Ay neden böyle bu bebişler içten içe kıskanıyorumBenimki öyle. Bana alternatif biri varsa benimle işi yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 53
- 34
- 8 Aralık 2019
- 2.649
- 3.008
- 133
- 32
YAlandan bakıyolar muhtemelen9.ay da istersen yapılıyor ben yaptırmayacağım. Parmaktan kan ne ya hiç duymadım kan grubuna bakmak için desem doğumda bakmışlardır heralde . Demire o kadar az kanla bakılıyorsa hastanede kanına baktırın niye diyorlar asıl demir için baktırın diyorlardı
Ben vermedim grupda verende duymadım hiçİyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya eşim tutturdu çocuğa az bişey paça çorbası içirelim diye çok yararlıymış falan ben içirmeyelim dedim araştırdım bazı doktorlar 8. Ayda içireilebşlir diyor bazılarıysa 1 yaşından önce verilmemeli diyor . Hiç veren var mı acaba
Kan değerine bakmışlar ama normalde tahlil almaları lazım yani damardan bence bizim iyle yaptılar her şeyine baktılar vitaminlerini vs bir sorun yok çok şükür. Kızılay da mesela kan vermeden önce o cihazla parmağınızdan bakıp kan degerinize bakarlar ama bebekte bende ilk defa duydum açıkçasıParmaktan bebebk kanı hiç duymadım görmedim ya neden öyle yaptılar acaba
Ayyyy kızlaaarrr, bizim diş sandığımız şey meğer çocuğum boğaz enfeksiyonu olmuş, dün akşam 38 buçuk ile çam sakuraya acile götürdük 39 a yükseldi orda hemen şurup verdiler doktor dedi ki bırakamam bu ateşle serum verelim dedi bizim bebe ağlamaktan bitik düştü kuzum da serum taktirmadik çünkü durmazdi yani şimdi ateş düşürücü ve antibiyotik kullanıyoruz. Antibiyotik kullanmayi sevmiyorum amaaaa yapcak bir şey yok aslında var da biz eşimle bu konu da anlaşamıyoruz ben tamamen doğal yollardan iyileştirme tarafındayim o ise tamamen bilimci mesela udi hindi yağı var boğaz enfeksiyonu için mükemmel bir yağ ben kendimde içiyorum ve geçiyor hemen, Ali kereme de hasta olur gibi olduğunda vermiştim şükür ki olmamıştı amaaaa canım kocaaam doktolar.ne diyorlarsa o dur der her zaman
- 8 Aralık 2019
- 2.649
- 3.008
- 133
- 32
Çok geçmiş olsunAyyyy kızlaaarrr, bizim diş sandığımız şey meğer çocuğum boğaz enfeksiyonu olmuş, dün akşam 38 buçuk ile çam sakuraya acile götürdük 39 a yükseldi orda hemen şurup verdiler doktor dedi ki bırakamam bu ateşle serum verelim dedi bizim bebe ağlamaktan bitik düştü kuzum da serum taktirmadik çünkü durmazdi yani şimdi ateş düşürücü ve antibiyotik kullanıyoruz. Antibiyotik kullanmayi sevmiyorum amaaaa yapcak bir şey yok aslında var da biz eşimle bu konu da anlaşamıyoruz ben tamamen doğal yollardan iyileştirme tarafındayim o ise tamamen bilimci mesela udi hindi yağı var boğaz enfeksiyonu için mükemmel bir yağ ben kendimde içiyorum ve geçiyor hemen, Ali kereme de hasta olur gibi olduğunda vermiştim şükür ki olmamıştı amaaaa canım kocaaam doktolar.ne diyorlarsa o dur der her zaman
Bebeğim dünden beri biraz hasta kusuyor ve ara ara ateşi çıkıyor sabah eşim paça çorbası getirmiş bunu içir uyanınca diye.Tam yazmaya geliyordum siz fe yazmışsınız.İcirdinlz miİyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya eşim tutturdu çocuğa az bişey paça çorbası içirelim diye çok yararlıymış falan ben içirmeyelim dedim araştırdım bazı doktorlar 8. Ayda içireilebşlir diyor bazılarıysa 1 yaşından önce verilmemeli diyor . Hiç veren var mı acaba
- 19 Mayıs 2024
- 2.026
- 1.320
- 48
Gece hiç uyanmayan bir bebek olsa şuan ayırırdım normalde bu konuda katıydım anne yanında olmalı diye ama yaşadıkça anladım uok odası ayrılmalıSelamlar. Herkese bir sorum var. Çocuğunuzun yatağını ne zaman ayıracaksınız? Yani ayrı odaya geçireceksiniz?
