Bizleride bilgilendirin canlar bende ilkdefa olcemmm cok korkuom tecrubesiz hareketlet yapmiyimmmm .. sizler yasamissiniz allahim yasatmasin bidaha allahim bilir yine de guzel.kalbinize gore versinnEvet İlkler tecrübesiz olduğumuz zamana denk geldi bence. Ben o kadar çok su içmiştim ki transferden sonra ilk on dakikasında bacaklarımı sallamaya başladım tutabileyim diye belki de yavrum ordan oraya savruldu tutunamadıbu sefer daha dikkatli olcam inşallah
Ya kızlar bugün iğnemin 5. günüydü akşam benden bi akıntı geldi genelde yumurtlama zamanımda böyle akıntı gelir benden çatlamamıştır dimi bu büyütmeye çalıştığım yumurtalarım
Çatlamamıştır canım zaten onun için bir iğne veriyor doktorun çatlamasını önlemek içinYa kızlar bugün iğnemin 5. günüydü akşam benden bi akıntı geldi genelde yumurtlama zamanımda böyle akıntı gelir benden çatlamamıştır dimi bu büyütmeye çalıştığım yumurtalarım
Hoşgeldin canımm sağlıkla pozitifleri görürsün inşallahMerabaaaaa ben de tup bebege baslayanlardanimmm gerekli kan tahlili verdim rahim filmine girdim esimde verdi sikinti yok cok sukur esimde benim rahim filmijde rahimde miyom gordu heme beni histereskobi yapti rahime cizik bide kanumda katil hucre cikti transferden once makrofaj asisi yapceklermis ayy cok heyecanliyim suanbeklemedeyom adet olunc haber vercem kusirabakmazsaniz bilmedigim icin soruyorjm OP ne? Yumurta toplama islemimi ?omdan cok korkuyom cok agri oluyo mu uyaninca? Ilk def gittim tüp bebek merkezine ....
Evet canım yumurta toplamadan önce yumurtalarını büyütüyorlar. İnan korkulacak hiçbir şey yok bende çok stresliydim başladığımda ama çok rahat geçti zaten bebeğinin olabilme ihtimalini düşünüp gayet güzel atlatıyorsun her şeyiMerabaa yumurta toplamaaa olmadan oncemi kullaniliyo.bilgi verir misiiniz
Ay ne bileyim korktum bi anÇatlamamıştır canım zaten onun için bir iğne veriyor doktorun çatlamasını önlemek için
Canım sen cetrotide iğne kullanmıyor musunAy ne bileyim korktum bi an
Yok kullanmıyorum bana dekort coraspirin ve ganolf verdiCanım sen cetrotide iğne kullanmıyor musun
Yeni mi başladın canım yumurta büyütme tedavisineYok kullanmıyorum bana dekort coraspirin ve ganolf verdi
Evet şimdi ikinci muayeneme gireceğimYeni mi başladın canım yumurta büyütme tedavisine
Verirler o zaman sana da hadi hayırlısı rast gitsin inşallahEvet şimdi ikinci muayeneme gireceğim
Amiiiiin inşallahVerirler o zaman sana da hadi hayırlısı rast gitsin inşallah
Canım nasıl geçti muayene yumurtalar istenilen şekilde büyümüşler miEvet şimdi ikinci muayeneme gireceğim
Korkmaniz çok normal bende çok endişelendim daha önce kürtajda alerjim sebebiyle zor olmuştu ama uyandığımda hiç korkacak bişey yoktu ağrıyı adet ağrısı gibi düşünebilirsiniz öyle çok kötü falan değil hatta ben cıktığımda hiç yoktu kahvaltıya gittik ikinci gün idrara çıkınca biraz daha hissettim üçüncü gün tamamen normale döndüm güzel güzel yumurtalariniz olsun içinizi ferah tutmaya çalışınOPu sonra kendinizi nasil hissediyosunuz ben cok korkuyorum ya ayilinca agrim olcek diehistereskobi yapilfimmm suan kanamam var hafif adet gelmesinide bekliozzzz sonra bende baslicem artik yumurta takibine cok zor mu? Ne olur bana bilgin verin ki korkularimi yeneyim
Büyümüşler ek iğneler yazdı canım dediğin gibi pergoveris arıyoruz her yerdeCanım nasıl geçti muayene yumurtalar istenilen şekilde büyümüşler mi
