2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Henüz değil 12. Hafta kontrolümde yaptırırım diye düşünüyorum ikizlerde ikili tarama olmuyormuş zaten.
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı bu testlerden bahsetti 2li testde yapabilirsin dedi ama sanırım 2li test yaptırıcam. Muayene ücreti de yüksek zaten tüp bebeğe de çok paralar verdik 12. Hafta benimde kontrolüm var bakalım sonra neler isteyecek bir de cinsiyet belli olabiliyormuş 12. Haftada

Kızlar ya iyi akşamlar ben 9+6 dayım 2 gündür acaip bi ağrım var sol kasığımda bana normal gelmiyor sizce acile gitmelimiyim

Evet gösterebiliyormuş kendini ben de 12. Hafta ultrasonuyla karar vermeyi planlamıştım ama ikiz olayı durumu netleştirdi sonra umarım sağlıkla kucaklarız bebelerimizi

Kızlar ya iyi akşamlar ben 9+6 dayım 2 gündür acaip bi ağrım var sol kasığımda bana normal gelmiyor sizce acile gitmelimiyim
Sizi korkutmak istemem ama bende o şikayetle dün gittim 9+1 de doktor kanama alani gördü rahime doğru şükür şuan kanamam yok ama takip edilmesi gerekiyor progestronu artırdı 10 gün de istirahat verdi

Sizi korkutmak istemem ama bende o şikayetle dün gittim 9+1 de doktor kanama alani gördü rahime doğru şükür şuan kanamam yok ama takip edilmesi gerekiyor progestronu artırdı 10 gün de istirahat verdi
Bende şimdi gideceğim bi acile size karındanmı baktılar ?

Evet gösterebiliyormuş kendini ben de 12. Hafta ultrasonuyla karar vermeyi planlamıştım ama ikiz olayı durumu netleştirdi sonra umarım sağlıkla kucaklarız bebelerimizi
İnşallah canım sağlıcakla alacağız inşallah kucağımıza bebişlerimizi dün ultrasonda hareket etti çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar progestanları tüp bebek doktorum 10. Haftaya kadar kullan demişti yeni kadın doğum doktorumda kutu bitince daha alma dedi . İğneden de 3 tane kaldı progestan fitilden daha 10 günlük var iğne bitince 9+5 olmuş oluyorum. Sizce tekrardan iğne almalı mıyım ?

Benim şuan 10+2 haftalığım benim doktorda 10 haftada bırak dedi,iğnem bittiğinde 9+5 tim dahada almadım çünkü kutuda 7 günlük iğne vardı.fitilerimde kaldı ama 10 haftada bıraktım. Yani 2 gündür bende progesteron ve ostregen hap kullanmıyorum.1 günden bişey olmaz Allahın izniyle .1 adet bulabilirsen al yoksada 1 günden bişey olmaz dediğim gibi

Bence de olmaz gibi ama emin olamadım diye sorayım dedim sağol canım cevapladığın için. Sen fetal dna yaptıracak mısın ? Yurt dışında nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…