2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım, ama burda çift diye söylememiştim hiç. Çünkü embriyolog ikincinin kalitesi için baya kötü konulmuştu. Onu biraz öylesine dondurduk gibi demişti hatta:) şimdi çözülüp tekrar dondurursak bozulur transfer için kullanılamaz bir daha demişti. Doktorum da kendisi tutmaz %90 ama diğerinin tutmasına destek olur katkı sağlar demişti. Sırf o yüzden transfere katılmıştı son dakika🥹
O yüzden tek embriyo koyulmuş kadar şaşkınım🥹🤍
Yaaa işte olmazları olduran Allah canım sağlıkla al inşallah bebişlerini kucağına🥰💖

Merhabalar, umarım güzel hayırlı haberlerinizi alırız buradan. Bu ay ben de İsrael beye randevu alacağım. Siz ne aşamadasınız nasıl gidiyor? Her ne kadar çok iyi doktor olduğu yazılıp çizilse de herkesin deneyimini merak eder oldum. Çok hassas bi konu olduğundan insan her konuda içi rahat olmak istiyor 😇
Ben israel beye gitmeden önce başka doktorlara gittim keşke en başından israel beye gitseydim dedim ama olsun çok şükür önce Allah sonra onun sayesinde hamileyim tabi tüp bebek yaptık biz önce ilaç tedavisine başladık tabi aşama aşama geldik tüp bebeğe aşılama yapalım dedi tüp bebekle aşılama farkı ne dedim yumurta tembelliği vardı bende tüp bebeğe karar verdik ve yaptık 9 haftalık hamileyim 🤲😊😊 çok çok iyi bir doktor her hastasıyla çok iyi ilgileniyor sorduğun soruya cevap veriyor gerçi ben onu ikinci babam diye seviyorum o kadar ki icim rahat ona karşı işinin ehli bir doktor cuma günü kontrolüm var 😊😊

Kızlar selamlar 🤗 doktorum 2li ve 3lü test yerine fetal DNA testi istiyorum ben dedi 12. haftada yapılacakmış en güvenilir olan bu dedi sizin de doktorunuz böyle birşey söyledi mi acaba 🤔

Kesinlikle bu konuda birlik olmalıyız çünkü göreceksiniz etrafınızdaki herkes bu konuda olumsuz konuşup sinir edecekler bizi🤣
Sezeryan doğum yapanların karın kasları hiç olmuyor ve çok sancı çekiyorlar hemen ayaklanamıyorlar,çektikleri sancıda cabası.en iyisi normal doğum kızlar kesinlikle şaşmayın.içiniz dışınız temizleniyor sancı yok göbek kaslarınıza hiç birşey olmuyor.doğum vakti gelirse aksi bişey olmadığı müddetçe normal doğumdan şaşmayın .

Sezeryan doğum yapanların karın kasları hiç olmuyor ve çok sancı çekiyorlar hemen ayaklanamıyorlar,çektikleri sancıda cabası.en iyisi normal doğum kızlar kesinlikle şaşmayın.içiniz dışınız temizleniyor sancı yok göbek kaslarınıza hiç birşey olmuyor.doğum vakti gelirse aksi bişey olmadığı müddetçe normal doğumdan şaşmayın .
Ben de suda doğum yapmak istiyorum. Başka türlüsü mümkün olmadığı sürece normal doğumda ısrarcı doktorlarla ilerlemeli♥️

Kesinlikle bu konuda birlik olmalıyız çünkü göreceksiniz etrafınızdaki herkes bu konuda olumsuz konuşup sinir edecekler bizi🤣
Kesinlkle canım bana herkes tüp bebek nasıl riske atıyorsun dedi halbuki normal doğum asıl sağlıklı olan bebek için.. Ben çok direttim normal yapıcam diye ki ben doğum yaptığımda kordon bebeğime dolanmştı bunun bile engel olmadığını söyledi doktorum. Doktorda çok iş bitiyor canım

Kesinlkle canım bana herkes tüp bebek nasıl riske atıyorsun dedi halbuki normal doğum asıl sağlıklı olan bebek için.. Ben çok direttim normal yapıcam diye ki ben doğum yaptığımda kordon bebeğime dolanmştı bunun bile engel olmadığını söyledi doktorum. Doktorda çok iş bitiyor canım
Kesinlikle öyle. Doktorunuz kimdi?

Kızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?

X