Evet canım farklı.Kızlar selam, ikili tarama testi yaptıran var mı ? Bu Amerikaya ve Avrupaya gönderilen testler 2li tarama testinden farklı mı ? Biliyor musunuz?
Sen yaptırdın mı canım ?Evet canım farklı.
Henüz değil 12. Hafta kontrolümde yaptırırım diye düşünüyorumSen yaptırdın mı canım ?
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı bu testlerden bahsetti 2li testde yapabilirsin dedi ama sanırım 2li test yaptırıcam. Muayene ücreti de yüksek zaten tüp bebeğe de çok paralar verdikHenüz değil 12. Hafta kontrolümde yaptırırım diye düşünüyorumikizlerde ikili tarama olmuyormuş zaten.
Evet gösterebiliyormuş kendiniBenim de bugün doktor kontrolüm vardı bu testlerden bahsetti 2li testde yapabilirsin dedi ama sanırım 2li test yaptırıcam. Muayene ücreti de yüksek zaten tüp bebeğe de çok paralar verdik12. Hafta benimde kontrolüm var bakalım sonra neler isteyecek bir de cinsiyet belli olabiliyormuş 12. Haftada
Sizi korkutmak istemem ama bende o şikayetle dün gittim 9+1 de doktor kanama alani gördü rahime doğru şükür şuan kanamam yok ama takip edilmesi gerekiyor progestronu artırdı 10 gün de istirahat verdiKızlar ya iyi akşamlar ben 9+6 dayım 2 gündür acaip bi ağrım var sol kasığımda bana normal gelmiyor sizce acile gitmelimiyim
Bende şimdi gideceğim bi acile size karındanmı baktılar ?Sizi korkutmak istemem ama bende o şikayetle dün gittim 9+1 de doktor kanama alani gördü rahime doğru şükür şuan kanamam yok ama takip edilmesi gerekiyor progestronu artırdı 10 gün de istirahat verdi
Evet karından baktılar ultrason görüntüsunu muhakak alin çıkınca yazarsinz inşallah kötü birsey yokturBende şimdi gideceğim bi acile size karındanmı baktılar ?
Gittinizmi acabaBende şimdi gideceğim bi acile size karındanmı baktılar ?
Evet gittim sanırım kum döküyorumGittinizmi acaba
Ben daha yaptırmadım 22 sinde yaptircaz doktorum öyle dediKızlar selam, ikili tarama testi yaptıran var mı ? Bu Amerikaya ve Avrupaya gönderilen testler 2li tarama testinden farklı mı ? Biliyor musunuz?
İnşallah canım sağlıcakla alacağız inşallah kucağımıza bebişlerimiziEvet gösterebiliyormuş kendiniben de 12. Hafta ultrasonuyla karar vermeyi planlamıştım ama ikiz olayı durumu netleştirdi sonra umarım sağlıkla kucaklarız bebelerimizi
Beni de 3 hafta sonra çağırdı 12 haftalık olmuş oluyoruz ben de o zaman yaptırırım heraldeBen daha yaptırmadım 22 sinde yaptircaz doktorum öyle dedi
Kızlar progestanları tüp bebek doktorum 10. Haftaya kadar kullan demişti yeni kadın doğum doktorumda kutu bitince daha alma dedi . İğneden de 3 tane kaldı progestan fitilden daha 10 günlük var iğne bitince 9+5 olmuş oluyorum. Sizce tekrardan iğne almalı mıyım ?
Bence de olmaz gibi ama emin olamadım diye sorayım dedim sağol canım cevapladığın için. Sen fetal dna yaptıracak mısın ? Yurt dışında nasıl oluyor?Benim şuan 10+2 haftalığım benim doktorda 10 haftada bırak dedi,iğnem bittiğinde 9+5 tim dahada almadım çünkü kutuda 7 günlük iğne vardı.fitilerimde kaldı ama 10 haftada bıraktım. Yani 2 gündür bende progesteron ve ostregen hap kullanmıyorum.1 günden bişey olmaz Allahın izniyle .1 adet bulabilirsen al yoksada 1 günden bişey olmaz dediğim gibi
Merhaba proluton iğne verdi kesildi , çok etkili bir iğne, bir hafta sonrada kanama alanım yok olduBende de kanama vardı. Ekstra bişey verdi mi iğne felan
Yok canım yaptırmıcam, normal rutin hamilelik testlerini yaptırcam.Bence de olmaz gibi ama emin olamadım diye sorayım dedim sağol canım cevapladığın için. Sen fetal dna yaptıracak mısın ? Yurt dışında nasıl oluyor?
Ayy bende aksaraydayım , ikimizde aynı anda tedavi olmuşuzAksarayda canım nilüfer dye bir doktordu