2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar aranızda hamile pilatesi düşünen var mı, 13.haftadan sonra gidiliyormuş, doğuma çok faydası var diyorlar, hiç gücüm yok normal doğum olsa zerre ıkınamam sanırım

Canım sana o kadar teşekkür ederim ki öyle zor bi anımda okudum ki bu yazdıklarını . Kalbime ferahlık geldi Allah senden razı olsun inşallah benimde sağlıklıdır bebeğim . Nolur dualarını eksik etmeyin güzel anneler . Çok ihtiyaçım var ..

Çok haklı bir yorum. Bende betaları takip etmeye başladığımdan beri huzursuzum. Elimden geldiğince iyi örnekleri görmeye çalıştım. Durumumla iligili olabilecek olumsuz deneyimlerden olumsuz yorumları okumaktan kaçıyorum. Çünkü o korkuyu üzerime çekip gerçek olmasını istemiyorum. En nihayetinde Allah’ın dediği olacak. Aşırı stres yaptığınla kalıyor insan.

Benim değerlerim daha da kötü ilerledi. Transferin 8. Günü 41 le öğrendim 2 gün sonra 43 görünce bitti bu iş diye düşündüm. Hemşirem moral destek verdi ilaçlara devam dedi değerin artmış en azından diyerek. 13. Gün bile yüksek değildi 58 di. 17. Gün 492 20. Gün keseyi gördük. Şimdi kesenin içindekileri görmeyi bekliyoruz. Allah. Nasip ettiyse onlarıda görürürüz inşallah yarın

7 temmuz içinde grev ypacaklarını duymuştum internette . Ama gittiğimse doktorlar vardı.

Kesinlikle teslimiyet çok önemli. ben tüp bebeğe başlama zamanında planladığımız aydan bir sonraki ay başlayabilirdik. İlk hafta eşime çok kızdım erteliyorsun sürekli diye sonraki haftalarda dedim kendi kendime bu süreyi kendime ayirmaliyim. Ve bolca dua ettim. Kendimi süreci Allaha bırakma konusunda kendime zaman verdim tedavi sürecinde doktorla ilgili şüphelerim oluyodu her aklıma vesvese geldiğinde allahim doktor bozuk embriyo bile verse canı ruhu sen vereceksin ben senden istiyorum dedim. Elhamdülillah rabbime teslimiyetim sonuçsuz kalmadı. Şimdide hem yakın hem tanımadığım bi çok kişide olumsuz öykülere rast geldik geliyoruz gene diyorum Rabbım canı veren sensin. Ömrümüzü hayirli kıl. Herkes kalbine bunu ikna etmeye çalışsın. Bizim herseye ihtiyacımız var fakat bebislerin sadece bize ihtiyacı var. Gönlünüzü ferah tutun duayi dilinizden düşürmeyin. Yiyecek lokmasi varsa bizi bulacaktır allahin izniyle

Bugun ameliyat günüymüş doktorun yarın gidicez canım inşaallah güzel haberlerle dönerim lekelenmem yok çok şükür hareket etmeye de başladım

Kesinlikle ben ilk kalp atışını duymadan 2 gün evvel belirtiler gitmişti dedim kesin boş gebelik oldu keseyi gördük içi boş kesin diye 2 gün kendi kendime zehrettim ister istemez. Sonra kalp atışı değil kese içini görmek için doktora gittim bi anda doktor dedi kalp atışı oluşmuş anında kalbini dinletti ve ben şok oldum o anda. Sonra kendime çok kızdım bebisim mücadele ediyor ama ben vesveseye kendimi bırakıp bebisimi üzüyorum diye. O gün söz verdim kendime kötü düşünce kötü olan her ne varsa uzak olucam diye. Onların sadece bize ihtiyacı var. Biz kendimize iyi bakmazsak hic bir ilaç hekim onlara iyi gelmez sadece biziz önemli.

Kızlar mutfağa hiç giremez oldum bulantılarım Nirvana yaptı ya 6.haftada başladı benim 7.haftaya girdik artarak devam ediyor inşallah uzun sürmez

Benim de öyle. Herkesin üzerindeki 5 farklı kokuyu saptayabiliyorum. Elini hangi sabunla yıkamjş hangi deterjan kullanılmış yumuşatıcısı nasılmış hepsi burnumda. herşey ama herşey kokuyor

Kızlar mutfağa hiç giremez oldum bulantılarım Nirvana yaptı ya 6.haftada başladı benim 7.haftaya girdik artarak devam ediyor inşallah uzun sürmez
Bendede durum oyle erik yiyorum iyi geliyor aç kalınca daha çok bulanır etten tiksindim kurbanda 6+4 benim suan sık sık az az yemek lazim ilac almicam diye direniyorum

Bendede durum oyle erik yiyorum iyi geliyor aç kalınca daha çok bulanır etten tiksindim kurbanda 6+4 benim suan sık sık az az yemek lazim ilac almicam diye direniyorum
Ya ben ne yesem çıkarıyorum henüz iyi gelen bir meyve veya yiyecek keşfedemedim. Su bile içsem kusuyorum nolcam böyle

Kızlar hiç doktora gidip güzel haber alan yokmu ya bi içimiz açılsın artık giriyorum doktora gittim mesajı arıyorum yoksa çıkıyorum içimiz şişti bulantıda belirtiden

Teşekkür ederim randevumu iptal etmekten başka çare kalmadı. Geçen hafta da eylem yapmışlardı. Bence bu kadar sık hastaları mağdur etmek doğru değil.
Randevu zaten bulunmuyor sağlık sistemimiz bitmiş durumda malesef.. ben iki aydır devlette bir tane randevu bulamadım sürekli giri bakıyordum pes ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…