- 7 Haziran 2023
- 1.501
- 2.217
- 30
Evet doğum paketleri var onları konuşacağım bakalım inş kafama uyarDoğum paketi şeklinde Ankara memoriel de 70.000 sundu bize ama şöyle 40 bin muayeneye doğumu doç. Prof. Değişiyor onu doğumda ödüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doğum paketleri var onları konuşacağım bakalım inş kafama uyarDoğum paketi şeklinde Ankara memoriel de 70.000 sundu bize ama şöyle 40 bin muayeneye doğumu doç. Prof. Değişiyor onu doğumda ödüyorsunuz
Ben düşünüyorum inşallah öyle olurKızlar aranızda normal doğum yapmayı düşünen varmı?
Ben de öyle istiyorum ikiz hem dee kesin tavsiyem, özel ebe tutman. Evden hastaneye doğurmak üzere götürüyorlar seni resmen.Ben düşünüyorum inşallah öyle olur
Yaaa işte olmazları olduran Allah canım sağlıkla al inşallah bebişlerini kucağınaEvet canım, ama burda çift diye söylememiştim hiç. Çünkü embriyolog ikincinin kalitesi için baya kötü konulmuştu. Onu biraz öylesine dondurduk gibi demişti hatta:) şimdi çözülüp tekrar dondurursak bozulur transfer için kullanılamaz bir daha demişti. Doktorum da kendisi tutmaz %90 ama diğerinin tutmasına destek olur katkı sağlar demişti. Sırf o yüzden transfere katılmıştı son dakika
O yüzden tek embriyo koyulmuş kadar şaşkınım
Bende istyorum canım tüp bebek doktorum istemiyor o yüzden başka doktora geçtim benim 3.5 yaşnda oğlum var oda tüp bebek normal doğurdum doktorum çok iyiydi şimdi gitti başka şehire. Senin ilk doğummydu canım?Ben düşünüyorum inşallah öyle olur
Ben israel beye gitmeden önce başka doktorlara gittim keşke en başından israel beye gitseydim dedim ama olsun çok şükür önce Allah sonra onun sayesinde hamileyim tabi tüp bebek yaptık biz önce ilaç tedavisine başladık tabi aşama aşama geldik tüp bebeğe aşılama yapalım dedi tüp bebekle aşılama farkı ne dedim yumurta tembelliği vardı bende tüp bebeğe karar verdik ve yaptık 9 haftalık hamileyim çok çok iyi bir doktor her hastasıyla çok iyi ilgileniyor sorduğun soruya cevap veriyor gerçi ben onu ikinci babam diye seviyorum o kadar ki icim rahat ona karşı işinin ehli bir doktor cuma günü kontrolüm varMerhabalar, umarım güzel hayırlı haberlerinizi alırız buradan. Bu ay ben de İsrael beye randevu alacağım. Siz ne aşamadasınız nasıl gidiyor? Her ne kadar çok iyi doktor olduğu yazılıp çizilse de herkesin deneyimini merak eder oldum. Çok hassas bi konu olduğundan insan her konuda içi rahat olmak istiyor
İlk olucak canım inşallah :)Bende istyorum canım tüp bebek doktorum istemiyor o yüzden başka doktora geçtim benim 3.5 yaşnda oğlum var oda tüp bebek normal doğurdum doktorum çok iyiydi şimdi gitti başka şehire. Senin ilk doğummydu canım?
Ayy hadi inşallah sağlıkla normal yaparız canımnormal doğum kadar güzel birşey yok hemen ayaktasın hiç doğum yapmış gbi olmuyorsunİlk olucak canım inşallah :)
ya evet canım öyle diyorlar o yüzden ben de normal olsun istiyorum kilo falan da kalmıyormuş :)Ayy hadi inşallah sağlıkla normal yaparız canımnormal doğum kadar güzel birşey yok hemen ayaktasın hiç doğum yapmış gbi olmuyorsun
Kesinlikle bu konuda birlik olmalıyız çünkü göreceksiniz etrafınızdaki herkes bu konuda olumsuz konuşup sinir edecekler biziAyy hadi inşallah sağlıkla normal yaparız canımnormal doğum kadar güzel birşey yok hemen ayaktasın hiç doğum yapmış gbi olmuyorsun
Sezeryan doğum yapanların karın kasları hiç olmuyor ve çok sancı çekiyorlar hemen ayaklanamıyorlar,çektikleri sancıda cabası.en iyisi normal doğum kızlar kesinlikle şaşmayın.içiniz dışınız temizleniyor sancı yok göbek kaslarınıza hiç birşey olmuyor.doğum vakti gelirse aksi bişey olmadığı müddetçe normal doğumdan şaşmayın .Kesinlikle bu konuda birlik olmalıyız çünkü göreceksiniz etrafınızdaki herkes bu konuda olumsuz konuşup sinir edecekler bizi
Ben de suda doğum yapmak istiyorum. Başka türlüsü mümkün olmadığı sürece normal doğumda ısrarcı doktorlarla ilerlemeliSezeryan doğum yapanların karın kasları hiç olmuyor ve çok sancı çekiyorlar hemen ayaklanamıyorlar,çektikleri sancıda cabası.en iyisi normal doğum kızlar kesinlikle şaşmayın.içiniz dışınız temizleniyor sancı yok göbek kaslarınıza hiç birşey olmuyor.doğum vakti gelirse aksi bişey olmadığı müddetçe normal doğumdan şaşmayın .
Kesinlikle ne kilo ne göbek kalıyorya evet canım öyle diyorlar o yüzden ben de normal olsun istiyorum kilo falan da kalmıyormuş :)
Kesinlkle canım bana herkes tüp bebek nasıl riske atıyorsun dedi halbuki normal doğum asıl sağlıklı olan bebek için.. Ben çok direttim normal yapıcam diye ki ben doğum yaptığımda kordon bebeğime dolanmştı bunun bile engel olmadığını söyledi doktorum. Doktorda çok iş bitiyor canımKesinlikle bu konuda birlik olmalıyız çünkü göreceksiniz etrafınızdaki herkes bu konuda olumsuz konuşup sinir edecekler bizi
Lekelenmen olurdu bence artışın nasılCanım benim kan testi pozitif ben şey olarak sormuştum kese için bekliyorum eğer beta değerim giderek azalsa bunu anlayabilir miydim lekenlenme kanama gibi bişeyle
Kesinlikle öyle. Doktorunuz kimdi?Kesinlkle canım bana herkes tüp bebek nasıl riske atıyorsun dedi halbuki normal doğum asıl sağlıklı olan bebek için.. Ben çok direttim normal yapıcam diye ki ben doğum yaptığımda kordon bebeğime dolanmştı bunun bile engel olmadığını söyledi doktorum. Doktorda çok iş bitiyor canım
Ay en mantıklısı cumartesi günü randevum var bebişimi görücem bakalım ne yapıyorKesinlikle ne kilo ne göbek kalıyor
Ben de 18 ünde 9 hafta için gidicem. Bana bu son alttan demişlerdi son gittiğimdeKızlar , acaba ne zaman karından ultrason bakmaya geçiliyor? Bu cumartesi randevum var 9 haftalık olmuş oluyoruz alttan mı bakılır yine ?