Canım sana o kadar teşekkür ederim ki öyle zor bi anımda okudum ki bu yazdıklarını . Kalbime ferahlık geldi Allah senden razı olsun inşallah benimde sağlıklıdır bebeğim . Nolur dualarını eksik etmeyin güzel anneler . Çok ihtiyaçım var ..Cnm sana umut olur mu bilmem ama bnm ilk değerim 259 2 gün sonra 483 2 gün sonrada 745 oldu. (ben 4 ay önce dış gebelikten ameliyat olmuştum.) bu değerleri görünce çok korktum yine dış gebelik diye ama çok şükür 6+5 te keseyi gördüm bu hafta içi de kalp atışlarını duymak için gideceğim inşaallah duyacağıma inanıyorum. Bnm doktorum bazen %30 luk artışlar bile yeterli oluyor dedi. Biraz uzun oldu ama ilk kızımda da böyle değerlerim az az artmıştı o yüzden yine kız olacağını düşünüyorum. Umarım seninde kucağına almak nasip olur stres yapma bebişlerimize zarar.
Çok haklı bir yorum. Bende betaları takip etmeye başladığımdan beri huzursuzum. Elimden geldiğince iyi örnekleri görmeye çalıştım. Durumumla iligili olabilecek olumsuz deneyimlerden olumsuz yorumları okumaktan kaçıyorum. Çünkü o korkuyu üzerime çekip gerçek olmasını istemiyorum. En nihayetinde Allah’ın dediği olacak. Aşırı stres yaptığınla kalıyor insan.Günaydın kizlar. Bi çok kişi burası ve diger konuşmaların olumsuz etkilediginden bahsetmiş. Burasindan kastınız sadece bu sayfa ise çok olumsuz konuşmalar yapmıyoruz anca belirtiler agrilar kanamalar. Fakat siz başka açılan konulara girip acabalarla uykularınızi kaçırıp moral bozuyosaniz eşleriniz çok çok haklı. Özellikle kötü hikayeler yada suandan kötü doğum tecrübeleri ile ilgili yazı video izliyorsaniz. Şimdiden kendinize herseyi iptal ettirin. Doğum yada gebelik süreci ile ilgili merakınız varsa lütfen ama lütfen bi sey araştırmayın. Önünüze düşse bile izlemeyin okumayın. Sağlıklı olan bebisi strese sokup üzüyorsunuz. Bu hafta sonu kına düğünumuz vardi. Fellik fellik kaçtım aglayanlardan. Ben sulu göz biriyim. Normal zamanda ağlayan birini görsem direkt ağlarım ama bebeğimin bunu yaşamaya hakkı yok. Lütfen rica ediyorum okumayın izlemeyin bi sey. Gelecekse o bebek kucağımıza alicaz. Eger nasipte yoksa tüm alem birleşse onu içimizde tutamaz. Sadece Yaradana sığının. Daha önce de demiştim gebe kadınlara şeytan çok vesvese verir diye. Siz aklınızdaki ufacık acaba düşüncesiyle şeytana ışık yakıyorsunuz. O da dünden razı verdikçe veriyor. Allaha sığının onun üstüne hiç bir güç hic bir şey yapamaz. Özellikle nas Felak. Gece uyurken sabah uyandığınızda okuyun. Allahin izniyle görünen görünmeyen herseyden korunursunuz. İlerleyen zamanlarda kendi doğumunu anlatmak isteyenler çıkacaktır karşımıza onlari da dinlemeyin ve susturun.
Benim değerlerim daha da kötü ilerledi. Transferin 8. Günü 41 le öğrendim 2 gün sonra 43 görünce bitti bu iş diye düşündüm. Hemşirem moral destek verdi ilaçlara devam dedi değerin artmış en azından diyerek. 13. Gün bile yüksek değildi 58 di. 17. Gün 492 20. Gün keseyi gördük. Şimdi kesenin içindekileri görmeyi bekliyoruz. Allah. Nasip ettiyse onlarıda görürürüz inşallah yarınCnm sana umut olur mu bilmem ama bnm ilk değerim 259 2 gün sonra 483 2 gün sonrada 745 oldu. (ben 4 ay önce dış gebelikten ameliyat olmuştum.) bu değerleri görünce çok korktum yine dış gebelik diye ama çok şükür 6+5 te keseyi gördüm bu hafta içi de kalp atışlarını duymak için gideceğim inşaallah duyacağıma inanıyorum. Bnm doktorum bazen %30 luk artışlar bile yeterli oluyor dedi. Biraz uzun oldu ama ilk kızımda da böyle değerlerim az az artmıştı o yüzden yine kız olacağını düşünüyorum. Umarım seninde kucağına almak nasip olur stres yapma bebişlerimize zarar.
kendını cok yorma lutfen ,bolca dınlenmenı onerıyorum ..Arkadaşlar selam, bu hafta 8. Haftamfayım dünden beri geçmeyen sol kasığımdan sol belime vuran ağrı var korkuyorum. Yaşayan var mı hiç ? Dün biraz çok yüzmüş olabilirim
7 temmuz içinde grev ypacaklarını duymuştum internette . Ama gittiğimse doktorlar vardı.Kızlar yarına şehir hastanesine randevu almıştım, ama doktorların yarın eylemde olduğunu duydum. Hiçbir yerden de teyit edemedim. Böyle bir şey var mı? Varsa randevu cezaya düşmesin diye iptal edeceğim yoksa e nabızdan 2 hafta randevu alınamıyor. Bilgisi duyumu olan var mı? Ne olur bilen olsun.
