2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merhaba,iyi dileklerin için çok çok teşekkürler. Sende de böyle tek taraflı hafif ağrılar oluyor muydu kasık, bel ağrıları

Evet ilk aylar tek taraflı ağrılar oluyor ben de yaşadım hatta adet olacak gibi hissediyordum hep çok normal
Canım tek taraflı olması garip geliyodu bana ama herkes normal diyor , kan değerlerimde iyi olduğu için doktorum problem yok dedi. Daha cok yeni gebeliğim

Canım tek taraflı olması garip geliyodu bana ama herkes normal diyor , kan değerlerimde iyi olduğu için doktorum problem yok dedi. Daha cok yeni gebeliğim
Ben 35 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim ağrılar normal bebiş büyüdükçe arada olacak o ağrılar ileriki aylarda azalır.

Ben 35 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim ağrılar normal bebiş büyüdükçe arada olacak o ağrılar ileriki aylarda azalır.
Yerleşme kanaması yaşamış mıydın canım.yaşadıysam kaçıncı gün aca Ä

Yerleşme kanaması yaşamış mıydın canım.yaşadıysam kaçıncı gün aca Ä
Bana göre 5 doktora göre 6 haftalıkken ilkkez doktora gideceğim günün sabahı açık pembe lekelenmem oldu korkmuştum çok, ama annem bebek yerleşmiş sıkıntı yok demişti aynı gün doktora gittiğimde de sıkıntı yoktu alttan ultrasonla bakmıştı çok hafif kalp sesini bile duymuştuk hatta.

Pardon yanlış oldu. Ben ilk kez yorum yapıyorum da. Ben de sanırım 3 haftalık hamileyim. 5-6 hafta da bebeğin kalp sesi duyulduğunu bilmiyordum. Şimdiden heyecanlandım.

Merhaba ben de yazmak istedim 4 gün önce deneme oldu ama ilişkiden üç saat sonra kasık ağrılarım başladı ve 4 gündür devam ediyor ayrıca bugün bacaklarımda da aşırı bir güçsüzlük ve ağrı hissetmeye başladım hamile kalan arkadaşlar sizlerde de oldu mu acaba ?

Kızlar son adet tarihim 21 Mayıs .tahmini doğum Şubat mı oluyor mart mı acaba

Merhaba, Klomen+Catlatma ignesi sonrası gebe kalanlardanım. Yaşım 35. Bir doktor 5 aydan önce ne araba, ne uçak seyahati önerdi. En fazla 1,5 saatlik yola izin verdi. Başka doktor ise gidebilirsin dedi ama gidebilirsin diyen doktor klomen hikayesini bilmiyor. Kafam karıştı açıkçası

Merhaba ben de femara ile hamile kaldım. Yolculuğa izim veriyor doktorum. Klomenle normal gebeliğin yolculukta farkedeceğini zannetmiyorum

Merhaba ben de femara ile hamile kaldım. Yolculuğa izim veriyor doktorum. Klomenle normal gebeliğin yolculukta farkedeceğini zannetmiyorum
Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. O zaman acaba ne için izin vermemiştir vermeyen doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…