Çok geçmiş olsun canım, bizde de durum tam tersi ben doktorlar ne derseciyim eşim doğalcı  ama onun doğadan anladığı çok çok kötü olmadığı sürece hiçbir şey vermemekAyyyy kızlaaarrr, bizim diş sandığımız şey meğer çocuğum boğaz enfeksiyonu olmuş, dün akşam 38 buçuk ile çam sakuraya acile götürdük 39 a yükseldi orda hemen şurup verdiler doktor dedi ki bırakamam bu ateşle serum verelim dedi bizim bebe ağlamaktan bitik düştü kuzum da serum taktirmadik çünkü durmazdi yani şimdi ateş düşürücü ve antibiyotik kullanıyoruz. Antibiyotik kullanmayi sevmiyorum amaaaa yapcak bir şey yok aslında var da biz eşimle bu konu da anlaşamıyoruz ben tamamen doğal yollardan iyileştirme tarafındayim o ise tamamen bilimci mesela udi hindi yağı var boğaz enfeksiyonu için mükemmel bir yağ ben kendimde içiyorum ve geçiyor hemen, Ali kereme de hasta olur gibi olduğunda vermiştim şükür ki olmamıştı amaaaa canım kocaaam doktolar.ne diyorlarsa o dur der her zaman
- 4 Eylül 2024
- 139
- 125
- 18
- 32
Ayyyy kızlaaarrr, bizim diş sandığımız şey meğer çocuğum boğaz enfeksiyonu olmuş, dün akşam 38 buçuk ile çam sakuraya acile götürdük 39 a yükseldi orda hemen şurup verdiler doktor dedi ki bırakamam bu ateşle serum verelim dedi bizim bebe ağlamaktan bitik düştü kuzum da serum taktirmadik çünkü durmazdi yani şimdi ateş düşürücü ve antibiyotik kullanıyoruz. Antibiyotik kullanmayi sevmiyorum amaaaa yapcak bir şey yok aslında var da biz eşimle bu konu da anlaşamıyoruz ben tamamen doğal yollardan iyileştirme tarafındayim o ise tamamen bilimci mesela udi hindi yağı var boğaz enfeksiyonu için mükemmel bir yağ ben kendimde içiyorum ve geçiyor hemen, Ali kereme de hasta olur gibi olduğunda vermiştim şükür ki olmamıştı amaaaa canım kocaaam doktolar.ne diyorlarsa o dur der her zaman
Geçmiş olsun kızlarBebeğim dünden beri biraz hasta kusuyor ve ara ara ateşi çıkıyor sabah eşim paça çorbası getirmiş bunu içir uyanınca diye.Tam yazmaya geliyordum siz fe yazmışsınız.İcirdinlz mi
- 17 Nisan 2023
- 2.100
- 1.595
- 53
- 31
- 9 Haziran 2023
- 3.401
- 2.564
- 53
- 36
Valla ne yiyorsa veriyorum ilerde yemek ayrımı yapacak olmuş 9 aylık dün kurulu fasulye yedı bır güzel maşallah aşı olduk bugün 11.600 gram kafa 47 cm boy unuttumkız sömürdü emdıı ısırıp yıyemedıAbooo kız sirkeli tuzlu nasıl verdin ben hala tuz baharat işini tam aşamadım bazen bizim yemekleri tadıyor ama ona bile vicdanım sızlıyor tuzlu diye
- 9 Haziran 2023
- 3.401
- 2.564
- 53
- 36
Çok çok gevmıs olsun kızlar salgın varGeçmiş olsun kızlar
- 9 Haziran 2023
- 3.401
- 2.564
- 53
- 36
