Insallah ınsallahAy bende gördüm çizgiyiinşallah hamilesindiirr muhakkak tekrarla testleri gün gün
Evet ikinci çizgi görünüyor ama on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar . Bir kaç gün sonra tekrar dene bence testi adete kaç gün var bu aradaArkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?
Yani normalde adetim 27 28 günde bir olur ama yumurtlamam biraz erken oldu, yani 4 ya da 5 gün var şu an, sabah tekrar yapacağım test inşallah pozitif görürümEvet ikinci çizgi görünüyor ama on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar . Bir kaç gün sonra tekrar dene bence testi adete kaç gün var bu arada
Yani daha iyi olur ilk on dakika önemliYani normalde adetim 27 28 günde bir olur ama yumurtlamam biraz erken oldu, yani 4 ya da 5 gün var şu an, sabah tekrar yapacağım test inşallah pozitif görürüm
Bu markanın gebelik testi berbat.kuruma çizgisi çıkarıyor ben Gebeyim sanmıştım geçen ay kan verdim negatiftiArkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?
Kuruma çizgisi yapıyor yani bu test ... Ben çok güvenmiştim o yüzden çok sevindimBu markanın gebelik testi berbat.kuruma çizgisi çıkarıyor ben Gebeyim sanmıştım geçen ay kan verdim negatifti
Canım sonuc nolduBenim regl günüme 10 gün var heyecanla bekliyoruumm Göğüslerimde ağrı ve ara ara kasık batmalarım oluyor sizler de ne belirtiler var
Sonuç noldu canımMerhabalar benim 7 günüm var. Kasık ağrım var inşallah psikolojik değildir. Ovitrelle yaptıları 7 gün oldu
HamileyimSonuç noldu canım
Pko varmıydı canımHamileyimRabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Evet varPko varmıydı canım
Kaçıncı femara deneyişin canımHamileyimRabbim sizlere de nasip etsin inşallah
İlk deneyişim, çatlama iğmesi de oldumKaçıncı femara deneyişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?