Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
Insallah ınsallahAy bende gördüm çizgiyi inşallah hamilesindiirr muhakkak tekrarla testleri gün gün
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Arkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?
Eklentiler
Evet ikinci çizgi görünüyor ama on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar . Bir kaç gün sonra tekrar dene bence testi adete kaç gün var bu aradaArkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Yani normalde adetim 27 28 günde bir olur ama yumurtlamam biraz erken oldu, yani 4 ya da 5 gün var şu an, sabah tekrar yapacağım test inşallah pozitif görürümEvet ikinci çizgi görünüyor ama on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar . Bir kaç gün sonra tekrar dene bence testi adete kaç gün var bu arada
Yani daha iyi olur ilk on dakika önemliYani normalde adetim 27 28 günde bir olur ama yumurtlamam biraz erken oldu, yani 4 ya da 5 gün var şu an, sabah tekrar yapacağım test inşallah pozitif görürüm
- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 18
- 31
Bu markanın gebelik testi berbat.kuruma çizgisi çıkarıyor ben Gebeyim sanmıştım geçen ay kan verdim negatiftiArkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Kuruma çizgisi yapıyor yani bu test ... Ben çok güvenmiştim o yüzden çok sevindimBu markanın gebelik testi berbat.kuruma çizgisi çıkarıyor ben Gebeyim sanmıştım geçen ay kan verdim negatifti
- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 18
- 31
Canım sonuc nolduBenim regl günüme 10 gün var heyecanla bekliyoruumm Göğüslerimde ağrı ve ara ara kasık batmalarım oluyor sizler de ne belirtiler var
- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 18
- 31
Sonuç noldu canımMerhabalar benim 7 günüm var. Kasık ağrım var inşallah psikolojik değildir. Ovitrelle yaptıları 7 gün oldu
Hamileyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahSonuç noldu canım
- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 18
- 31
Pko varmıydı canımHamileyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Evet varPko varmıydı canım
- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 18
- 31
Kaçıncı femara deneyişin canımHamileyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
İlk deneyişim, çatlama iğmesi de oldumKaçıncı femara deneyişin canım
- 3 Ocak 2021
- 3.347
- 1.031
- 83
- 35
Merhaba kızlar ben daha önce 5 düşük yaptm sebepsiz.son bir senedir de adetlerim gecikmeli oluyor en son iki aydır da adet olmuyorum pko da yok.asıl sorum şu kızlar ovalusyon hep yaptım dün ve bugün kopkoyu çıktı bende dün elimde gebelik testi vardı öylesine yaptım çok çok silik çıktı bugünde öyle çıktı fotoda görünmüyor.ve dünden beri hafif kasık ağrım var ve de açık kahverengi damla şeklinde leke var ama çok az sizce ben yumurtluyormuyum gebemiyim yani anlam veremedim hep kullandığım gebelik testleri silik ckti size ovalusyon olanı atiyorum foto olarak dünde bugünde kopkoyu iki farklı markada da
Eklentiler
- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 30
2023 Şubat annelerinden selamlar kızlar. Geçen sene bu zamanlar bizler de bu heyecanları yaşıyorduk öncelikle hepinize sağlıklı huzurlu bir hamilelik dilerim. Ben şubat bekliyordum ama bebişim 37 haftalikken Ocak sonu doğdu bir hafta kuvezde kaldı oralar uzun hikaye şuan kucağımda uyuyor şükür inşallah sizler de seneye bu zamanlar bu anları yaşarsınız. Sizlere bazı tavsiyelerim olacak dinlemek isterseniz tabi ki. Öncelikle hamileliğiniz boyunca her ay farklı bir heyecan ve stres ile geçecek endişeleriniz olacak özellikle bebeğin hareketlerini hissedene kadar. içiniz rahat olsun stres yapmayın bebişler gelmek istediği zaman hiç bir şey engel olamaz onlara. Çok kilo alırsanız dert etmeyin bir şekilde gidiyor doğumdan sonra. Son ay gelmeden hazırlığınızı bitirin bebiş bu pat diye gelebilir hiç belli olmaz. Bol bol uyuyun dinlenin yürüyüş yapmayı unutmayın. Kışın dışarı çıkamadık hiç mesela evde hamile spor videoları izleyip yapabilirsiniz ama çok da zorlamayın. Bebeğinizle sürekli konuşun.İlk aylardan itibaren buna başlayın sesinize alışıp doğduğunda sizi tanısın şarkılar söyleyin göbeğinizi sık sık sevip okşayın bunların hepsinin faydasını göreceksiniz inşallah doğumdan sonra. Eşiniz de sürece dahil olsun sürekli konuşup karnınızı sevsin ki bebiş babasını da daha anne karnında tanısın bilsin. Hiç bir şeye kafayı takmayın her sorun her dert gelip geçiyor her şey olacağına varıyor. Bu anlarınızın tadını çıkarın çok güzel heyecanlar hepinize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum . İlerleyen aylarda girip tecrübelerimi aktarmak isterim ki yaşamış biri olarak yapılan bazı hataları yanlışları görmüş olursunuz Ve her konu hakkında bol bol tavsiye vermek isterim hazırlıklar bez markası numarası kaç tane zıbın gerekli hangi beden olmalı kaç battaniye yeter hangi emzik biberon vb. . Hepinize kucak dolusu sevgiler