Var canım benı bugün cagırdılar kızamık asısı tek ası oldu bataktan 1 doz ıkıncıeıde 1 yasında dedıKızlar buarada saglik ocaginda izlem vardi gittim parmakdan kan aldilar baktilar o an sormamisim tam olarak ne oldugunu bildiğiniz şeker ölçüm cihazıyla aynıydi kani iyi dedi o ne demekse + bana 9.ayda aşıya gel demediler 1.yaşından sonra 1 hafta içinde gelebilirsin dediler 9da aşı yokmuydu ya
Bizimki gece sürekli uyanıyor bizi arıyor hatta kendi beşiğinde değil bizim yatağiniz da yatmak istiyor ama mesela Ablamin kızı asya bir yaşına geldiğinde ablam odasını ayırmıştı öğretmişti ona mesela gece olunca koyuyordu beşiğine el sallıyordu iyle uyuyordu bu arada ablam okul öncesi öğretmenliği yapıyor yani bu konularda biraz katı davrandi mesela hiç ayağında veya normal şekilde sallatmadan uyurdu öyle alıştırdi aamaaaaann ben valla yapamıyorum diyorum ki zaten nereye kadar yanımızda yatcak yatsın isteeee anneee kokusu alsinnn kuzum uyusunnnn oyyy büyüyünce elin kizlarinin yanında uyucaklar şimdi benim yanımda uyusun doya doyaGece hiç uyanmayan bir bebek olsa şuan ayırırdım normalde bu konuda katıydım anne yanında olmalı diye ama yaşadıkça anladım uok odası ayrılmalı
- 9 Haziran 2023
- 3.401
- 2.564
- 53
- 36
- 9 Haziran 2023
- 3.401
- 2.564
- 53
- 36
Benım oğlum uyanmıyor gece maşallah brnım odamda besıgındr yatıyorBizimki gece sürekli uyanıyor bizi arıyor hatta kendi beşiğinde değil bizim yatağiniz da yatmak istiyor ama mesela Ablamin kızı asya bir yaşına geldiğinde ablam odasını ayırmıştı öğretmişti ona mesela gece olunca koyuyordu beşiğine el sallıyordu iyle uyuyordu bu arada ablam okul öncesi öğretmenliği yapıyor yani bu konularda biraz katı davrandi mesela hiç ayağında veya normal şekilde sallatmadan uyurdu öyle alıştırdi aamaaaaann ben valla yapamıyorum diyorum ki zaten nereye kadar yanımızda yatcak yatsın isteeee anneee kokusu alsinnn kuzum uyusunnnn oyyy büyüyünce elin kizlarinin yanında uyucaklar şimdi benim yanımda uyusun doya doya
- 9 Haziran 2023
- 3.401
- 2.564
- 53
- 36
Sizde de iştah kaybı oldu mu ya bizimki hiç bir şey yemek istemiyor 3 gün oldu be hala aynı resmen yüzü küçüldü yavrum ne güzel yiyorduBebeğim dünden beri biraz hasta kusuyor ve ara ara ateşi çıkıyor sabah eşim paça çorbası getirmiş bunu içir uyanınca diye.Tam yazmaya geliyordum siz fe yazmışsınız.İcirdinlz mi
- 19 Mayıs 2024
- 2.026
- 1.320
- 48
Sağlık ocağında vitaminlere bakmıyorlar yetkileri yok damardan yani, belki ondan sadece bebeklere özel parmaktan bakmışlardırKan değerine bakmışlar ama normalde tahlil almaları lazım yani damardan bence bizim iyle yaptılar her şeyine baktılar vitaminlerini vs bir sorun yok çok şükür. Kızılay da mesela kan vermeden önce o cihazla parmağınızdan bakıp kan degerinize bakarlar ama bebekte bende ilk defa duydum açıkçası