Dolu dolu yumurtaların olsun inşallahBüyümüşler ek iğneler yazdı canım dediğin gibi pergoveris arıyoruz her yerdecumartesi anesteziye çıkacağım çarşamba toplarız dedi doktor
Eğer bir sorun olmazsa inşallah baya bir yumurtam var pcos var bende çünküDolu dolu yumurtaların olsun inşallah
Merhaba yazinizi okuyunca kendimden ornek vermek istedim , bende 14 yildir tedavi goruyorum agustosta tekrar transfer oldum elhamdülillah cok sukur tutundu onceki transferlerimde transferden sonra yarim saat yatirirlardi bende kalkmazdim acikcasi.... ama bu son transferimde odaya cikardilar beni o kadar sıkıştım ki kıvranıyorum altıma işicem yada o yataktan kalkicam eşim surgu getirdi surgu altta ben ustte esim odada kivraniyom asla yapamam dedim ben kalkiyorum dedim kendimi sıkıyorum ve surekli sallıyorum bu embriyolar icin daha riskli dedim kalktim tuvalete gittim yanlis hatirlamiyosam 15. Dakkaydi eksigi vardir fazlasi yoktur esim bana oyle kizdi ki aferin sana iyi halt ediyon falan dedi... bazi klinikler transfer sonrasi hastayi hemen kaldiriyorlarmis o yuzden bunu hic dert etmedim kendime.. ayni gun 4 saatten fazla yol geldim markete gittik cerezciye gittik eve geldim kendime guzel bi avakado salatasi yaptim oturdum onu yedim ( bu arada kesinlikle bu surecte avakado cig badem cig kabak cekirdegi yemenizi oneririm ben ananasta yemistim )Evet İlkler tecrübesiz olduğumuz zamana denk geldi bence. Ben o kadar çok su içmiştim ki transferden sonra ilk on dakikasında bacaklarımı sallamaya başladım tutabileyim diye belki de yavrum ordan oraya savruldu tutunamadıbu sefer daha dikkatli olcam inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba yazinizi okuyunca kendimden ornek vermek istedim , bende 14 yildir tedavi goruyorum agustosta tekrar transfer oldum elhamdülillah cok sukur tutundu onceki transferlerimde transferden sonra yarim saat yatirirlardi bende kalkmazdim acikcasi.... ama bu son transferimde odaya cikardilar beni o kadar sıkıştım ki kıvranıyorum altıma işicem yada o yataktan kalkicam eşim surgu getirdi surgu altta ben ustte esim odada kivraniyom asla yapamam dedim ben kalkiyorum dedim kendimi sıkıyorum ve surekli sallıyorum bu embriyolar icin daha riskli dedim kalktim tuvalete gittim yanlis hatirlamiyosam 15. Dakkaydi eksigi vardir fazlasi yoktur esim bana oyle kizdi ki aferin sana iyi halt ediyon falan dedi... bazi klinikler transfer sonrasi hastayi hemen kaldiriyorlarmis o yuzden bunu hic dert etmedim kendime.. ayni gun 4 saatten fazla yol geldim markete gittik cerezciye gittik eve geldim kendime guzel bi avakado salatasi yaptim oturdum onu yedim ( bu arada kesinlikle bu surecte avakado cig badem cig kabak cekirdegi yemenizi oneririm ben ananasta yemistim )
Demem o ki tutacagi olunca gercekten hersey bahane oluyor ... Rabbim burda umutla bekleyen butun kader arkadaslarima nasip etsin insaAllah..cumlemize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Sağlıklı olması önmeli canım benim toplamada 15 toplandı 3.gün 12 tane kalmıştı 5.güne 4 tane ulaştı burada 30 yumurta toplayıp 5.güne bir tane yumurtayla gelen var inşallah güzelce döllenirEğer bir sorun olmazsa inşallah baya bir yumurtam var pcos var bende çünkü
Amiiiiiin inşallah bolca döllenir 5. Gün olur çünkü nasip olursa çok çocuk istiyoruz kalabalık bir aileSağlıklı olması önmeli canım benim toplamada 15 toplandı 3.gün 12 tane kalmıştı 5.güne 4 tane ulaştı burada 30 yumurta toplayıp 5.güne bir tane yumurtayla gelen var inşallah güzelce döllenir