Benimde dün opu oldum.cumartesi gününe kadar gidebilecekler mi çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısıBugün benimde opuda sonra 5.gun bakalım kaçı donacak transfere kadar geçen zaman nasıl geçecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde dün opu oldum.cumartesi gününe kadar gidebilecekler mi çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısıBugün benimde opuda sonra 5.gun bakalım kaçı donacak transfere kadar geçen zaman nasıl geçecek
İnsllah tutunur yavrularımız bu kez kuzum benim tek embriyom var zaten yoksa tekrar başa döneceğiz zor gerçekten Rabbim hepimixe yardım etsinAy ben de ağladım eşimle baya tartışmıştım onu saymıyorum bile beşinci gün embriyosu alacağım inşallah
Sagol bacım. Bızımkı bişi demedı banaCanım ilaçları bıraktıktan sonra bir hafta içerisinde adet oluyorsun eğer olmazsan doktoruna görüş adet söktürücü verir büyük ihtimal çünkü benim doktorum bu şekilde söylemişti
Merhaba bende pazartesi günü opu günüm çok heyecanlıyım pcos var doktorum glifor ve çok fazla vitamin ilacı verdi sizde kullandiniz mi aşırı midemi bulandırıyo ilaclarHerkese selamlarrr ocak ayında transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimize destek olabiliriz
İnşallah canım benim üç tane kaldı bir tane tek bir tane çift. Bebeklerimiz için her şeye katlanıyoruz işteİnsllah tutunur yavrularımız bu kez kuzum benim tek embriyom var zaten yoksa tekrar başa döneceğiz zor gerçekten Rabbim hepimixe yardım etsin
Ay aman bu doktorlarda canları nasıl isterse öyle allahtan beni sürekli arayıp geri kalan süreç hakkında bilgilendirdilerSagol bacım. Bızımkı bişi demedı bana
Merhaba canım hoşgeldinn bana sadece devit3 ve omega vermişlerdi onun yan etkisini hissetmedimMerhaba bende pazartesi günü opu günüm çok heyecanlıyım pcos var doktorum glifor ve çok fazla vitamin ilacı verdi sizde kullandiniz mi aşırı midemi bulandırıyo ilaclar
Bende d3 b12 çinko tarlusol aglifertil pholicqps bide zınzıno balık yağı kullaniyorumMerhaba canım hoşgeldinn bana sadece devit3 ve omega vermişlerdi onun yan etkisini hissetmedim
Ay ne kadar çokmuş valla ben zaten hap yutamıyordum hep dua ediyordum inşallah hap çok olmaz diye Allah da yüzüme baktı. Gerçi mecbur olunca yutuyorsun da Allah yardımcın olsun canımBende d3 b12 çinko tarlusol aglifertil pholicqps bide zınzıno balık yağı kullaniyorum
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur canımSelam kızlar benim de Eylül de bir denemem oldu , tuttu değer gördük sonra düştü değerim . Şimdi tekrar dondurulmuş embriyo transferi olmayı düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun inş .
Evet gerçekten çok zor yutmak Allahim inşallah yüzümüze bakar bu cefanin sefasını da sürerizAy ne kadar çokmuş valla ben zaten hap yutamıyordum hep dua ediyordum inşallah hap çok olmaz diye Allah da yüzüme baktı. Gerçi mecbur olunca yutuyorsun da Allah yardımcın olsun canım
Sagolsun benı de 230 km öteye ayagına cagırdı negatıf demek içın. O bildiğim bıseydı de adetim hakkında da ıkı kelam edeydı iyiydiAy aman bu doktorlarda canları nasıl isterse öyle allahtan beni sürekli arayıp geri kalan süreç hakkında bilgilendirdiler
Hayırlısı olsun insan eli hep kalbinde bekliyor haber gelene kadar bizim embriyolar bugün donduruldu inşallah transferde hepimize güzel sonuçlar görmek nasip olurBenimde dün opu oldum.cumartesi gününe kadar gidebilecekler mi çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı
Ayy yok biz uzaktan iletişime geçtik zaten negatif bi de bunun üstüne o kadar yol masraf çekemezdimSagolsun benı de 230 km öteye ayagına cagırdı negatıf demek içın. O bildiğim bıseydı de adetim hakkında da ıkı kelam edeydı iyiydi
Valla eşim gidelim dedı gittik canı gezme istedı heralde onunda...Ayy yok biz uzaktan iletişime geçtik zaten negatif bi de bunun üstüne o kadar yol masraf çekemezdim
Merabaaaaa ben de tup bebege baslayanlardanimmm gerekli kan tahlili verdim rahim filmine girdim esimde verdi sikinti yok cok sukur esimde benim rahim filmijde rahimde miyom gordu heme beni histereskobi yapti rahime cizik bide kanumda katil hucre cikti transferden once makrofaj asisi yapceklermis ayy cok heyecanliyim suanbeklemedeyom adet olunc haber vercem kusirabakmazsaniz bilmedigim icin soruyorjm OP ne? Yumurta toplama islemimi ?omdan cok korkuyom cok agri oluyo mu uyaninca? Ilk def gittim tüp bebek merkezine ....Kızlar merhaba 1 hafta önce opu işlemim oldu 27 yumurtam toplandı 7 tanesi bugün donduruldu 2. Adetinin 2. Gününde gel transfer için hazırlık yapıcaz dedi yani Ocak ayına denk gelecek hazırlık derken transferden önce de mi iğne kullanıyoruz nasıl oluyor
Merabaa yumurta toplamaaa olmadan oncemi kullaniliyo.bilgi verir misiinizCanım yaklaşık olarak bir hafta kullanıyorsun doktorun yumurtalarının büyüklüğüne göre devam da ettirebilir ya da tamam da diyebilir
OPu sonra kendinizi nasil hissediyosunuz ben cok korkuyorum ya ayilinca agrim olcek die histereskobi yapilfimmm suan kanamam var hafif adet gelmesinide bekliozzzz sonra bende baslicem artik yumurta takibine cok zor mu? Ne olur bana bilgin verin ki korkularimi yeneyimBugün benimde opuda sonra 5.gun bakalım kaçı donacak transfere kadar geçen zaman nasıl geçecek