Canım merhaba,iyi dileklerin için çok çok teşekkürler. Sende de böyle tek taraflı hafif ağrılar oluyor muydu kasık, bel ağrıları2023 Şubat annelerinden selamlar kızlar. Geçen sene bu zamanlar bizler de bu heyecanları yaşıyorduk öncelikle hepinize sağlıklı huzurlu bir hamilelik dilerim. Ben şubat bekliyordum ama bebişim 37 haftalikken Ocak sonu doğdu bir hafta kuvezde kaldı oralar uzun hikaye şuan kucağımda uyuyor şükür inşallah sizler de seneye bu zamanlar bu anları yaşarsınız. Sizlere bazı tavsiyelerim olacak dinlemek isterseniz tabi ki. Öncelikle hamileliğiniz boyunca her ay farklı bir heyecan ve stres ile geçecek endişeleriniz olacak özellikle bebeğin hareketlerini hissedene kadar. içiniz rahat olsun stres yapmayın bebişler gelmek istediği zaman hiç bir şey engel olamaz onlara. Çok kilo alırsanız dert etmeyin bir şekilde gidiyor doğumdan sonra. Son ay gelmeden hazırlığınızı bitirin bebiş bu pat diye gelebilir hiç belli olmaz. Bol bol uyuyun dinlenin yürüyüş yapmayı unutmayın. Kışın dışarı çıkamadık hiç mesela evde hamile spor videoları izleyip yapabilirsiniz ama çok da zorlamayın. Bebeğinizle sürekli konuşun.İlk aylardan itibaren buna başlayın sesinize alışıp doğduğunda sizi tanısın şarkılar söyleyin göbeğinizi sık sık sevip okşayın bunların hepsinin faydasını göreceksiniz inşallah doğumdan sonra. Eşiniz de sürece dahil olsun sürekli konuşup karnınızı sevsin ki bebiş babasını da daha anne karnında tanısın bilsin. Hiç bir şeye kafayı takmayın her sorun her dert gelip geçiyor her şey olacağına varıyor. Bu anlarınızın tadını çıkarın çok güzel heyecanlar hepinize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum . İlerleyen aylarda girip tecrübelerimi aktarmak isterim ki yaşamış biri olarak yapılan bazı hataları yanlışları görmüş olursunuzVe her konu hakkında bol bol tavsiye vermek isterim hazırlıklar bez markası numarası kaç tane zıbın gerekli hangi beden olmalı kaç battaniye yeter hangi emzik biberon vb. . Hepinize kucak dolusu sevgiler
Evet ilk aylar tek taraflı ağrılar oluyor ben de yaşadım hatta adet olacak gibi hissediyordum hep çok normalCanım merhaba,iyi dileklerin için çok çok teşekkürler. Sende de böyle tek taraflı hafif ağrılar oluyor muydu kasık, bel ağrıları
Canım tek taraflı olması garip geliyodu bana ama herkes normal diyor , kan değerlerimde iyi olduğu için doktorum problem yok dedi. Daha cok yeni gebeliğimEvet ilk aylar tek taraflı ağrılar oluyor ben de yaşadım hatta adet olacak gibi hissediyordum hep çok normal
Ben 35 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim ağrılar normal bebiş büyüdükçe arada olacak o ağrılar ileriki aylarda azalır.Canım tek taraflı olması garip geliyodu bana ama herkes normal diyor , kan değerlerimde iyi olduğu için doktorum problem yok dedi. Daha cok yeni gebeliğim
Cok tesekkürler canımBen 35 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim ağrılar normal bebiş büyüdükçe arada olacak o ağrılar ileriki aylarda azalır.
Yerleşme kanaması yaşamış mıydın canım.yaşadıysam kaçıncı gün aca ÄBen 35 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim ağrılar normal bebiş büyüdükçe arada olacak o ağrılar ileriki aylarda azalır.
Bana göre 5 doktora göre 6 haftalıkken ilkkez doktora gideceğim günün sabahı açık pembe lekelenmem oldu korkmuştum çok, ama annem bebek yerleşmiş sıkıntı yok demişti aynı gün doktora gittiğimde de sıkıntı yoktu alttan ultrasonla bakmıştı çok hafif kalp sesini bile duymuştuk hatta.Yerleşme kanaması yaşamış mıydın canım.yaşadıysam kaçıncı gün aca Ä
Bana göre 5 doktora göre 6 haftalıkken ilkkez doktora gideceğim günün sabahı açık pembe lekelenmem oldu korkmuştum çok, ama annem bebek yerleşmiş sıkıntı yok demişti aynı gün doktora gittiğimde de sıkıntı yoktu alttan ultrasonla bakmıştı çok hafif kalp sesini bile duymuştuk hatta.
Merhaba ben de femara ile hamile kaldım. Yolculuğa izim veriyor doktorum. Klomenle normal gebeliğin yolculukta farkedeceğini zannetmiyorumMerhaba, Klomen+Catlatma ignesi sonrası gebe kalanlardanım. Yaşım 35. Bir doktor 5 aydan önce ne araba, ne uçak seyahati önerdi. En fazla 1,5 saatlik yola izin verdi. Başka doktor ise gidebilirsin dedi ama gidebilirsin diyen doktor klomen hikayesini bilmiyor. Kafam karıştı açıkçası
Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. O zaman acaba ne için izin vermemiştir vermeyen doktorMerhaba ben de femara ile hamile kaldım. Yolculuğa izim veriyor doktorum. Klomenle normal gebeliğin yolculukta farkedeceğini zannetmiyorum
Size özel bi sebebi yoktur içiniz rahat olsun.Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. O zaman acaba ne için izin vermemiştir vermeyen doktor
Sizin yasiniz kaçtı?Size özel bi sebebi yoktur içiniz rahat olsun.Her doktorun huyu farklı oluyor bu konularda.
28 yaşındayımSizin yasiniz kaçtı?
Sizin yaşınız bana göre bayağı genç. Belki de ondan dolayı sizinkini tehlikeli görmemiş olabilir.28 yaşındayım
İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımızaSizin yaşınız bana göre bayağı genç. Belki de ondan dolayı sizinkini tehlikeli görmemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?