2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam canımm
Ben mecburen yaptıracağım. İkizlere gebeyim çünkü. Hala hangi firma olsun seçemedim. Araştıran fikri olan varsa yazsın lütfen. Burda başladık yolculuğa kopmayalım
Merhaba, ben acıbadem maslakta tedavi oldum. Takıbımıde orda bir kadın doğumcuda devam ediyorum.
Bana iki brosur verdı. Biri daha cok kafama yattı. Dokucell diye bir firma. Bir arkadasım genox önerdi ama o içime sinmedi internetteki yorumlardan. Çokta fazla bir seçeneğimiz yok sanırım. Neyi araştırsam hep bi yorum çıkıyor karşıma. Allah şansımızı bahtımızı bol eylesin. İyi insanlarla karşılaştırsın.

Kızlar selamm siz baya ilerlediniz birşey sormak istiyorum bu sürecte progestan, duphaston, estrofem bu ilaçlara rapor çıkartan oldumu ?

Kızlar selamm siz baya ilerlediniz birşey sormak istiyorum bu sürecte progestan, duphaston, estrofem bu ilaçlara rapor çıkartan oldumu ?
Canım ben estrofemi dahiliyeden yazdırıyordum progestan 25 mgyi devlet karşılamıyor 50 mg yi devlet karşılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…