• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?
Benim doktorum transferden sonra hiç alttan bakmadı. Bence sizinkide karından bakmaya geçebilir artık karından belli oluyor zaten kalp atışı her şeyi. Her doktorun tarzı farklı gerçekten

Ben israel beye gitmeden önce başka doktorlara gittim keşke en başından israel beye gitseydim dedim ama olsun çok şükür önce Allah sonra onun sayesinde hamileyim tabi tüp bebek yaptık biz önce ilaç tedavisine başladık tabi aşama aşama geldik tüp bebeğe aşılama yapalım dedi tüp bebekle aşılama farkı ne dedim yumurta tembelliği vardı bende tüp bebeğe karar verdik ve yaptık 9 haftalık hamileyim 🤲😊😊 çok çok iyi bir doktor her hastasıyla çok iyi ilgileniyor sorduğun soruya cevap veriyor gerçi ben onu ikinci babam diye seviyorum o kadar ki icim rahat ona karşı işinin ehli bir doktor cuma günü kontrolüm var 😊😊
Yaaa ne güzel Allah taş değdirmesin 🤍✨🍀Benim yaşım 36, amh 0.7 idi. ilk olarak 9 eylül Üniversitesinde denedim yumurta alındı ama döllenme olmadı. Muhtelemelen bana tüp bebek diyecek. Bugün arayacağım randevu için 🍀🍀🍀 bu arada ortalama 120 bin ayırmaya çalışacağım sizin işlem + ilaç ücreti toplam ne oldu bu süreçte?

Yaaa ne güzel Allah taş değdirmesin 🤍✨🍀Benim yaşım 36, amh 0.7 idi. ilk olarak 9 eylül Üniversitesinde denedim yumurta alındı ama döllenme olmadı. Muhtelemelen bana tüp bebek diyecek. Bugün arayacağım randevu için 🍀🍀🍀 bu arada ortalama 120 bin ayırmaya çalışacağım sizin işlem + ilaç ücreti toplam ne oldu bu süreçte?
Vallah hiç bilmiyorum kii eşim hesaplamisti ne kadar gittiğini 😔

Selam kızlar formunuzu meşgul ediyorum kusura bakmayın lütfen 🥹❤️ 1 martta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm. Sabah çok az leke geldi. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi. Normalde test yapmamayı düşünüyordum ama leke gelince biraz önce yaptım İdrar testi negatif çıktı. Erken yaptım değil mi o yüzdendir? 🥹🤲🏻
☀️☀️☀️☀️☀️

Selam kızlar formunuzu meşgul ediyorum kusura bakmayın lütfen 🥹❤️ 1 martta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm. Sabah çok az leke geldi. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi. Normalde test yapmamayı düşünüyordum ama leke gelince biraz önce yaptım İdrar testi negatif çıktı. Erken yaptım değil mi o yüzdendir? 🥹🤲🏻
☀️☀️☀️☀️☀️
Çok erken ben 5 gün dondurulmuş embriyo transefri oldum 5 ve 6 gün test yaptım negatif ti 7 gün var ile yok arası gördüm 8 de neti erken sizin bide transfer gününü saymayacaksinz

Çok erken ben 5 gün dondurulmuş embriyo transefri oldum 5 ve 6 gün test yaptım negatif ti 7 gün var ile yok arası gördüm 8 de neti erken sizin bide transfer gününü saymayacaksinz
Dondurulmuş transferde sayılıyor yazmış birkaç kişi ama ben de sayılmıyor diye biliyordum

Merhaba 9+2 deyim kanamam yok ama doktor ultrason da kanama alani gördü moralim çok bozuk düşük tehlikesiymis bu başına böyle birsey gelen oldu mu

Selamm. 8 haftalık olduk ama bebeğin gelişimi çok geriden geliyor şuan 4mm ultrasonda kalp atışı var fakat çok küçük olduğu için duyuramıyor kendini 8 haftalıkta bebeğiniz kaç mm di ?

Kızlar selam, ikili tarama testi yaptıran var mı ? Bu Amerikaya ve Avrupaya gönderilen testler 2li tarama testinden farklı mı ? Biliyor musunuz?

Back