Bebeğim bana 4 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacaksamM muhendishanim98 canım ne yaptın doktora gittin mi bir daha
N NewbieMommy canım senden naber ben haftaya bir daha gideceğim tekrar gel 2 hafta sonra dedi sadece de folik asit verdi kan değerlerim normal çıktı .D
Kesinlikle teslimiyet çok önemli. ben tüp bebeğe başlama zamanında planladığımız aydan bir sonraki ay başlayabilirdik. İlk hafta eşime çok kızdım erteliyorsun sürekli diye sonraki haftalarda dedim kendi kendime bu süreyi kendime ayirmaliyim. Ve bolca dua ettim. Kendimi süreci Allaha bırakma konusunda kendime zaman verdim tedavi sürecinde doktorla ilgili şüphelerim oluyodu her aklıma vesvese geldiğinde allahim doktor bozuk embriyo bile verse canı ruhu sen vereceksin ben senden istiyorum dedim. Elhamdülillah rabbime teslimiyetim sonuçsuz kalmadı. Şimdide hem yakın hem tanımadığım bi çok kişide olumsuz öykülere rast geldik geliyoruz gene diyorum Rabbım canı veren sensin. Ömrümüzü hayirli kıl. Herkes kalbine bunu ikna etmeye çalışsın. Bizim herseye ihtiyacımız var fakat bebislerin sadece bize ihtiyacı var. Gönlünüzü ferah tutun duayi dilinizden düşürmeyin. Yiyecek lokmasi varsa bizi bulacaktır allahin izniylekötü hikayele hep var, yanı burda olmasa bı yere oturunca bıle ınsanlar bıseylerden olumlu,olumsuz dusunmeden bahsedebılıyor maalesef ..
mesela burda bana da yazanlar oluyor mecburen cevap verıyorum .. versen ayrı vermesen ayrı dedıklerı hesap..
ama her gebelık farklıdır, kımseyle kıyas yapıp uzmemek lazım hem bebegı hem kendımızı ..
bende senın dedıgın gıbı panık atak ve cok takıntılıyımdır ama Rabbım ne derse o oluyor teslımıyeti öğrenmeye çalışıyorum bolca dua ediyorum , iyi düşünelim güzellikler bulsun hepimizi
Bugun ameliyat günüymüş doktorun yarın gidicez canım inşaallah güzel haberlerle dönerim lekelenmem yok çok şükür hareket etmeye de başladımM muhendishanim98 canım ne yaptın doktora gittin mi bir daha
N NewbieMommy canım senden naber ben haftaya bir daha gideceğim tekrar gel 2 hafta sonra dedi sadece de folik asit verdi kan değerlerim normal çıktı .D
Kesinlikle ben ilk kalp atışını duymadan 2 gün evvel belirtiler gitmişti dedim kesin boş gebelik oldu keseyi gördük içi boş kesin diye 2 gün kendi kendime zehrettim ister istemez. Sonra kalp atışı değil kese içini görmek için doktora gittim bi anda doktor dedi kalp atışı oluşmuş anında kalbini dinletti ve ben şok oldum o anda. Sonra kendime çok kızdım bebisim mücadele ediyor ama ben vesveseye kendimi bırakıp bebisimi üzüyorum diye. O gün söz verdim kendime kötü düşünce kötü olan her ne varsa uzak olucam diye. Onların sadece bize ihtiyacı var. Biz kendimize iyi bakmazsak hic bir ilaç hekim onlara iyi gelmez sadece biziz önemli.Çok haklı bir yorum. Bende betaları takip etmeye başladığımdan beri huzursuzum. Elimden geldiğince iyi örnekleri görmeye çalıştım. Durumumla iligili olabilecek olumsuz deneyimlerden olumsuz yorumları okumaktan kaçıyorum. Çünkü o korkuyu üzerime çekip gerçek olmasını istemiyorum. En nihayetinde Allah’ın dediği olacak. Aşırı stres yaptığınla kalıyor insan.
Acaba e nabizda o yüzden mi sorunlu çalışmıyor182’ye ulaşamadım, e nabız da patlak şu an girilemiyor. Mecburen randevumu iptal edeceğim sanırım.
Bendede durum oyle erik yiyorum iyi geliyor aç kalınca daha çok bulanır etten tiksindim kurbanda 6+4 benim suan sık sık az az yemek lazim ilac almicam diye direniyorumKızlar mutfağa hiç giremez oldum bulantılarım Nirvana yaptı ya6.haftada başladı benim 7.haftaya girdik artarak devam ediyor inşallah uzun sürmez
Ya ben ne yesem çıkarıyorum henüz iyi gelen bir meyve veya yiyecek keşfedemedim. Su bile içsem kusuyorum nolcam böyleBendede durum oyle erik yiyorum iyi geliyor aç kalınca daha çok bulanır etten tiksindim kurbanda 6+4 benim suan sık sık az az yemek lazim ilac almicam diye direniyorum
AynıBenim de öyle. Herkesin üzerindeki 5 farklı kokuyu saptayabiliyorum. Elini hangi sabunla yıkamjş hangi deterjan kullanılmış yumuşatıcısı nasılmış hepsi burnumda. herşey ama herşey kokuyor
Randevu zaten bulunmuyor sağlık sistemimiz bitmiş durumda malesef.. ben iki aydır devlette bir tane randevu bulamadım sürekli giri bakıyordum pes ettimTeşekkür ederim randevumu iptal etmekten başka çare kalmadı. Geçen hafta da eylem yapmışlardı. Bence bu kadar sık hastaları mağdur etmek doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?