Bana vajinal ultrasonla bakmıştı her doktorun tarzı farklı ama belki sana karından bakarKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana vajinal ultrasonla bakmıştı her doktorun tarzı farklı ama belki sana karından bakarKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
9. Haftada da vajinal bakmıştıBana vajinal ultrasonla bakmıştı her doktorun tarzı farklı ama belki sana karından bakar
Alttan bakarlar canım 12 haftalara kadarKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
Canım ben 7+3 den itibaren karından bakmaya başladıKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
Benim tüp bebek doktorum 7. haftada vajinal baktı ama yeni doktora geçeceğim bakalım o nasıl isteyecek :)9. Haftada da vajinal bakmıştı
aa çok iyimiş canım :) her doktorun tarzı farklı gerçekten :)Canım ben 7+3 den itibaren karından bakmaya başladı
Ben de öyle tahmin ediyorum :)Alttan bakarlar canım 12 haftalara kadar
Benim doktorum transferden sonra hiç alttan bakmadı. Bence sizinkide karından bakmaya geçebilir artık karından belli oluyor zaten kalp atışı her şeyi. Her doktorun tarzı farklı gerçektenKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
Yaaa ne güzel Allah taş değdirmesin ️Benim yaşım 36, amh 0.7 idi. ilk olarak 9 eylül Üniversitesinde denedim yumurta alındı ama döllenme olmadı. Muhtelemelen bana tüp bebek diyecek. Bugün arayacağım randevu için bu arada ortalama 120 bin ayırmaya çalışacağım sizin işlem + ilaç ücreti toplam ne oldu bu süreçte?Ben israel beye gitmeden önce başka doktorlara gittim keşke en başından israel beye gitseydim dedim ama olsun çok şükür önce Allah sonra onun sayesinde hamileyim tabi tüp bebek yaptık biz önce ilaç tedavisine başladık tabi aşama aşama geldik tüp bebeğe aşılama yapalım dedi tüp bebekle aşılama farkı ne dedim yumurta tembelliği vardı bende tüp bebeğe karar verdik ve yaptık 9 haftalık hamileyim çok çok iyi bir doktor her hastasıyla çok iyi ilgileniyor sorduğun soruya cevap veriyor gerçi ben onu ikinci babam diye seviyorum o kadar ki icim rahat ona karşı işinin ehli bir doktor cuma günü kontrolüm var
Aksarayda canım nilüfer dye bir doktorduKesinlikle öyle. Doktorunuz kimdi?
Canım bana hep karından baktılarKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
Vallah hiç bilmiyorum kii eşim hesaplamisti ne kadar gittiğiniYaaa ne güzel Allah taş değdirmesin ️Benim yaşım 36, amh 0.7 idi. ilk olarak 9 eylül Üniversitesinde denedim yumurta alındı ama döllenme olmadı. Muhtelemelen bana tüp bebek diyecek. Bugün arayacağım randevu için bu arada ortalama 120 bin ayırmaya çalışacağım sizin işlem + ilaç ücreti toplam ne oldu bu süreçte?
Çok erken ben 5 gün dondurulmuş embriyo transefri oldum 5 ve 6 gün test yaptım negatif ti 7 gün var ile yok arası gördüm 8 de neti erken sizin bide transfer gününü saymayacaksinzSelam kızlar formunuzu meşgul ediyorum kusura bakmayın lütfen 1 martta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm. Sabah çok az leke geldi. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi. Normalde test yapmamayı düşünüyordum ama leke gelince biraz önce yaptım İdrar testi negatif çıktı. Erken yaptım değil mi o yüzdendir?
Dondurulmuş transferde sayılıyor yazmış birkaç kişi ama ben de sayılmıyor diye biliyordumÇok erken ben 5 gün dondurulmuş embriyo transefri oldum 5 ve 6 gün test yaptım negatif ti 7 gün var ile yok arası gördüm 8 de neti erken sizin bide transfer gününü saymayacaksinz
Hayir sayılmıyor bende öyle saymistimDondurulmuş transferde sayılıyor yazmış birkaç kişi ama ben de sayılmıyor diye biliyordum