Şuna 12+5 oldukSelaamBen de 12. haftaya kadar tüm ilaçlara devam ettim. 12. haftadan sonra doktor hemen hemen hepsini kesti. Progestan fitil, prolutex iğne ve estrofemi aşamalı bıraktırdı. Diğerlerini direkt kesti. Bu da beni biraz germişti açıkçası çünkü doğal yollu üç gebelik kaybım vardı. Ama çok şükür bir sorun olmadı. Şu an sadece multivitamin, demir, magnezyum, oksapar ve coraspin kullanıyorum. Oksaparı 32. haftaya kadar kullanacağımızı söyledi. 13+4 olduk bugün.
Bu yorumu arıyordum tşk ederimprogesteron hormonunun amacı rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayıp, hamilelik oluşmasını desteklemek. vücut tarafından salgılandığında bir noktada eğer bebek yoksa hormon düşüşe geçiyor ve regl oluyoruz. dolayısıyla bu hormonu dışardan aldığınız sürece vücut kendini gebeliğe hazırlanıyor sandığı için regl olmanız mümkün değil. ne zaman ki ilaç almayı bırakırsınız, o vakit regl olursunuz.
Ben fetal verdim daha sonuç çıkmadı ama ikiz bebeklerde ikisi birden çıkmayabiliyormuş bazen. Bakalım kısmetKızlar cinsiyet öğrenen oldumu
Ne zamn çıkckmış canımBen fetal verdim daha sonuç çıkmadı ama ikiz bebeklerde ikisi birden çıkmayabiliyormuş bazen. Bakalım kısmet
8 i ya da 9u çıkar muhtemelenNe zamn çıkckmış canım
13 haftam bitti gittikçe arti benim halen yumurta et tavuk ceviz yiyemiyorm tiksiniyorumMerhaba arkadaşlar, miğde bulantılarınız nasıl gidiyor. Bende 12. Haftadayım ama sankı daha da çoğaldı ablamadım
Ben 14.haftadayım arttı benim bir ara geçmiştiMerhaba arkadaşlar, miğde bulantılarınız nasıl gidiyor. Bende 12. Haftadayım ama sankı daha da çoğaldı ablamadım
Bende aynı bir ara sakindi şimdi şiddetlendi mide bulantılarımBen 14.haftadayım arttı benim bir ara geçmişti
Vallah ben 14 deyim 12 den beterim prilam da etki etmiyorMerhaba arkadaşlar, miğde bulantılarınız nasıl gidiyor. Bende 12. Haftadayım ama sankı daha da çoğaldı ablamadım
merhaba rahatsız ediyorum ama kanama alani bnmde varmiş nasış geçti acaba beler yaptinizMerhaba bende de 6. Haftanın içinde kanama oldu kese dışında kanama alanı varmış, bir hafta sonra yani bugün küçülmüştü, şimdi sen nasılsın ne dedi doktor
Kaçıncı haftada kesinleşti ben 12 13+3te gittim kız dedi alışveriş yapmak istiyorum ama herkez değişebilir diyoKızlar bugün cinsiyetimiz kesinleşti erkek
Canım 15+5 de kesinleşti yapma kız sonradan döneblyorKaçıncı haftada kesinleşti ben 12 13+3te gittim kız dedi alışveriş yapmak istiyorum ama herkez değişebilir diyo
Size ilk gittiğiniz haftalarda erkek mi denildi 13 yada 14 teCanım 15+5 de kesinleşti yapma kız sonradan döneblyor
Yok göremedim dedi canımSize ilk gittiğiniz haftalarda erkek mi denildi 13 yada 14 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?