor.Yalan da söyleyemiyorum.İlk hamileliğim.soranlara söylemek zorunda kalınca kendimi savunmasız hissediyorum.Bir şey olacak korkusu sarıyor beni Allah korusun.sizler henüz yeni diye saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ?
rahatladım.Sanki herkes saklıyormuş da ben saklamamışım gibi bir duyguya kapılmıştımHerkese söylüyorum vallaben ta başından beri çift çizgide söylemeye başladım
Ayni durumu bende yasadim .hic aklima gelmemisti esim durdurduAvmlerde x ray geçmiyorsunuz dimi boş bulunup geçmeyelim dün geçecektim yanlışlıkla eşim tuttu yana çekti
Suan sok oldum ben geçiyordum.Sizin yazdığınızı okumasam hiç aklımdan geçmemek gelmeyecekti.İyi ki böyle bir hatırlatma yazmışsınızAvmlerde x ray geçmiyorsunuz dimi boş bulunup geçmeyelim dün geçecektim yanlışlıkla eşim tuttu yana çekti
bana kalsa ben 4ay soyelemek ıstemezdım ama eşim heyecanlı :)))Merhaba hamile olduğunuzu saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ? Absürt bir şekilde kilo alımım oldu göbeğim şiş duruyor.Dışarıdan bakınca anlaşılıyor.Kimseye söyleme 3-4 aylık olana kadar derler ya.Dışarıdan kimseye söylemek istemiyordum ama gören soruyor gören soruyor.Yalan da söyleyemiyorum.İlk hamileliğim suan 9 haftanın içerisindeyiz.soranlara söylemek zorunda kalınca kendimi savunmasız hissediyorum.Bir şey olacak korkusu sarıyor beni Allah korusun.sizler henüz yeni diye saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ?
iş yerımde her sabah ,aksam xray var bosluguma denk gelmezse yandan gecıyorum genelde .. ama onunda kotu etkıledıgı hakkında bılımsel bırsey yok ama ıste gonlum rahat etsın dıye dıkkat etmeye calışıyorum..Avmlerde x ray geçmiyorsunuz dimi boş bulunup geçmeyelim dün geçecektim yanlışlıkla eşim tuttu yana çekti
İnsan sürekli yanlış bir şey yaptım mı diye tedirgin oluyor.Allahım korusun bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım.bana kalsa ben 4ay soyelemek ıstemezdım ama eşim heyecanlı :)))
gercı suan 8haftalıgım karnım resmen gaz mı, sıskınlık mı bılmıyorum hafıften şiş yani.. 12 haftada muhtemelen herkes anlardı..
annemlere, esımın annesıne vs soyledık ama kucuk cablı duyuldu tabi.
Rabbım korusun yavrularımızı bol bol okuyorum, Allahıma emanet
ben aslında cok soylemek ıstemıyordum ama dedıgım gıbı sureklı uyku halı,mınık gobek vs en yakınından saklamak zor.. ya hıc kımseyle gorusmeyeceksın ya da anlaşılır bır sure sonra ..İnsan sürekli yanlış bir şey yaptım mı diye tedirgin oluyor.Allahım korusun bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım.
Yok canım Koray kimmonu da bilmiyorum ben şehir degistirdim sürekli 4 tane farklı doktora gittim şimdiye kadarMerhabalar siz de mi koray beye gidiyorsunuz
Ben de herkese söylüyorum ya Allah’a emanet ne yapalımMerhaba hamile olduğunuzu saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ? Absürt bir şekilde kilo alımım oldu göbeğim şiş duruyor.Dışarıdan bakınca anlaşılıyor.Kimseye söyleme 3-4 aylık olana kadar derler ya.Dışarıdan kimseye söylemek istemiyordum ama gören soruyor gören soruyor.Yalan da söyleyemiyorum.İlk hamileliğim suan 9 haftanın içerisindeyiz.soranlara söylemek zorunda kalınca kendimi savunmasız hissediyorum.Bir şey olacak korkusu sarıyor beni Allah korusun.sizler henüz yeni diye saklama ihtiyacı duyuyor musunuz ?
Ben pozitif gördüğüm günden beri içinden değil yandan geçiyorum hatta şüphem varken bile geçmemiştimAvmlerde x ray geçmiyorsunuz dimi boş bulunup geçmeyelim dün geçecektim yanlışlıkla eşim tuttu yana çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?