2023 Şubat annelerinden selamlar kızlar. Geçen sene bu zamanlar bizler de bu heyecanları yaşıyorduk öncelikle hepinize sağlıklı huzurlu bir hamilelik dilerim. Ben şubat bekliyordum ama bebişim 37 haftalikken Ocak sonu doğdu bir hafta kuvezde kaldı oralar uzun hikaye şuan kucağımda uyuyor şükür inşallah sizler de seneye bu zamanlar bu anları yaşarsınız. Sizlere bazı tavsiyelerim olacak dinlemek isterseniz tabi ki. Öncelikle hamileliğiniz boyunca her ay farklı bir heyecan ve stres ile geçecek endişeleriniz olacak özellikle bebeğin hareketlerini hissedene kadar. içiniz rahat olsun stres yapmayın bebişler gelmek istediği zaman hiç bir şey engel olamaz onlara. Çok kilo alırsanız dert etmeyin bir şekilde gidiyor doğumdan sonra. Son ay gelmeden hazırlığınızı bitirin bebiş bu pat diye gelebilir hiç belli olmaz. Bol bol uyuyun dinlenin yürüyüş yapmayı unutmayın. Kışın dışarı çıkamadık hiç mesela evde hamile spor videoları izleyip yapabilirsiniz ama çok da zorlamayın. Bebeğinizle sürekli konuşun.İlk aylardan itibaren buna başlayın sesinize alışıp doğduğunda sizi tanısın şarkılar söyleyin göbeğinizi sık sık sevip okşayın bunların hepsinin faydasını göreceksiniz inşallah doğumdan sonra. Eşiniz de sürece dahil olsun sürekli konuşup karnınızı sevsin ki bebiş babasını da daha anne karnında tanısın bilsin. Hiç bir şeye kafayı takmayın her sorun her dert gelip geçiyor her şey olacağına varıyor. Bu anlarınızın tadını çıkarın çok güzel heyecanlar hepinize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum . İlerleyen aylarda girip tecrübelerimi aktarmak isterim ki yaşamış biri olarak yapılan bazı hataları yanlışları görmüş olursunuz

Ve her konu hakkında bol bol tavsiye vermek isterim hazırlıklar bez markası numarası kaç tane zıbın gerekli hangi beden olmalı kaç battaniye yeter hangi emzik biberon vb. . Hepinize kucak dolusu sevgiler