Merhaba benım de 6 gun var bır belırtım yok benım dıger gebelıgımde de olmamıstı ıkı bos gebelık yasadım bır kızım var bakalım nasıpBenim regl günüme 10 gün var heyecanla bekliyoruumm Göğüslerimde ağrı ve ara ara kasık batmalarım oluyor sizler de ne belirtiler var
Psikolojik olabiliyor evet bende geçen ay öyle yaşadım inşallah güzel haberler alırız hep beraberMerhabalar benim 7 günüm var. Kasık ağrım var inşallah psikolojik değildir. Ovitrelle yaptıları 7 gün oldu
Ne zamandır istiyordunuz bizim 2 ay olduMerhaba benım de 6 gun var bır belırtım yok benım dıger gebelıgımde de olmamıstı ıkı bos gebelık yasadım bır kızım var bakalım nasıp
Çizgiyi gördüm hemen mi çıktıNormalde bugün günümdü adet olmadim
Dunde test yaptım ama var mi bilmiyorum
Yumurtlamanin 13. Gununde olmus oluyorum
Evet 3. Dakikada belirdi sonra netlestiÇizgiyi gördüm hemen mi çıktı
Bence var, kan testi verin bencdEvet 3. Dakikada belirdi sonra netlesti
Bilmiyorum acik kahve akintim basladi sanirim regl geliyorBence var, kan testi verin bencd
Yerlesme de olabilirBilmiyorum acik kahve akintim basladi sanirim regl geliyor
Aslinda aklima takilan o yani simdi ben 25.04 te yumurtladimYerlesme de olabilir
Ay bende gördüm çizgiyiNormalde bugün günümdü adet olmadim
Dunde test yaptım ama var mi bilmiyorum
Yumurtlamanin 13. Gununde olmus oluyorum
Rabbim nasip eder inşallah hepimizeKızlar inşallah banada nasip olur buraya gelmek şuan yumurta büyütme tedavisi görüyorum çatlatma iğnesi vuracam haftaya bana dua edin nolur
İnşallah canımRabbim nasip eder inşallah hepimizebende regl günümü bekliyorum öğrenmek için inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?