2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar hiç doktora gidip güzel haber alan yokmu ya bi içimiz açılsın artık giriyorum doktora gittim mesajı arıyorum yoksa çıkıyorum içimiz şişti bulantıda belirtiden
7+1 de daha gelme her şey yolunda 11. Hafta da gel dedi öyle kaldı canım senin randevu ne zaman

Cümlemizden inşaallah cnm kötüyü düşünme içini ferah tut inan herşey güzel olacak rabbime sığın sen kendine dikkat et yorma kendini dualarım seninle cnm.

Ya ben ne yesem çıkarıyorum henüz iyi gelen bir meyve veya yiyecek keşfedemedim. Su bile içsem kusuyorum nolcam böyle
Ilk gebeligimde bulanti cok hafifti sadece 2 kere kustum ama bu sefer bulantilarim benimde fazla mide bosaldikca oluyor ozellikle bir süre devam edecek malesef kusma varsa su icmeye calis yinede sıvı kaybı olmasın vücutta

Benim iştahta hiç azalma yok ya yiyip duruyorum hep sadece gün içinde arada öğürme refleksi oluyor özellikle sabahları gün içinde de bir kaç kez oluyor ama yemeye devam ediyorum duba gibi olmam inş ya

7+1 de daha gelme her şey yolunda 11. Hafta da gel dedi öyle kaldı canım senin randevu ne zaman
Çok geç çagırıyorlar ya
Benimde pazartesi inşallah nerdeyse 1 aydır görmedim bebişi
Doktorum tatile gitmişti ama randevu sistemi açılmış boş bi gün bulursam hemen alıcam
Benimki yüksek riskli gebelik 2 haftada 1 görünmem lazım

Bir daha gittiğinde bebiş büyümüş olacak kolunu bacağını oynatır sık sık bak yakalarsın randevuyu

yok yavrum ben medikal park mehmet karacaya gidiyorum senin hangisiydi?

ya mutlaka yaz çok güzel sonuçlar olacak :)
İnşaallah canım kalp atışı yavaş dediği çocuğun kalp atış hızına baktım kağıttan şimdi hiç dikkat etmemiştim 133-139 falan çıkmış allahimmnolur bir mucize olsun sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün

her nasip vaktine esir , gercekten öyle ..
ben ocakta tup bebek transfer oldum tuttu ama nasıp olmadı. demekkı yıycek ekmegı yoktu yavrumun..
ama hıc ısyan etmedım , şukur mayıs ayında dogal yoldan nasıp ettı Allahım.
Rabbım saglıkla kucaklarımzıa aldırsın ve hayırlı evlat olsunlar
nasıbı geldıyse oluyormus onu cok net gordum ..

Merhabalar bezlerden konuşulmuş ben ilk çocuğumda tüm markaları denedim. Alerji yapar diye ilk aylar prima premium care kullandım. Çok güzel bez emicilik yönünden ve asla koku yok. Hey markanın 1. Sınıf olanları gayet güzel ama 1 ci sınıf olmayanlar sızıntı ve koku yapıyor. Kullandıklarım arasında sleepy hiç beğenmedim çok küçük ve sızıntı ve koku yapıyor. Bio natural fena değil. Molfix pure soft çok güzel en çok bunu kullanmıştım .

yok yavrum ben medikal park mehmet karacaya gidiyorum senin hangisiydi?

ya mutlaka yaz çok güzel sonuçlar olacak :)
Canım ben resmen bütün tuşlara basmaya çalışıyorum henüz kesin gittiğim bir doktor yok sürekli farklı yerlere gidiyorum karar veremedim bir türlü ya canımı çok sıkıyor bu durum

Kesinlikle nasip kader. Rabbım evlatlarimjzi bize bizi evlatlarimiza bağışlasın

Merhaba kızlar bugun doktora gittim. Sonunda kap atışını duyduk bebekte ordaydı. Bugun 8+0 amma doktor 7 haftalıj dedi. 28i yine çağırdl kontrole bide testler yapıtırıcam onları gostericem. Çok şükür allahım yolda o kadar dua ettimki tüm duaları okudum felek nas ayetel kursi. İnşallah hepimizin duası kabul olur. Allah isteyen her kese nasip etsin

B Buffalosos canım beni yazarmısln 5+4 kese gorduk 8 hafta kalp atışı

Kalp atışını görünce insanın içi rahatlıyor bekliyoruz bakalım artık hepimiz

Ben dedim sana hiç senin için kötü his yok içimde sağlıkla doğacak annesi merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…